2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kız 12 den beri uyanık uyudu ama 10-15 dak sadece

artık gunduzlerı daha cok uyanık kalıcak gecelerı uyucak annesı sana bu gece kıyak cekıcek bnmkıde bıraz önce uyudu uyuyamayınca cok sınırlenıo sızınkılerde öle oluyomu memeyle kavga edıyo bagzen uykuya dalamadıgında

benim aldığım 2 dozluk tatlım...
evet ececim ucuz sayılmaz:)))

rotavirüsü 3 doz diye biliyorum oğlumda öyleydi..kızımın aşı karnesinde de 3 doz görünüyo... 2. 4. 6. aylarda...ben 125 tl ye yaptırmıştım tek dozu...iyi bari çok pahalanmamış..

siz yine şanslısınız oğlumun zamanında pnömokok ta ücretliydi tek doz 127tl idi ve 4 doz vuruldu....şimdi pnömokok'u devlet karşılıyo allahtan...

bizim musma saatimiz geldi habire kusuyo... sürekli kıyafet değiştiryorum.. ne koltuk kaldı ne ev...bu saatlerde kusayo hep

ece gece rahat uyur işte..ohh ne güzel...

ay inşllh cnm. zorla uyuttum hep 5 dak geçmeden uyandı. akşam ağladı biraz bizde dışarı çıkardık hava soğuktu ama olsun hava alsın dedim. az açık dolaştırdım sona yağmurluğu taktım
gece uyusunda gündüz uyanık kalmasına razıyım. benimki çok çile vermio dönencede takılıo. az dönence az oyun az uyku akşamı ederiz
bızım kocaların huyu nekadarda cok bırbırıne benzıyo
demi cimri yapar kız acımaz parayada iice araştır der.
bizim musma saatimiz geldi habire kusuyo... sürekli kıyafet değiştiryorum.. ne koltuk kaldı ne ev...bu saatlerde kusayo hep

benimki dönencede bi saattir bende mutfağı topladım yatak odasını topladım salonu maf etmiştik az salon derken temizlik gene yok. bu gidişle temizlikçi alcam galiba

3 dozluk olanıda var ama ben 2 dozluk olandan aldım doktorum onu söledi..adı rotaviks gibi bişeydi...evet pnömokok ii oldu...zamanla rota da girer bence devletin takvimine...

gülşen bizim oğlan kldan yapılanda ağladı ama çok değil...şimdi de mızırdanıyor...doktorumu aradım sen bir tane ateş düşürücü ağrı kesici iç sütünden geçer...çocuğa şimdilik verme dedi...bende paradol içtim şimdilik sakin görünüyor...
bide 2.ayda yapılıyor benim aldığım aşı...2.dozu 2 ay sonraymış tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…