hg kızlar
yarın kırkımız çıkıyor.. babamız adet-madet bilmem ben, otururuz evde diyo :)) oysa ne kadar heveslenmiştim ya..
aynı benım adam ya oda öle cok fenaalmaz benim adam onubebek arabasını nie aldık der
bn koltukaltından aldım ates ölcerı oo fıtıller uyku yapıo bılgınız olsun hıcde ıyı bısey deıl ıyı yapmıssın soyarakgünaydın kızlar
gece 5de uyuduk, 5 saatlik uykunun ardından yine ayaktayız
gece aşıdan biraz ateşimiz oldu, 37.4, soydum çocuğu bi yarım saate düştü ateşi neyse ki. doktorumuz 37.2 olunca fitil verin demişti ama düşünce gerek kalmadı neyse ki, yoksa nasıl sokcaz diyip duruyoduk :)
bu arada alından ateş ölçen cihazımız vardı ama doktorumuz en iyisi cıvalı olanla koluk altından ölçüm dedi. evinizde bi tane de oldan bulunsun kızlar.
aboooo yandık bnm 7 aydır kocm beklıyo erkn doğum rıskı var dıye :)olan bna olck gene :)bu arada dün siftahı yaptık ilk gecemden hiç bi farkı yoktu gözümden yaş geldi resmen doğumdan sora 50gün doğumdan önce 15gün demekki neymiş 65gün ara verilmemeliymiş:92:
bu abur cubur sevdası bndede var ya kndıme cok kızıyom ama dayanamıyom :)Biri beni durdursun abur cubur komasına giricemmmm..Ne olacak bu halim acaba tatlı tuzlu ne bulsam yiyorum dün eşime gelirken bana tatlı bişeyler al dedim malum regli dönemi oda sağolsun abartmış biraz adamda haklı hergün taşımaktansa 1 seferde alayım diye düşündü ama yanlış etti sildim süpürdüm herşeyi
kizlar dogum korturol yöntemi ne yapcaksiniz??
ben cerecette kullancam.neu ring emzirenlere olmuyormus
anacım iyileşmedim daha dedim ya :))
bakalım nasıl olacak, heyecan yaptım şimdi:)))
ilk gecenı hatırla
2 gun sonra dıcek guzelım 4 hafta 28 gun edıyo ya ondan telas yapma
aynen bende ne var ne yok yiyorum süt olsun diye
balum incir bende işe yaradı sende dene istersen
1 cezveye 2 3 incri böl
bide yarım elma at 2 su bardağıda su koy kaynat sonra kapat dinlensin biraz
sonra iç onuv e 2 saat uyu mümkünse gece yap
bende kocama güvencem 2 yıl böyle korunduk zaten
bu arada jonnyyde demiş kapanmış sanki diye
aynen benmde ilk gecem gibi oldu
ağladım ilişkiye girerkenn
aynen yaa cok canim yandi.jel kullanmak lazim daha rahat olmasi icin
bu arda selamlar herkeseeeeeeeee:92:
bu korunma işi çok canımı sıkıyo zaten yaa pofff:26:
dogumdan sonra adet görmeyene kadar gerek yokmuş korunmaya....en olduguma göre bundan sonra çok dıkkat etmem lazım
bizim kırkımız çıkana kadar biz 40 kere çıktık dışarı ben takılmıyorum öle sölentılere falan...
benım sezeryan yerımdede hala şişlik var fatma tam anlamıyla düzelmedi
aynı benım adam ya oda öle cok fena
bn koltukaltından aldım ates ölcerı oo fıtıller uyku yapıo bılgınız olsun hıcde ıyı bısey deıl ıyı yapmıssın soyarak
aboooo yandık bnm 7 aydır kocm beklıyo erkn doğum rıskı var dıye :)olan bna olck gene :)
bu abur cubur sevdası bndede var ya kndıme cok kızıyom ama dayanamıyom :)
bnde eşime guvenıcem ama doktorumla bı konusuyım spiral ile ilgili belkı taktırırım:)
korse takıyomusunuz kızlar ve sezeryan olan arkadaslar dıkışlerınız hafıf şişmi benım öle normalmı bılemedım ya
hi ho haaaaaa!!!
o kadar uğraştıracak mıı yani :)))
ay bir de dikişler var, ondan korkuyorum bu sefer de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?