2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizimde bu pzard ama esimin babaannesı öldu ogun 7sıne denk geldıg ıcın öbur haftaya kaldı can sağlığı şimdiden allah kabl etsın

aahaha bu saç kurutma makinasını çok sevdim ağlıyodu 1saattir kocama dedim saç kurutma makinası git aç gitti beni çağırıyo mayışmış bakıyo ay ne güldüm içeri getirdim miuuuuuu miuuu miiuu miu mi m die yavaşlayarak sustu :))))

çok şekerler:)tam ısırmalık :)

kızlar ben hep okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum..benim cadı kızım çok yaramaz:) bişey sorucam benim yorguunluk ve uykusuzluktan heralde ara sıra gözlerimde arpacık gibi ağrılı bişey çıkıyo hafif kırmızı bi kabarıklık... nedendir sizce yorgunluktanmı?

saç kurutma makinesimi.... benim belam oldu o....onun sesinden kafayı yiycem... günün yarısında saç kurutma makinası açık bizde tabi kızımda ayaklarımda sallanıyo dehşet bişey

kızlar naber..
allah rızası ıcın bı umut olun bana ya bıttı gaz sancılarımız fln dıyın, gece 4-5 saat delıksız uyuyoz dıyın, ay güzel bişiler söyleyin hadi (

slm kızlar.prophetic dün 5 saat deliksiz uyumuşuz ilk defa:))) ama uyandığımızda vicdan azabı duydum aç kalmıştır die. bana da iyilik yaramıyor...

kızlar naber..
allah rızası ıcın bı umut olun bana ya bıttı gaz sancılarımız fln dıyın, gece 4-5 saat delıksız uyuyoz dıyın, ay güzel bişiler söyleyin hadi (

slm kızlar.prophetic dün 5 saat deliksiz uyumuşuz ilk defa:))) ama uyandığımızda vicdan azabı duydum aç kalmıştır die. bana da iyilik yaramıyor...

:))) bende bikere 4saat uyumuştum kaç gün aklımdan çıkmadı vicdan azabı çektim aç olsaydı uyanırdı die avuttum kendimi :)))

desteğin için sağol tatlım
ozmn şimdiki söz sütüm yetmiyo az değill
sütüm çok doyuuyo meleğimmm

millet manyak
banada diyolar kucağa alıştırdın diye napıyım çatlasınmı meleğimm yaaaaaa

kızlar naber..

büyüyünce düzeliyo 3 4 5 saat uyuyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…