2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm sıcaktanda olur çok sıcak tutma bide penye giydir yelektir kazaaktır o tür şeyler giydirme. benimde olmuştu sıcaklığı düşürdüm kıyafetine dikkat ettim geçti.

canım çok giydiriyom ben üstünü yaa ik i kıyafet ayaklı eldive n bide çorap ayrıca üstüne penye battaniye üstüne norma battaniye sıcaktan mı oldu ki
off misafir de geldi yaa size ii muhabbetler

selam kizlar nasil gidiyor
gökce bende janssen baby kullaniyorum.sacinin derileri bile dökülüyor.bütün vücüt derisi degisiyor belki öyle birseydir seninkide.yikayip cikiyordum kurulamada derileri kalkiyordu

ya inş farklı bişeyden degildir .. olmazsa sampuanı degiştiricem ya neyse saol canım

slm kıslar sabah11den beri temizlik yapıyorum şükür bitti bizimkini emzirirken sizin yazdıklarınızı okudumyazamıyorum ama burdayım :) artık 2ye kadar oğlumula ilgilenicem sonra abimizi almaya gidicez abisi arabada onu oyalarken bende alışveriş yapıcam iyiki oğlum var yoksa zor olucaktı annesi kurban vereneee iyikiidogurmusum 12 sene önceee:))))

canım senle biz aynıyız bende dıyorum ıyıkı ara vermısım 12 sene bana da kızım nasıl yardımcı oluo anlatamam..bende dıyorum iyiyki de kızım var..allahım uzun ömürler versın hepsıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…