2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

şimdi çesıt cok bnde kanguru alıcam galıba daha rahat olur gibi :)ama bı bynda grmustum cok guzel gozukuyodu sling

çok fazla kullanamayızki bunu dime zate kış geldi dışarı çıkamıoz havaar düzelene kdrda kocaman olcekler

ayy kızımın burnu tıkalı...horluyo garibim ( dr gittik bugün abisi sürekli hasta onada bulaştırıyor...ilaç vermedi dr...böyle böyle vücudu bağışıklık kazanmayı öğrenecek dedi...bitek her zamanki gibi serum fizyolojik damlat dedi...

Bende kanguru alsammı diyorumda bi yandanda diyorum eşime desem illaki alacak kaçarı yokda bu defa diycek arabayı nerde kullanıcaz

kızlar kanguruyla araba farklı görev görüyo ama...araba uzun gezmelerde...kanguruda market pazar alışverişlerinde rahat oluyo...

Geçmiş olsun canım bende birkaç kez hasta ettim, dediğin gibi sadece serum fizyolojik veriyorlar ama bizimki balgamlı öksürüğe çevirince bi şurup verdi, oda 2 günde geçirdi fazla kullanmadık çok şükür..

kızlar kanguruyla araba farklı görev görüyo ama...araba uzun gezmelerde...kanguruda market pazar alışverişlerinde rahat oluyo...

İnan market için lazım, alırsam sırf onun için zaten, bişey lazım olsa kucakta kıyamıyorum, arabayıda 2 adıma çıkarmaya değmez akşam eşimi bekliyoruz mecbur :))

ayy oğluma öğretmenler günü mesajı yazdım geldim...okulda panoya asılcakmış yarın...

bu arada bütün öğretmen arkadaşların öğrtmenler gününü kutluyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…