aahaha bu saç kurutma makinasını çok sevdim ağlıyodu 1saattir kocama dedim saç kurutma makinası git aç gitti beni çağırıyo mayışmış bakıyo ay ne güldüm içeri getirdim miuuuuuu miuuu miiuu miu mi m die yavaşlayarak sustu :))))
kızlar naber..
allah rızası ıcın bı umut olun bana ya bıttı gaz sancılarımız fln dıyın, gece 4-5 saat delıksız uyuyoz dıyın, ay güzel bişiler söyleyin hadi(
slm kızlar.prophetic dün 5 saat deliksiz uyumuşuz ilk defa:))) ama uyandığımızda vicdan azabı duydum aç kalmıştır die. bana da iyilik yaramıyor...
desteğin için sağol tatlımE-pack canım herşeyden önemlisi kendini sütüm yok diye şartlama, hep benim sütüm var de.Ben annemde kalırken ilk zaman gelmedi sütüm azdı yani annemler her sorana sütü yok sütü yok diyorlardı deli oluyordum var benim sütüm yetmiyor sadece diyordum.Ama kendi kendime benim sütüm var dedim hep evime geçince o sütü yok muhabbetleri bitti ve ve yeme düzenim olmasada annemde daha iyi bakılıyordum çok şükür sütüm var..Sende biliyorsundur ama en önemlisi moral ve kendini telkin etmen..
millet manyakbenımkıde ayakta duruyo ay gorenler demıyomu sen bu kızı ayaga alıstırmısın cıldırıyorum varya ee bırakıyım bebek aglamaktan catlasınmı dıyoruum sankı keyfımden ayakta sallıyom anca ole duruyo rahatlıyo napıyıımm
kızlar naber..
allah rızası ıcın bı umut olun bana ya bıttı gaz sancılarımız fln dıyın, gece 4-5 saat delıksız uyuyoz dıyın, ay güzel bişiler söyleyin hadi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?