benim özel bölge de koyulaşmıştı göbek deliği de, doğumdan sonra çok rahatsiz olmuştum ama geçti
deri kuruyup ölü deri dökülüyo, o siyah yerler döküldü. keseyle denemiştim ama geçmemişti sonradan kendi döküldü
çizgim hala duruyo ama
bende 40 tan once cok cıktım dısarı. benım gobek gıtmıyor ya. bı de kızlar benım gobegımın rengı cok koyulastı ya arap gıbı oldum. duzelcek mı o bılen var mııı?
:):):) daha tık yok mu aaaaa:):)
gözünüz aydın oaydıner.....:81:
bana 2 ay yasak demişlerdi siz erkencisiniz:)))) benimki normal doğumdu ama o yüzden mi ki
dene mutlaka cnm kuru incir evetevet ya ılk gece gıbı oluyoooo nıye kı acaba:):):) bu arada tarıfını denıycem de kuru ıncırle mı esım almıs ye dıyo habıre:):)
tşkler canım sağolasıncanım incir işe yaramış çok sevindim maşallah daha da bol olsun inş.
bende 40 tan once cok cıktım dısarı. benım gobek gıtmıyor ya. bı de kızlar benım gobegımın rengı cok koyulastı ya arap gıbı oldum. duzelcek mı o bılen var mııı?
bana 2 ay yasak demişlerdi siz erkencisiniz:)))) benimki normal doğumdu ama o yüzden mi ki
dene mutlaka cnm kuru incir evet
ama yeme dediğm gibi yap yiyince bana vayda etmemişti
tşkler canım sağolasın
bnmde gitmiyo göbek
bide sütolsun dşye yedikçe yiroum geri aldım kilolarımı
kızlar bu arada dün doktorumuz artık çocuğunuzu yalnız bırakmayın sakın dedi.
normalde 5-6 aylıkken dönüyorlar ama ben 1 aylıkken dönen bebek gördüm dedi
annemin dediğine göre ben 3 aylıkken dönüyomuşum
aman dikkat
bana 30 gün dedi doktorum
29. gün başladık biz
evet cnm benm kızımda dönüyo yani kayıyo eçen yatağın ortasındaydı yanımda yatırdım bi baktım ki göğsüme kadar elmiş bana vuruyo
benım kız daha bügün yastıkdan aşşagı kaydırmıştı kendınıkızlar bu arada dün doktorumuz artık çocuğunuzu yalnız bırakmayın sakın dedi.
normalde 5-6 aylıkken dönüyorlar ama ben 1 aylıkken dönen bebek gördüm dedi
annemin dediğine göre ben 3 aylıkken dönüyomuşum
aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?