Ben daha gitmedim sağlık ocağına ama bu ay gitmeyi düşünüyorum.Gittiğimiz dr dan memnun değilim zaten başka dr geçeceğiz.Aşıları sağlık ocağında, kontrolünüde doktorunda yaptırmayı düşünüyorum.Kalça çıkıklığını bize 1. ay kontrolümüzde çektirdiler canım 2 aya kadar çektirilir sanırım..
nasıl bi uykumuz varsa artık gün sayıyoz neleri araştırıp öğreniyozoy allahım sabır ve güç ver bize
nasıl bi uykumuz varsa artık gün sayıyoz neleri araştırıp öğreniyozoy allahım sabır ve güç ver bize
sağlık ocagında aıle hekımım 3 ay ıcınde cekılmesı gerektıgını söylemışti hemşire... ama bugun cocuk dr sormayı unuttum ya cektırmemem gerekıyormu dıye.bugun bebegı mauyne ederken bacaklarını kalcalarına dğru itti acaba mauynemiydi anlamadım:)
bu arada aglık ocagında bebeısın boyunu 1 cm kısa ölçtü hemısre bugun dr 1 cm daha uzun ölçtü :)
kalca ultrasonu 2 aralıkda 6.haftadan snraya verdıler randevu
bizim çocuk doktorumuz da öyle yaptı eliyle ve istemedi birşey bahsetmedi bile. ama sağlık ocağında ki dr mutlaka çektir işitme testinide yaptır dedi. bende işitmeyi yaptırdık dedim.
Kızlar göğsümün birini sağsam ne kadar zamanda süt dolmaya başlar acaba
e pack canım bebeğin için bolbol incir suyu iç ve tavuksuyu corbası iç bol bol bn hergun corba ıcıyom elımden geldıkce vıtamın alyom bol bol sbahları haslanmıs yumurtayıyom 2 gunde 1 hergun yemıyom alerjı olur dıye proteın lı gıdalr bebeğin kılo alımında desteklı sut olur ama sade süt olur ıcınde vıtamın olması ıcın senınde vıtamınlı gıdalar yemen lagzım ben öle beslıyom kendımı çok sukur sutum oluyo kızımda kılo alıyo aslında moral en önemlısı esım benı uzdu uzdu sutum azaldı bı ara sımdı hıc kafama takmıyomgulup gecıyom bn uzgun oldugumda bebeğimde cok huzursuz oluyo deneım yanı ama b mutluysam kızımda mutlu hamdolsun kımse uzemez benı
selam kızlar nasılsınız galiba bende bebeğime nazar değdiriyorum bişeyine iyi desem çocuk tozutuyoben hem uykuyu hemde özgürce gezmeyi çoooook özledim ya havalarda soğuyor biyerede çıkamıyacaz zaten hep evdeyiz bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?