2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tskler canim. ya birde bu cikti basima gününden önce gitik agrim sizim olmayinca.direk sezeryan oldumya .nisan rahim agzinda duruyuomus.dikkat et bazi doktor parmak atip aliyormus buda enfeksiyona yol aciyormus.alatle acti benimkini gerisi kendinden gelcekmis.
insallah senin nisan kanla birlikde cikmistirda.benim ki zamk gibi yapismis

Bende giremiyorum etekler dolapta dizili bana bakıyor ama Allah dan bi yandan kg veriyorum bu kadar yediğime göre verdiğimin hepsini geri almam lazımdı..
ben bütün hepsini topladim valize koydum gözüm görmesin dedim.dolabi bosuna isgal etmesinler.bir alti ay gecsin bakalim.simdilik disari icin bir 4 takim alayim kilolar gidince bakariz artik.benimde yan bölgemde ve baldirda var kilolar.2 hafta öncesinden bu yana 2 kilo daha gitmis .bir 6 ay sürer galiba eskiye dönmek
feyza geçmiş olsun canım..
cok tskler canim

tatlım o ne? cahilliğime ver ben hiç duymadım..
cerecette dogum konturol hapi canim emziren anneler icin.
neu ring de yüzükden yüyükce plastik vajinaya konuyor 21 günduruyor icerde.sonra cikarip atiyorsun 7 gün ara veriliyor
7 gün yeniden takiyorsun.baya düsük hormon iceriyor.hapdan bile düsük yan etkisi hic yok denilcek kadar.ama emzirenler icin kullanilmiyormus

Ben eşime güvenicem
yok benim bu kiz beyime güvendigim icin geldionun icin isimi saglama alcam.rahim yara oldugu icin spral de konulmuyor tam iyilesmeyi lazimis

Son düzenleme:
ayyyy artık korunmak ıcın daha cok dıkkat lazım dımı napıcazzzz:):):) dusunuyorum da suan hamıle kalsam cıldırırım belkı de:):)

aynen canım ya.. koca da gözümün içine bakıp duruyo ne zaman iyileşeceksin diye :)))
napsak, şimdi en güvenilir ne acaba? daha çok dikkat etmek lazım artık.. şöyle uzun süreli bi şey..

bende sut yapmak ıcın hersey yıyom mıdem bulandı artık
aynen bende ne var ne yok yiyorum süt olsun diye
balum incir bende işe yaradı sende dene istersen
1 cezveye 2 3 incri böl
bide yarım elma at 2 su bardağıda su koy kaynat sonra kapat dinlensin biraz
sonra iç onuv e 2 saat uyu mümkünse gece yap

Ben eşime güvenicem

bende kocama güvencem 2 yıl böyle korunduk zaten

bu arada jonnyyde demiş kapanmış sanki diye
aynen benmde ilk gecem gibi oldu
ağladım ilişkiye girerkenn

bu arda selamlar herkeseeeeeeeee :92:

bu korunma işi çok canımı sıkıyo zaten yaa pofff:26:
dogumdan sonra adet görmeyene kadar gerek yokmuş korunmaya....en olduguma göre bundan sonra çok dıkkat etmem lazım

evet ya ılk gece gıbı oluyoooo nıye kı acaba:):):) bu arada tarıfını denıycem de kuru ıncırle mı esım almıs ye dıyo habıre:):)

kızımın yüzü çok fena kızarmış..döküntüler var..dün çok çekırdek yedım ondan mı acaba? zeytın yagı sürdüm bakalım iyi gelecekmi:26:

hg kızlar

yarın kırkımız çıkıyor.. babamız adet-madet bilmem ben, otururuz evde diyo :)) oysa ne kadar heveslenmiştim ya..

canım incir işe yaramış çok sevindim maşallah daha da bol olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…