2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar yardım lütfen...kızımın yüzünde yanaklarında sivilceler var sağlık ocağına götürdük... salak doktor normal bebe yağı sür dedi....yokmu bunun bi çaresi

benim kızıma bu hediye gelmiş...istanbul cevahir avm de debenhams diye bi mağaza var ordan almışlar...taftadan saraylı elbisesi gibi..içinde bi kat tül var...hafif kabarık duruyor...yani ancak büyük şehirlerde var...bizim buralarda zor buluruz...

kızlar yardım lütfen...kızımın yüzünde yanaklarında sivilceler var sağlık ocağına götürdük... salak doktor normal bebe yağı sür dedi....yokmu bunun bi çaresi

benim kızımda da var..senin kızla aynımıdır bilmem ama bizim dr temre dedi..kendi salyasına ve sütüme alerjiden oluyomuş boynuna kadar da yayılabilir dedi...bi ilacı yokmuş..çok yayılırsa krem veririm dedi..kendiliğinden geçicekmiş...

selam kızlarr...ben regl oldum sonunda.....bundan sonra ne olucak bılmıyorum ama:26: kadın olmak gerçekden çok çok zorr...
bu arada johy o elbıselerden sosyete pazarlarında oluyo canım ıhracak fazlası olarak ben hatta bı kaç kışıye hedıye aldım bı tanede kızıma lmıştım 20-25 fıyatlarıda çok degil...

joyh haklısın bebekle zor... ben bebek arabasını ilk aldıgımızda açılış yapmıştım kızımla gıttım ama acıktıgında bir çıglık attıkı butun sosyeteye rezil olduk

regl mı oldun. ben olmadım ya anormal mı?

Biri beni durdursun abur cubur komasına giricemmmm..Ne olacak bu halim acaba tatlı tuzlu ne bulsam yiyorum dün eşime gelirken bana tatlı bişeyler al dedim malum regli dönemi oda sağolsun abartmış biraz adamda haklı hergün taşımaktansa 1 seferde alayım diye düşündü ama yanlış etti sildim süpürdüm herşeyi

selam kizlarrr
bugün doktordaydim rahim yukarida hala.dikis ipliklerim duyuyordu kendi erir alinmasina gere kyok dendi oda erimemisti.
vücüt toparlanmadigi icin ipide eritememis.ucundan kesti bakalim ne olcak.
birde rahim agzinda nisanin duruyormus.normal dogum olmadigi icin rahim onu atamamis.bugün doktor rahim agzini acti ve nisanim gelmeye basliycakmis.benim kiz iki aylik olcak benim nisan yeni geliyor
sezeryanla dogum yapanlar.soft basli dis fircasi ile dikis bölgeyi masaj yapin bu iyi gelir dedi kan dolasimini artircak ö bölgenin.

ya ben kendimi frenliyorum.yemiyorum ablam birde diyet etti dal gibi oldu.ben kiyafetlerime giremeyince hic istahim yok.canim ceksede yemiyorum daha da sismekden korkuyorum

bende sut yapmak ıcın hersey yıyom mıdem bulandı artık

Gerçekten nişan olayıda neymiş öyle..Ya bide böyle şeylermi olucak bana 2 ay olunca gel demişti şimdi bunları okuyunca tırstım..Zaten gece rüyamda sezeryan kabusu gördüm aklım çıktı bu arada geçmiş olsun canım

ya ben kendimi frenliyorum.yemiyorum ablam birde diyet etti dal gibi oldu.ben kiyafetlerime giremeyince hic istahim yok.canim ceksede yemiyorum daha da sismekden korkuyorum

Bende giremiyorum etekler dolapta dizili bana bakıyor ama Allah dan bi yandan kg veriyorum bu kadar yediğime göre verdiğimin hepsini geri almam lazımdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…