kızlar slm ben her seferinde mevzuya böle dalıp çıkıyom ama mecbur kalıyuorum kusura bakmayın daha doktor kontrolüne gitmedim 33 günlük de lohusayım şimdi benim akıntım sarı su renginde geliyodu 3 gün önce bildiğin adet kanaması gibi tekrar başladı adet desem ağrı falan olmadı bide kırkın iç,inde adet gelirmi bilmiom annemde bilmiom bend e olmadı öle dedi nette de öyle bi bilgi bulamadım doktordan randevuyu pazartesi alcam da böle olan varmı şimdi beni acık bilgilendirseniz
tatlım kusura bakma, sana yazdıktan sonra uyandı yine.. tam bir kucak delisi oldu rüya, bırakır bırakmaz basıyo çığlığı, benden başka kimsede de durmuyo..
ben toparlandım çok şükür ama ev işine hala yetişemiyorum(
ben de çok özledim, eskiden deli gibi nasıl eğleniyorduk değil mi? biraz büyüsünler yine toplanmaya başlarız inşalah.. nilsumu kokla benim için..
iki gündür nerelerdesin, merak ettim.. faceden yoklayayım diyordum...
seninkilere de la havle çektim okur okumaz..
kızlar süt yapan tarifleriniz var mı ya sütüm azaldı gibi
kuru incir suyunu içiyorum ama elma koymuyordum onu da deneyim
bu bioenerji işinede yasamasam inanmam. İnsanların auralarını inceleyerek tedavi ediyorlar. Böyle merkezler var. Hani insanın enerjisi bir yerde cok birikmişse orada hastalık oluyor kalp böbrek gibi. İşin uzmanları bu enerjiyi tekrar orantılı dagıtıyor düzeliyor hastalık.
Ben hasta olmadım o derece sükür. Rusca ögrenmem gerekiyordu bir dönem kursa baslamıstım hocamda kmoğol asıllıydı. Bir gün cok fena basım agrıyor ailevi bazı sıkıntılar var üstesinden gelemiom çözemiom falan kara kara düşünüom dersi dinlememiştim hocamın dikkatini cekmiş. Neyin var dedi bende basım agrıo dedim. Arada yanıma gel dedi. Bende heralde agrıkesici bir ilaç verecek dedim gitti. Dedi müsade edersen bir kaç şey uygulucam aurana. Dedim neee o neee
Sen dedi dediklerimi yap. Kadını tanımasam yaptırmam bişi hani. Ok dedim birde güldüm emraktan hani. Kadın avuclarını kapat dedi kapadım oturyom sandalyede. bana dokunmadan şöle avucu acık iki elini cevremde doladı doladı bişiler toplar gibi kafama topladı yukarıdada hani büyücüler yapar ya yine doladı doladı anacım bunları yaparken benden asagıdan yukarı bişi aktı töbe inanmazdım yasamasam sonra avuclarımıa ctırdı puf bişi kalmadı gittimi agrın dedi agzım acık kaldı vallahide super hissediodum agrı ne kelime gecti gitti.
Dedim hocam bu ne ise bana ögretcen dedi bu böle bir iki saatte ögrenilecek bişi diil. Çinde bu bir ilimmiş. Küçükten ögrenilirmiş. İnsanlar ilaç almaz bunları yaparmıs. Arastırabilirsin dedi bioenerji ile aglantılı bişidi unuttum gitti. Ama uzmanına yaptırmak alzımmıs tam bilmeyen adam daha kötü edermiş miş mişşş böle işte
aynen tatlım benm pıtırcıkta kucakcı oldu
bide huysuz bugün aşıdan dolayı
ev işlerine bende yetişemiyorum inan
dene canım işe yarıyor
mesela ben demin 1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 kase kayısı hoşafı
bol dereotu tere roka
üzerinede 1 kase sütlaç yedim bunlarda fayda ediyor
yarican nerde acaba bayadır yok
tatile gitcem diyodu istancula hala dönmedi demekki
slm kızlarrrrr ay ev ıslerın yetısemıyorum artık cok yoruluyorum bebegın ütüsü camasır bebekle anca yetısıyorum yemek derken.evı bugun komsu süpürdü :)) yerlerde 1 haftadır sılınmemıs uf umrumda degıl vala
vallaha yaradı tatlım
allah razı olsun senden
onu içip yatınca taş gibi oluyo göüsler
salla yaa bugün misafir vardı gelmeden önce şarjlıyla aldım ne sildim ne bişe
hergün yaptığım tek iş banyo temizliği bide mecburen mutfak
slm kızlarrrrr ay ev ıslerın yetısemıyorum artık cok yoruluyorum bebegın ütüsü camasır bebekle anca yetısıyorum yemek derken.evı bugun komsu süpürdü :)) yerlerde 1 haftadır sılınmemıs uf umrumda degıl vala
o ne kıs bana da soyleyın bana daaaa
acaba az yediği için bağırsakları dolmuyosa oyüzdenmi 3günde bi yapıyo olabilir sanki
annesine çekmiştir bana noluyo bilmem 1haftadır oyüzdende sinirim tepemde bende yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?