Bizim apartmanda bir dr teyzemiz var, çocuk dr yeni emekli oldu...bana sağlık ocağındaki aşıların yan etki oranı yüksektir ateş falan yapar demişti daha oğlumda...dışarıda yaptır aşılarını demişti..bende öyle yapıyorum..sadece muayne parası veriyorum, hem her ay kontrolden geçiyo hemde devletin karşıladığı aşılar zaten ücretsiz...
bide sağlık ocağındaki aşıların bazıları 10 dozluk oluyo..10 çocuğa yapıyolar...biz gittiğimizde yeni mi açılmıştır daha öncemi açılmıştır diye güvenemiyorum açıkçası...
kızlar ya bir paket ıslak mendili nekadar kullanıyorsunuz bana 1,5 2 gün gidiyor çok mu abartıyom acaba herkes böylemi
kızlar ya bir paket ıslak mendili nekadar kullanıyorsunuz bana 1,5 2 gün gidiyor çok mu abartıyom acaba herkes böylemi
canım sütü biberonla veriyosun sonra memeyi tutarken sıkıntı olmuyomusağ hemn baslıyo uretıme bn sabh sagdıgım gögsumu emzırdım doyduda canım ne kdar cok sağarsan emerse okdar cok sut uretımı oluyoınek gıbıyız
Bende sağlık ocağındaki aşılar daha taze oluyor diye duymuştum ondan götürecektim bunu duyduğum iyi oldu.Bizim gittiğimiz dr da ücretsiz yapıyor aşıları..
selam kızlar...pek giremiyorum hala adanadayım...bugün nihayet aşılarımızı olduk...ne var ne yok??
canım sütü biberonla veriyosun sonra memeyi tutarken sıkıntı olmuyomu
nevyas sen oğluşunu nerey göturyon doktora ve nerde yapılıo aşısı bnm dogm yaptıgım hastanede ücretlı yapılıyo o yuzden ana cocuk sağlıgına gtryom
evet canım sağol seninde öğretmenler günün kutlu olsun ben sabahın köründe topiğe tüm öğretmenlerin gününü kutlama msj gönderdmiştim galiba öğretmen arkadaşlar göremedi canım varmı hadiyeleriyiym lavinyacım...
sende öğretmendin dimi yanılmıyorsam...günümüz kutlu olsun tatlım...
evet canım sağol seninde öğretmenler günün kutlu olsun ben sabahın köründe topiğe tüm öğretmenlerin gününü kutlama msj gönderdmiştim galiba öğretmen arkadaşlar göremedi canım varmı hadiyeler
ben yaptırdım ama benim oğlum kısa bir süre sonra kustu hastaneden mi yoksa satın mı aldınızbu arada kızlar ben rota virüsünü de yaptırdım...
ritacım gunun kutlu olsun..
rota virusu nedir?2. aydamı vuruyorlar o asıyı
benim iki senedir öğrencim yok görevlendirme çalışmıştım ekilerde Van da kaldı orda çalışmıştımben giremiyorum ondan görmemişimdir canım...hediye bir tek eşimden canım....öğrencilerim telefon açtılar kuzucuklar....seslerini duymak çok güzeldi....
ben yaptırdım ama benim oğlum kısa bir süre sonra kustu hastaneden mi yoksa satın mı aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?