2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

ecrinece pike

gız pike geldi başının belası

pike aşı oldumu yawrun zor gectımı?3 tane bırden :)
dışarda fırtına var kış geldı:)

elektrik gittide çok kötü yağmur yağıyo burda bircey le karanlıkta kaldık biraz önce babişimizde yok

benımde 3 olmuş:)paso bakımda bu sıte zaten kızlar cay hıc sevmem normalde bu 36 gundur gecenın b yarısı burnuma cay kokuya aşerır gıbı hıc ıcmedıgım kadar ıcıyom ya anlamadım gıttı bide hiç üşenmeden kalkıp yapıom

kızım beni gördümü gülüyooo, onunla konuşunca gülüyooo...agu'lar bugu'lar...hewww diyede bi ses çıkarıyor meleğim...birde dönencesine yapıyor bütün bunları kıskanmamak elde değil...

:)) bende severim çayı içmezsem başım ağrır. ama kansızlık yapıo. ilaçta içmiom.
kızım beni gördümü gülüyooo, onunla konuşunca gülüyooo...agu'lar bugu'lar...hewww diyede bi ses çıkarıyor meleğim...birde dönencesine yapıyor bütün bunları kıskanmamak elde değil...

benim kızda hep dönencesine yapıo yada kendi kendine yapıo. iştirak edemedi galiba bizi daha

kangurumu alıyım baby slıng mı kararsızlığımdan bıktım ya ahh gene aglamaya basladı

ya emzirme döneminde de canımız ne çekiyosa yememiz gerekiyomuş doğrumu..?ne kokarsa...komşu geçen gün içli köfte getirdi yapmış kokmuştur sana sütün kaçmasın dedi :))

kangurumu alıyım baby slıng mı kararsızlığımdan bıktım ya ahh gene aglamaya basladı

bende 2 side var...doğruyu söylmek gerekirse kanguruyla daha rahat ediyorum...hemde oğlumda almıştım 3 sene önce baby sling'i dünyanın parasını vermiştim çok zor bulmuştum istanbulda...3 yada 4 defa kullandım...her yerde yoktu bu kadarda çeşitli değildi...

konusunca bnmkıde guluyo bnı takıp edıyo ya o cok hosuma gıdıyo tepeden bakıyom hmn gzlerını dıkıyo bna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…