eveeet çürüdü memelerim yaaa
:)) senin kızdamı emzik almadı. yoksa senmi vermion. ben dalınca uyanırsa emzik veriom geri uyuyo
benimki birde emmiyorsa da düpedüz sevişiyor memeyle
oynaşıyor falan yani
büyük aşk yaşıyorlar allah bozmasın
işte şimdi benimki onu istio. memeyi çekiom emziği veriom iktirio
babasında ağlıo deli gibi bizde yatalım 12 den beri ayakta uyumadı hala :S
evet bızım kızda bakkal emzıgıyle alıştı cnm..şimdi damaklı ıkı numara işimizi görüyo şükürçok denedim öğürüyor emziği verince
en ucuzlarından al emer dediler bir mahalle arası bakkal görünce girip alcam
selamm kızlarr nasılsınızz bakalım kımler nobette benım gıbı:92:
lara emiyor 5 dak uyuyor sonra uyanıyor oyun istiyor canım biraz oynaştık şimdi yine emiyor
seni,nki nasıl
evet bızım kızda bakkal emzıgıyle alıştı cnm..şimdi damaklı ıkı numara işimizi görüyo şükür
nöbeti bitiricem inşallah uyudu sanırım ama dönencenın müzigi bittigi anda homurdanıyo....
ya benım kız hiç öyle sakin durmuyo kı oynasalım gulsen meme veya emzık agzına ıkı dak. geç girsin başlıyo aglamaya inşallah bu kervan böyle gitmezzz:84:
bende uyusam iyi olacak ,iyi nöbetler kızlar
Canım artık siz bizden daha tecrübelii annelersinizz amaa yinede yazmakk istedimmkızlar birde altını değişirken kullandıgımız ıslak mendilleri direkmi kullanıosunuz?
Ben önce ketılda su ısıtyom üzerine döküp ısıtyom ıslak mendilleri öle silyom bebişin popoyu. Diğer sekilde soguk olyor gibime gelyor hemen hapsıryor. hani yaz olsa tamamda kısın bana soguk gelyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?