2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benımkı nıye gecmıyo yaaaaa

kızlar bu arada dün doktorumuz artık çocuğunuzu yalnız bırakmayın sakın dedi.

normalde 5-6 aylıkken dönüyorlar ama ben 1 aylıkken dönen bebek gördüm dedi

annemin dediğine göre ben 3 aylıkken dönüyomuşum

aman dikkat

evet ya ılk gece gıbı oluyoooo nıye kı acaba:):):) bu arada tarıfını denıycem de kuru ıncırle mı esım almıs ye dıyo habıre:):)
dene mutlaka cnm kuru incir evet
ama yeme dediğm gibi yap yiyince bana vayda etmemişti

canım incir işe yaramış çok sevindim maşallah daha da bol olsun inş.
tşkler canım sağolasın
bende 40 tan once cok cıktım dısarı. benım gobek gıtmıyor ya. bı de kızlar benım gobegımın rengı cok koyulastı ya arap gıbı oldum. duzelcek mı o bılen var mııı?

bnmde gitmiyo göbek
bide sütolsun dşye yedikçe yiroum geri aldım kilolarımı

evet cnm benm kızımda dönüyo yani kayıyo eçen yatağın ortasındaydı yanımda yatırdım bi baktım ki göğsüme kadar elmiş bana vuruyo

selam kızlar bizde 40mızı beklemedik zaten nerdeyse her hafta dr kontrolümüz vardı benim kız sarılık olmuştudu gelecek hafta gene var mesela buarada dogum sonrası normal kiloma dönmüştüm ama şuan kilo almışım nasıl verecem bilmiyorum bi fikriniz varmı diyet yapamıyorum emziriyorum çünkü spora başlamadım erken sezaryenliyim diye nasıl olacak bu işin sonu bende bilmiyorum dra korunma meselesini bende sormuştumda dr eşin korunsun demişti ben daha önce spiral kullanıyodum rahattım bu sefer adamada güvenemiyorum sen korun dedim kız geldi çünkü neyse bakacak artık başının çaresine

evet cnm benm kızımda dönüyo yani kayıyo eçen yatağın ortasındaydı yanımda yatırdım bi baktım ki göğsüme kadar elmiş bana vuruyo

benimki yüzüstü yatarken yukarı itiyo kendini, battaniyenin içinden yukarı kayıyo bi de kafayı en yukarı dayıyo

altını açarken de totosunu sağa sola atıyo, daha dönmedi, dönmeye başlayınca nasıl zapdetcez bakalım

bizim kırkımız bayramın 1. günüydü. ankaradan anamura gittik 37 günlükken çoook uçtuk çoook. allahtan hasta olmadı yavrum....

dün arkadaşım bana sen zayıflamışsın baya ne ne kaa sevindim ama kendime hala dana rosto gibi geliyorum

benım kız daha bügün yastıkdan aşşagı kaydırmıştı kendınıöyle görünce bende kendı kendıme dedım yanlız bırakmamak gerek dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…