gülşen nbr ordamısın??
aşılarınızı oldunuz mu??
benim kız 12 den beri uyanık uyudu ama 10-15 dak sadece
:))
walla ya gitmiş sizin 140 ytlben yaptırmıcam galiba çıkmaz bizden 140 ytl :) babamız kızar walla
doktor ne dedi kusunca
hiç aklıma kusabileceği gelmemişti emzirmeden yaptırayım en iyisi
3. ve 5. aylarda yapılıyor bu aşı neden erken yapıldı size
artık gunduzlerı daha cok uyanık kalıcak gecelerı uyucak annesı sana bu gece kıyak cekıcekbnmkıde bıraz önce uyudu uyuyamayınca cok sınırlenıo sızınkılerde öle oluyomu memeyle kavga edıyo bagzen uykuya dalamadıgında
benim aldığım 2 dozluk tatlım...
evet ececim ucuz sayılmaz:)))
benim aldığım 2 dozluk tatlım...
evet ececim ucuz sayılmaz:)))
bizim musma saatimiz geldi habire kusuyo... sürekli kıyafet değiştiryorum.. ne koltuk kaldı ne ev...bu saatlerde kusayo hep
ece gece rahat uyur işte..ohh ne güzel...
gece uyusunda gündüz uyanık kalmasına razıyım. benimki çok çile vermio dönencede takılıo. az dönence az oyun az uyku akşamı ederizartık gunduzlerı daha cok uyanık kalıcak gecelerı uyucak annesı sana bu gece kıyak cekıcekbnmkıde bıraz önce uyudu uyuyamayınca cok sınırlenıo sızınkılerde öle oluyomu memeyle kavga edıyo bagzen uykuya dalamadıgında
demibızım kocaların huyu nekadarda cok bırbırıne benzıyo
bizim musma saatimiz geldi habire kusuyo... sürekli kıyafet değiştiryorum.. ne koltuk kaldı ne ev...bu saatlerde kusayo hep
3 dozluk olanıda var ama ben 2 dozluk olandan aldım doktorum onu söledi..adı rotaviks gibi bişeydi...evet pnömokok ii oldu...zamanla rota da girer bence devletin takvimine...rotavirüsü 3 doz diye biliyorum oğlumda öyleydi..kızımın aşı karnesinde de 3 doz görünüyo... 2. 4. 6. aylarda...ben 125 tl ye yaptırmıştım tek dozu...iyi bari çok pahalanmamış..
siz yine şanslısınız oğlumun zamanında pnömokok ta ücretliydi tek doz 127tl idi ve 4 doz vuruldu....şimdi pnömokok'u devlet karşılıyo allahtan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?