2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sanırım verem asısı var ıcınde verem asısı olunca 3 gun banyo yok kıslar bılyosunzdr bebegı banyo yaptırıp goturun asıya

canımmm 1 haftadır benimkisinin de aynen o sekilde. ilk önce hafif hafif basladı sonra kafasında bile olduuu. kırmızı kırmızı böylee.. 1haftadır gecer dedik gecmek bilmedi.
isiliktir,dolgunluktur dedik yook gecmedi. bugün aşımız vardı onun icin gittik, doktor alerji olmuş bu cocuk dedi. cikolata,fındık fıstık yemişsin ondan olmuş dikkat et dedi. doğru cikolata felan yemiştim. bitane merhem ve bitane şurup yazdı. şurubu gece ver 1 çay kaşıgı dedi. cumaya kadar geçmezse gel mutlaka dedi.
hatta şurubunda içerigini okudum da uyku felan yapıomuş verip vermemekle tereddütlüyüm açıkcası.

bide sütüm yertmiyor cocuk ac kalıyor diye eşimle sürekli kavga ediyoruz. aç bu çocuk deyip habire mama yap diyor bana. bende kızıyorum.. sıksık emzirmeye calısıorm elimden geldigince cocuk hep ac gibi sürekli aranıyor,gazlı cocuk sürekli emmek istermiş zaten ki bu bebek zaten, bebekler sürekli aranır.neyse bugun doktor da kesinlikle mama felan vermiyorsun o sütün yeter dedi. birini emdirdikten sonra diğerine geçme,iyice emsin bitirsin öyle geç dedi. bebek suyu emip emip yağlı süt gelecekken diğer memeyi verirsen doymaz tabi dedi. mama da gaz yaapr dedi. ve zaten 3 gündür kakasını yapamıyodu cocuk artık ıkın ıkın yazık cok aglıyodu. ezaneden gliserinli fitil aldık ta öyle dün yaptı.
kalça çıkıklığı içinde mutlaka yaptırmalısın dedi.
yarın kırklanıcaz oglusumla,perşembe de 40mız mevlütümüz var. bizde durumlar böyle kızlar

aslında o kadar da dikkat ediyorum yememe içmeme. gaz yapacak diye hiç bişi yemiyorum. hep sıvı tüketiyorum bu çocuk beni 1ayda kuruttu
bu arada ayva kompostası sütü artırıyor deneyin bnce. ben de ne zaman içsem sızlıyor ve akıyor akmayan sütüm eheheh. neyse bebişim uyanıyor sanırım iyi bile uyuudu :)) öptüm hepiniziiiiiii bebişlerinizi de mıncırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…