2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayneeennnnnnnnn hatırlamaya calısıom ama hatırlayamıom nasıl bir duyguydu. Sanırım bende hafıza kaybı basladı :)

kasının ortası derken iki kasının ortasımı?
Ya ben konak ne bilmiom ama bizimkininde hani kasın baslangıc yeri vardır ya orada böle deri döküntüsü var ufak ufak

Mezime aynı gün dogurmusuz
saat kac :) benimki 10:25 görünyor epidural degilde genel olsaydım 10:10 da dogardı :) 04.10.10 saat 10:10 da :)

yaw benim bebiş kel kalcak bu gidişle yaaa hiç anasının oğlu diil bu

Son düzenleme:
benimde temizlik yapmam lazım ama hiç içimden gelmio dinlenmek istiom bebiş yeni uyudu ama bu defa uykum kactı ya.
Sabah emmedi oyun etti bende gögüsler agrıyınca sagdım attım buzluga. bu uyumadımı her zamanki vaktinde. Bu saate mızıklandı emziryom doymadı heralde cıkardım kasıkla veriodum ay bitce yok yarısınıda döküo dayanamdım verdim biberonla inş. yine kıyameti basmaz mememde biberon diye pofffffff

ben hamileliğimi aşırı özledim kızlar, unutmadım da nasıl bir histi :)

hamileleri görünce çok hoşuma gidiyo, doyamamışım ben

ades, mezime siz tecrübelisiniz anacım cok fark oluyor mu eski ile yeni halinde emzirme bitince? Birde koyulasam ucu geri dönüyormu acılıyor mu? Kız komik felan ama merak ediom yaslandım ahhh

fırlat ecrin, hak ettim valla..
annem gitti, tek kaldım..

benimki gündüzleri kucaktan düşmez oldu.. anca face'den iki resim beğenip çıkıyorum..bebişleri de oradan takip ediyorum..
sen nasılsın?

ades canım teşekürler ama yıne olmadı..ben m9ı yanlış yapıyorum dıycem ama....profıl duzenlemeden grılmıomu kopyalıyorum yapıstırıyorum..kabul etmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…