2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

önceden ben hiç gitmezdim sağlık ocağına acıkcası nefret ediyordum. böyle insanlara kötü davranmalarına dayanamıyordum. bide sırada beklerken uyanıklık yapmaya calısanlar olunca hepten deliriyordum bundan sebep hiç gitmedim. hamilelegimde bile peşimde koştular o kadar
ama artık değişmiş o kadar ilgili ve alakalılar ki şaşırdım vallahi. zaten bebekli olanları bekletmiyorlar hemen alıyorlar muayneye.
doktorunuzdan memnun değilsen deneyebilirsin aslında bi. bizim kendi doktorumuz,aşılarınızı devlette yaptırın nasılsa ucret almıyorlar özel oldugunda bana getirirsiniz ben yaparım demişti. tamam canım 2ay'a kadar çekiliyorsa o zaman pazartesi gider çektiririm.çok sağol ve affanı'da öp benim için. oğluş'u anneme gönderdim öyle kaçamak yaptım

nasıl bi uykumuz varsa artık gün sayıyoz neleri araştırıp öğreniyoz oy allahım sabır ve güç ver bize

aminnnnnnnnn bide eşim demezmı geldıgınde btngun evdesın napıosunn gelde cıldırma bu adam zaten bn dogum yapınca cok degst ya bnı delı edıyooooooooooo:96:

bizim çocuk doktorumuz da öyle yaptı eliyle ve istemedi birşey bahsetmedi bile. ama sağlık ocağında ki dr mutlaka çektir işitme testinide yaptır dedi. bende işitmeyi yaptırdık dedim.

bizim çocuk doktorumuz da öyle yaptı eliyle ve istemedi birşey bahsetmedi bile. ama sağlık ocağında ki dr mutlaka çektir işitme testinide yaptır dedi. bende işitmeyi yaptırdık dedim.

canım benm özel gittiğim doktorda çektirme dedi kontrol etti bi 3 dakika kalçasını falan gerek yok dedi
doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru istedi
ama ben özel doktorumagüveniyorum yaptırmıycam o yüzden

balsurat canım geçmiş olsun 8 çok yüksek bi değer değil benm kızım 16 17 yi gördü neredeyse fototerapi görcekti zor düştü
bebekten alınan kan şunun için karaciğer çalışıyomu tiroid bezleri çalışıyomu diye bakıyolar
endişelenme sütünü etkiler sonra

daha yenı uykuya daldı 3den berı ayaktaydıbnde yemek hazırlıyım kndıme hep tek hep tek basıma

selam kızlar nasılsınız galiba bende bebeğime nazar değdiriyorum bişeyine iyi desem çocuk tozutuyoben hem uykuyu hemde özgürce gezmeyi çoooook özledim ya havalarda soğuyor biyerede çıkamıyacaz zaten hep evdeyiz bunaldım

e pack canım bebeğin için bolbol incir suyu iç ve tavuksuyu corbası iç bol bol bn hergun corba ıcıyom elımden geldıkce vıtamın alyom bol bol sbahları haslanmıs yumurtayıyom 2 gunde 1 hergun yemıyom alerjı olur dıye proteın lı gıdalr bebeğin kılo alımında desteklı sut olur ama sade süt olur ıcınde vıtamın olması ıcın senınde vıtamınlı gıdalar yemen lagzım ben öle beslıyom kendımı çok sukur sutum oluyo kızımda kılo alıyo aslında moral en önemlısı esım benı uzdu uzdu sutum azaldı bı ara sımdı hıc kafama takmıyom gulup gecıyom bn uzgun oldugumda bebeğimde cok huzursuz oluyo deneım yanı ama b mutluysam kızımda mutlu hamdolsun kımse uzemez benı

Bizim apartmanda bir dr teyzemiz var, çocuk dr yeni emekli oldu...bana sağlık ocağındaki aşıların yan etki oranı yüksektir ateş falan yapar demişti daha oğlumda...dışarıda yaptır aşılarını demişti..bende öyle yapıyorum..sadece muayne parası veriyorum, hem her ay kontrolden geçiyo hemde devletin karşıladığı aşılar zaten ücretsiz...

bide sağlık ocağındaki aşıların bazıları 10 dozluk oluyo..10 çocuğa yapıyolar...biz gittiğimizde yeni mi açılmıştır daha öncemi açılmıştır diye güvenemiyorum açıkçası...

Canım yumurta demişsin burda bi arkadaşın bebeğinin yüzü kızarınca dr götürmüş yumurtanın beyazından demiş senin kızın yüzüde ondan olmasın..

kızlar ya bir paket ıslak mendili nekadar kullanıyorsunuz bana 1,5 2 gün gidiyor çok mu abartıyom acaba herkes böylemi

annenın nazarı degmezmıs ama :)huyları degısıyo annesı bnde cok ozledım gezmyeı bu kıs bızım ıcın zor ya seneye daha kolay oluck kocamn olucaklar ısallah sabredın kızlar kıs ayı aralık ocak subat gerısı cok soguk olmaz ısallah ama bu sene kıs uzun olacakmıs yaz uzun oldu dıye öle dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…