2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Bende sağlık ocağındaki aşılar daha taze oluyor diye duymuştum ondan götürecektim bunu duyduğum iyi oldu.Bizim gittiğimiz dr da ücretsiz yapıyor aşıları..

kızlar ya bir paket ıslak mendili nekadar kullanıyorsunuz bana 1,5 2 gün gidiyor çok mu abartıyom acaba herkes böylemi

ben pamukla temızlıyom dısarı ıcın ıslak mendıl kullanıyom bı paket pamuk 1haftadan fazla gıdıyo canım doktor ıslak mendıl kullanma tıkanıklıgs yol acabılıyo demıstı hm pamuk daha sağlıklı..çok mu kaka yapıo annesı ondan bıtıyodur hmn ama cbk bıtıyomus

Bende sağlık ocağındaki aşılar daha taze oluyor diye duymuştum ondan götürecektim bunu duyduğum iyi oldu.Bizim gittiğimiz dr da ücretsiz yapıyor aşıları..

nevyas sen oğluşunu nerey göturyon doktora ve nerde yapılıo aşısı bnm dogm yaptıgım hastanede ücretlı yapılıyo o yuzden ana cocuk sağlıgına gtryom

ayol ben çok müsrifim galiba ne yapsam sıkayım bira daha çok dayansın mendil yetiştiremiyom ayyyyyyy utandım valla

canım sütü biberonla veriyosun sonra memeyi tutarken sıkıntı olmuyomu

benım kz dogdugundan berı rezeneyı hep bıberonda verdım sutumude bı kackez verdım hamdolsun hıc mememı alırken problem olmadı hamd olsun ama benm kız bıberonu zorla emıyo :)sevmıyo yapay bısey2.gun mama verdım onu bıle almadı paso kusmustu:)gebelık semınerınde hafta 1 kez bıberonla verın işe baslıcak anneler demısdı cunku bebek memeyı unutr demıslerdı her bebek farklı oluyo kımı bıberonu zorla alır kımı bıberonu alır meme almaz demıslerdı ama bnd e korkuyom alısır dıye oyuzden cok fazla bıberonla vermıyom artık ....

iyiym lavinyacım...
sende öğretmendin dimi yanılmıyorsam...günümüz kutlu olsun tatlım...
evet canım sağol seninde öğretmenler günün kutlu olsun ben sabahın köründe topiğe tüm öğretmenlerin gününü kutlama msj gönderdmiştim galiba öğretmen arkadaşlar göremedi canım varmı hadiyeler

ben giremiyorum ondan görmemişimdir canım...hediye bir tek eşimden canım....öğrencilerim telefon açtılar kuzucuklar....seslerini duymak çok güzeldi....

ritacım gunun kutlu olsun..

rota virusu nedir?2. aydamı vuruyorlar o asıyı

saol tatlım...evet 2. ayda yapılmaya başlanıyor...bir çeşit ishale karşı koruyor...özel aşı...istersen alıyorsun...ben 2 dozluk olan çeşidinden aldım....doktorum maddi sıkıntısı olmayan herkes vurdurmalı diyor...

ben giremiyorum ondan görmemişimdir canım...hediye bir tek eşimden canım....öğrencilerim telefon açtılar kuzucuklar....seslerini duymak çok güzeldi....
benim iki senedir öğrencim yok görevlendirme çalışmıştım ekilerde Van da kaldı orda çalışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…