teşekkür ederim canım...
slm kızlarbenim bebiş sarılı varmışta haberim yokmus.. gercı dogdugundan berı yuzunde hep vardı normal dıyolardı.aıle hekimim 8 gunlukken görmustu norm demıstı.15 gunlukken cocuk doktoruda görmustu yuzunu zamanla gecer demıstıı.aylık aşımız vardı aiıdan sonra aıle hekımıne uğrayım dedim..dr görur görmez sarı dedı cocuk dr sevk ettı 8 .bişi var az ama var sarılık dr troıd.hemeoglem ıdrar tahlılı vs ıstdı..anne olmak ne kadr zormuşşş.kan aldılar yavrumndan elının ustundennn..ıdrar tahlılılde vermek zorduuu ugrastım:))bakalım sonuclar n cıkıcak pazartesii dr anne sütündende olabılır dedı tahlılerı görudukten sonra karar verıcekmıs.sızınde basınızdan gectımı bunun ılacı nedırkii uzamısş sarılık oluyor tıpta
Oh valla nevyas ne mutlu sana canımm. ben gözünün icine bakıyorum uyusun diye beyefendinin hiç niyeti yoook)
Çok şükür öğlen uykumuz var canım zaten gözüm saatte kalıyor vakti gelsinde uyuyalım diye ama evi sorma gitsin heryer heryerdeuyumasam yapsam iyide bu defa ben çok bitkin düşüyorum..İnşallah seninkide uyur annesi..
kızlar siz sağlık ocağına gidiyormusunuz aşılarınız için ? geçen gün gittik biz aile hekimizin de görmesini istediler bebegi muayne etti. böyle 2 doktora da götürmek istemiyorum açıkcası. aslında doktor cok iyi bir doktora benziyor yabancı uyruklu,ama kendi doktorumuz da cok iyi bilemedim valla.
bide kalça çıkıklığı için bizim kendi drmuz istemedi bişi ama bu saglık ocagındaki mutlaka çektirin dedi. zamanı var mı bu kalça çıkıklığı için çekilmesi gereken şeyin ?
Selam kızlar..
Oğlum bugün öğlen uykusuna geç yattı bende onunla 2 saat uyudum kalktım yemeklerimi yaptım tatlımı yaptım 50 gün sonra düzgün yemek yapabildim ya hep geçiştiriyordumşimdide uyanmasın diye çıt çıkarmıyorum babasını beklesin yoksa bu saatler onun naz saatleri
cok gecmış olsun canım hıc duymadım yaoelının uzerınden kan alımı cok fena bısey bnde aldrmıstım kan tahlılı yapılmıstı ısallah gecer hmn canım anne sutu neden sarılık ederkı
Geçmiş olsun balsurat 8 çok düşük bi değer endişelenme canım..Bende öyle şeyler çıkmıyor crazy..
sağlık ocagında aıle hekımım 3 ay ıcınde cekılmesı gerektıgını söylemışti hemşire... ama bugun cocuk dr sormayı unuttum ya cektırmemem gerekıyormu dıye.bugun bebegı mauyne ederken bacaklarını kalcalarına dğru itti acaba mauynemiydi anlamadım:)kızlar siz sağlık ocağına gidiyormusunuz aşılarınız için ? geçen gün gittik biz aile hekimizin de görmesini istediler bebegi muayne etti. böyle 2 doktora da götürmek istemiyorum açıkcası. aslında doktor cok iyi bir doktora benziyor yabancı uyruklu,ama kendi doktorumuz da cok iyi bilemedim valla.
bide kalça çıkıklığı için bizim kendi drmuz istemedi bişi ama bu saglık ocagındaki mutlaka çektirin dedi. zamanı var mı bu kalça çıkıklığı için çekilmesi gereken şeyin ?
bebekler 4.aydan snra 12 saate yakın yatıyolarmış uzmantvde dınledım ohhh hadı o gunlerıde görelım işallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?