kızlar yardım lütfen...kızımın yüzünde yanaklarında sivilceler var sağlık ocağına götürdük... salak doktor normal bebe yağı sür dedi....yokmu bunun bi çaresi
yan etkisi falan var mı acaba ishal falan olurlar mı birde
selam kızlarr...ben regl oldum sonunda.....bundan sonra ne olucak bılmıyorum ama:26: kadın olmak gerçekden çok çok zorr...
bu arada johy o elbıselerden sosyete pazarlarında oluyo canım ıhracak fazlası olarak ben hatta bı kaç kışıye hedıye aldım bı tanede kızıma lmıştım 20-25 fıyatlarıda çok degil...
bu hallerı çok özledimmm:84:
Biri beni durdursun abur cubur komasına giricemmmm..Ne olacak bu halim acaba tatlı tuzlu ne bulsam yiyorum dün eşime gelirken bana tatlı bişeyler al dedim malum regli dönemi oda sağolsun abartmış biraz adamda haklı hergün taşımaktansa 1 seferde alayım diye düşündü ama yanlış etti sildim süpürdüm herşeyi
Biri beni durdursun abur cubur komasına giricemmmm..Ne olacak bu halim acaba tatlı tuzlu ne bulsam yiyorum dün eşime gelirken bana tatlı bişeyler al dedim malum regli dönemi oda sağolsun abartmış biraz adamda haklı hergün taşımaktansa 1 seferde alayım diye düşündü ama yanlış etti sildim süpürdüm herşeyi
selam kizlarrr
bugün doktordaydim rahim yukarida hala.dikis ipliklerim duyuyordu kendi erir alinmasina gere kyok dendi oda erimemisti.
vücüt toparlanmadigi icin ipide eritememis.ucundan kesti bakalim ne olcak.
birde rahim agzinda nisanin duruyormus.normal dogum olmadigi icin rahim onu atamamis.bugün doktor rahim agzini acti ve nisanim gelmeye basliycakmis.benim kiz iki aylik olcak benim nisan yeni geliyor
sezeryanla dogum yapanlar.soft basli dis fircasi ile dikis bölgeyi masaj yapin bu iyi gelir dedi kan dolasimini artircak ö bölgenin.
ya ben kendimi frenliyorum.yemiyorum ablam birde diyet etti dal gibi oldu.ben kiyafetlerime giremeyince hic istahim yok.canim ceksede yemiyorum daha da sismekden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?