2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kafayı yemek üzereyim kendime vakit ayıramıyorum geceleri kızım sabahlarıda oglum uyutmuyo hangisine yetişeyim şaşırdım ancak şimdi biraz vakit bulabildimde siteye girdim ne olacak benim halim offffffffffff offffffffff neyse gece gece canınızı sıkmıyım hayırlı geceler

pike aşı oldumu yawrun zor gectımı?3 tane bırden :)
dışarda fırtına var kış geldı:)

biz ikinci ay aşılarımızdan iki tanesini olduk bugün

veremi 15 aralık'da yapacakmış, rotayı da aynı gün yapcaz dedi, sordum rotayı, yapıyoruz ben kendi çocuğuma da yaptım dedi. yaptırcaz sanırım ya

basıyolar aşının gözünü minicik bebeklere :)

günaydın kızlar bütün öğretmen arkadaşlarımın ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN şimdilik izindeyiz ama olsun bu arada kimler var bilmiyom en son yazanın kaçta yazdığı görünmüyo ya poffffneyse bari smiler gelmiş bunada şükür

gunaydın kızlar ay bı bel agrısıkı oldurdu benı adet olacam heral ama olamıyooommm adet olan varmı aranızdaaaa oluyooooooooooooooooooom

günaydın kızlar

gece 5de uyuduk, 5 saatlik uykunun ardından yine ayaktayız

gece aşıdan biraz ateşimiz oldu, 37.4, soydum çocuğu bi yarım saate düştü ateşi neyse ki. doktorumuz 37.2 olunca fitil verin demişti ama düşünce gerek kalmadı neyse ki, yoksa nasıl sokcaz diyip duruyoduk :)

bu arada alından ateş ölçen cihazımız vardı ama doktorumuz en iyisi cıvalı olanla koluk altından ölçüm dedi. evinizde bi tane de oldan bulunsun kızlar.

bıde ben olabılseem ragl sancısını unutmusum 9 ay boyuncaa benım ılk gun berbat gecerrrrr ama olamıyomkı sade sancılanıyooommmm

Ben weewell in hem kulaktan hem alından ölçen cihazını aldım.Civalıları koltuk altında tutturmak zor ağlıyorlar hemen..Kulaktan 1 sn de ölçüyor..

ben kendi çocuğuma nazar değdiriyorum yaa kaka sorunumuz car doğduğundan beri geçen gün 2kere az 1kere çok olmak üzere 3 defa yapınca kuzuma nazarım değdi gene yapamıyo zoru var oooff

bu arada dün siftahı yaptık ilk gecemden hiç bi farkı yoktu gözümden yaş geldi resmen doğumdan sora 50gün doğumdan önce 15gün demekki neymiş 65gün ara verilmemeliymiş :92:

ben kendi çocuğuma nazar değdiriyorum yaa kaka sorunumuz car doğduğundan beri geçen gün 2kere az 1kere çok olmak üzere 3 defa yapınca kuzuma nazarım değdi gene yapamıyo zoru var oooff

canım ben hurma + ceviz yediğimin ertesi günü kakasını çok güzel yapmaya başladı. son zamanlarda çok az yapıyordu ama işte o günler çok güzel yaptı. 2 gündür yemiyorum ve kakasını yine çok az yapıyor, biriktirip gece ıkına sıkıla yapıyor. herhalde bu hurma ve cevizin etkisi oldu.

istersen bir dene bakalım, sende bi etkisi olacak mı.

bu arada dün siftahı yaptık ilk gecemden hiç bi farkı yoktu gözümden yaş geldi resmen doğumdan sora 50gün doğumdan önce 15gün demekki neymiş 65gün ara verilmemeliymiş :92:

hehe hayırlı olsun, bana da genişleyeceğine daralmış gibi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…