2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ben mevlüdü 27 günlükken okuttum...40'ının çıkmasını beklemedim...beklemek mi gerekiyodu..?

kızlar ben mevlüdü 27 günlükken okuttum...40'ının çıkmasını beklemedim...beklemek mi gerekiyodu..?

yok öle bişey 40 dıye bısey yok bebekler için eskıler adet halıne getrmiş yoksa ıstedıgın zamn mevlut okutabılırsın bnde cıkıyom kızın uykusu geldı uyutıyım gelırım

selamm kızlar nasılsınız son 10 sayfayı okuyup geldim:) 2 gün önce kayınvaldemler gitti ve kızımla başbaşa kaldık yani resmen kızım herkesin evden gimesini bekliomuş tüm huysuzluğu gazı vs gitti birden maaşalah diim dün doktora gittik özel kontrole bi sıkntımız yokmuş çok şükür ben kendimde gittim bende de bi sorun yokmuş baya gezdik geldik

bizde kocişle ilk denememizi yaptık hakkaten ilk gece gibiydi yani:))) ama ikincide hiç bişe olmadı :) kızlar korunma konusunda napcaksınız benim salak doktor hiç bişe sölemdi bana öle baktı sepetledi

bu arada zincoyu bende kullanıorum çok memnunum bide burun için serum fizyolojik verdi doktor ama galba ben yanlış kullanıorum çünkü baya sıkıorum buruna ama geri çıkmıo sadece hapşuruo kızım:S

arkadaşlar bu doğduktan sonraki çizelgeyi hazırlamak için hangi siteye gırmek lazım sıtenın adını bana yazabılırsenız sevınırım..bende ekım annesıyım..

şükür yemeğimi yapabildim. ama nasıl kız memede yapışık o vaziyette uyududa bende tamamladım yemeği artık zor yemekleri unutçaz kısa öz asit şeyler yapşar. tavuk al fırın poşetine koy fırınla tmm

yemek meselesi bizdede sorun annem varken ne güzel yemekler pişiyodu evde annem memlekete döndügünden beridir dogru düzgün yemek pişmiyo bizdede hep basit şeyler yapmakla geçiştiriyorum gerçi benimki yetişemedigimi görüyo zor şeyler yapma diyo ama birgün isyan edermi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…