2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

almaz benim adam onu bebek arabasını nie aldık der
aynı benım adam ya oda öle cok fena

bn koltukaltından aldım ates ölcerı oo fıtıller uyku yapıo bılgınız olsun hıcde ıyı bısey deıl ıyı yapmıssın soyarak

bu arada dün siftahı yaptık ilk gecemden hiç bi farkı yoktu gözümden yaş geldi resmen doğumdan sora 50gün doğumdan önce 15gün demekki neymiş 65gün ara verilmemeliymiş :92:
aboooo yandık bnm 7 aydır kocm beklıyo erkn doğum rıskı var dıye :)olan bna olck gene :)

bu abur cubur sevdası bndede var ya kndıme cok kızıyom ama dayanamıyom :)

kizlar dogum korturol yöntemi ne yapcaksiniz??
ben cerecette kullancam.neu ring emzirenlere olmuyormus

bnde eşime guvenıcem ama doktorumla bı konusuyım spiral ile ilgili belkı taktırırım:)

korse takıyomusunuz kızlar ve sezeryan olan arkadaslar dıkışlerınız hafıf şişmi benım öle normalmı bılemedım ya

yarın çıkıyor tatlım hayırlısıyla.. ama bi kaç kez çıktık dışarı.. babane, sağlık ocağı, hastane ve zorla pazar günü avm..

bizim kırkımız çıkana kadar biz 40 kere çıktık dışarı ben takılmıyorum öle sölentılere falan...
benım sezeryan yerımdede hala şişlik var fatma tam anlamıyla düzelmedi

bu korunma işi çok canımı sıkıyo zaten yaa pofff:26:
dogumdan sonra adet görmeyene kadar gerek yokmuş korunmaya....en olduguma göre bundan sonra çok dıkkat etmem lazım

canim regl olmasanda korun o sekilde de hamis kaliniyor .süt korur deme.annem ablami dogu myapmis 9 ay regl görmemis.ve gitiginde doktor konturolüne 7 haftalik hamileymis

kızlar merhaba kalabalığız. benim bugün kırkım çıkıyor kızımla banyomuzu yaptık. ama hava serin gezmeye çıkamıyoruz.

bizim kırkımız çıkana kadar biz 40 kere çıktık dışarı ben takılmıyorum öle sölentılere falan...
benım sezeryan yerımdede hala şişlik var fatma tam anlamıyla düzelmedi

bende 40 tan once cok cıktım dısarı. benım gobek gıtmıyor ya. bı de kızlar benım gobegımın rengı cok koyulastı ya arap gıbı oldum. duzelcek mı o bılen var mııı?

cani mbenim serzeryan doktora korseyi sordum 3 ay önermiyoruz dedi.toparlamaz yanlis bilinoyr dah kötü olur.kan dolasimi azaliyor dedi.takma dedi bana.dikis yerim sis.orayada soft basli dis fircasi ile masaj yap hafif hafis dedi.iyi gelirmis.bakalim bugün basliycam yapmaya.

benim özel bölge de koyulaşmıştı göbek deliği de, doğumdan sonra çok rahatsiz olmuştum ama geçti

deri kuruyup ölü deri dökülüyo, o siyah yerler döküldü. keseyle denemiştim ama geçmemişti sonradan kendi döküldü

çizgim hala duruyo ama

bende 40 beklemedim ciktip disariya.sezeryandan dolayi 15 dakika sonra yürümekde zorlanip karnima bastirara kyüyüryordum o ayri

benimde göbek deligi koyubende her girdigimde keseliyorum acildi zamanla gidiyor zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…