2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizimde cuma aşımz var nasıl dayancam bilmiyorum valla
rota virisü aşısını biizm doktor 3. ay dedi sanırsam cteside doktorumuzda randevumuz var

ya bize iki bacaktan bir koldan yaptılar sonrasında birşey olmadı ama o an çok fena ağladı dudağı titreye titreye aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala
hemşireye söyledim bilsem getirmezdim diye o an salaklığıma geldi sanırım izin verdiğim için kendime çok kızdım sonra

bizimde cuma aşımz var nasıl dayancam bilmiyorum valla
rota virisü aşısını biizm doktor 3. ay dedi sanırsam cteside doktorumuzda randevumuz var

ipek sor aynı anda 3 ünü yapacaklarsa yazdır doktoruna devlet ödüyor aşıları doktorun kendisi yapsın canım her hafta birini yaptırırsın

kızlar o koldan yapıan aşı verem...hani bizimde kolumuzda var ya...izi kalıyo...onun için dr'un çok aşağıdan yapmamasına dikkat edin...benim oğlumunkini biraz aşğııdan yapmış..inşallah ilerde tişörtlerden görünmez (

dün gece 5e kadar ayaktaydık, şimdi uyudu, ben de kaçar, bu gece normal saatlerde uyucaz sanırım :)

rotayı benim doktor da önerdi ya, yaptırcaz artık napalım

veremi sonraya bıraktı benimki bu arada, 2 tane bacaktan yapıldı, verem daha sonra, rota da o zaman

bana o kadar aşı yapsalar buuuu korkunç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…