2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok denedim öğürüyor emziği verince
en ucuzlarından al emer dediler bir mahalle arası bakkal görünce girip alcam
evet bızım kızda bakkal emzıgıyle alıştı cnm..şimdi damaklı ıkı numara işimizi görüyo şükür
selamm kızlarr nasılsınızz bakalım kımler nobette benım gıbı:92:

nöbeti bitiricem inşallah uyudu sanırım ama dönencenın müzigi bittigi anda homurdanıyo....

ya benım kız hiç öyle sakin durmuyo kı oynasalım gulsen meme veya emzık agzına ıkı dak. geç girsin başlıyo aglamaya inşallah bu kervan böyle gitmezzz:84:

benımkı emzıkten nefret edıyo ya hıc sevmıyo tukuruyo hemenn cok ugrastık tutsun dıye ama yok

ya benım kız hiç öyle sakin durmuyo kı oynasalım gulsen meme veya emzık agzına ıkı dak. geç girsin başlıyo aglamaya inşallah bu kervan böyle gitmezzz:84:

benimki de ağlıyordu uyuyamayınca ben huysuzlanmaya başlayınca yatağa alıp emzirmeye başladım saat kaç olursa olsun genelde akşam 9 civarı oluyor bu bayağı işe yaradı bizde ama bak bu saat oldu memenin cılkı çıktı artık hala istiyor bende sallıyorum ayağımda canım yanıyor artık meme vermiyorum

4 saat uyutmamak için direndik, sonra da banyo yaptırdık bi güzel, sıcak sıcak.. masaj da yaptım baya uyusun diye, 12de uyudu maşallah.

gece uykusunu düzene sokcaz böyle böyle (de şimdi de benim uykum gelmiyor)

yavrum banyoyu seviyor, sıcak iyi geldi herhalde su tutarken babasının kucağında uykuya daldı minnoş, suyun altında :) banyo yaparken de uyunur muymuş :)

Canım artık siz bizden daha tecrübelii annelersinizz amaa yinede yazmakk istedimm
Sizlerii baştan okumaya başladımmmmm çok zevklii oluyor bebeğimle ilgiliii çokk yardımlarıı olduu bu topiğinn
Hanii yazmışsınn ya ıslakk mendilii sıcakk suyla ıslıyoprumm diyee
bence ıslakk mendilii ıslayanaa kadarr benn azz ılıkk suyuuu banyoo tasınaa alıyorummm
içinee 3 yada 4 tanee pamukk koparıpp atıyorumm
benn altınıı açana kadar o rdaa ıslanıyorr sonra altınıı açıncaaaa,pamuktann alıpp suyunuu sıkıpp bebeğin totosunuu siliyorumm
sonraa yumuşakk mendille bastırmadan kuruluyorumm
ıslak mendil kullandım başta pişik olduu
sonra böyle denedimm pişikk denenn birşey kalmadıı
daha rahat oluyorr böylee
pişik kremii olarakta bi<z hametann kullandıı çok iyii geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…