2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu arada kadına bişi demememe ragmen dedi senin aura yerlere inmiş bir agacın kökleri gibi yapışıyor yere dedi neye canını sıktın bu kadar dedi Pesss dedim kadına pessssss birde snein agacın kayın dedi için daralırsa kayın agacı bul dokun ayaklarında topraga degsin dedi nerde bulucam kayın ayol :) unuttum gitti

Son düzenleme:

tatlım ben duymuştum hemen ardından adet olunabiliyormuş..

kızlarya benim sıpam çok terliyor her sabah üstümüzü değiştiriyoruz su içinde sanki..
emerken zaten çok terliyormuş o normal galiba enerji sarfediyor malum yavrum...

aynen tatlım benm pıtırcıkta kucakcı oldu
bide huysuz bugün aşıdan dolayı
ev işlerine bende yetişemiyorum inan

kızlar süt yapan tarifleriniz var mı ya sütüm azaldı gibi

kuru incir suyunu içiyorum ama elma koymuyordum onu da deneyim

dene canım işe yarıyor
mesela ben demin 1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 kase kayısı hoşafı
bol dereotu tere roka
üzerinede 1 kase sütlaç yedim bunlarda fayda ediyor

duydum bunları ama araştırmamıştım, ilginçmiş gerçekten, olabilir de.

benim çok yakın aradaşımın da enerjisi çok yüksek, yani bi terslik var kızda.

durduk yere boynundaki kolye ya da bileğindeki bileklik kopup dökülüyor. sabit duruken hem de, boncuklar heryere saçılıyor. o kadar çok şahit oldum ki. bu da bi enerji meselesi ama bilemiyoruz tabi nedir ne değildir

epack cim maşallah iyi besleniyorsun :) devam böylee
hatta ben de gidip yoğurt alayım kendime

slm kızlarrrrr ay ev ıslerın yetısemıyorum artık cok yoruluyorum bebegın ütüsü camasır bebekle anca yetısıyorum yemek derken.evı bugun komsu süpürdü :)) yerlerde 1 haftadır sılınmemıs uf umrumda degıl vala

selam hatunlar
ne var ne yok
komşularım bendeydi cuma günleri kuran okuyolar bu cuma bana geldiler hem bebeğide ziyaret etmiş oluruz die yeni gittiler neseki kuzum sakindi 2.3 kişiden fazla insan olunca ağlamaktan ortalığı yıkıyo
sabah 3günlük kaka yaptı heralde yorgun düştü uyudu oyüzden
şu kaka yapmamız bi düzene girse artık hergün enazından 1kere yapabilse
bugün yaptı rahatız
yarın biraz sancılı
ertesi gün nöbetteyiz
bu şekilde gidiyo
doğduğundan beri ilk hafta hariç üstüste sadece 2.3 defa falan yapmıştır yani aa dün yaptı bugünde yaptı hayret
dün akşam metsil vermiştim bu sabahta verdim omu fayda etti acaba

salla yaa bugün misafir vardı gelmeden önce şarjlıyla aldım ne sildim ne bişe
hergün yaptığım tek iş banyo temizliği bide mecburen mutfak

acaba az yediği için bağırsakları dolmuyosa oyüzdenmi 3günde bi yapıyo olabilir sanki
annesine çekmiştir bana noluyo bilmem 1haftadır oyüzdende sinirim tepemde bende yapamıyorum

ayyy benım cadı kız 11.30da bı uyudu hala daha uyuyor ılk bır ıkı saat uykusunda ıkındı sımdı ıkıntı da yok naabsam gıdıp uyandırsam mı melek gıbı uyuyor valla ama gece mahvedıyo bızı ne kendı uyuyo ne bızı uyutuyo nasıl duzen kurucaz bız boyle offff

canım allah razı olsun o komşudan, ne güzel

acaba az yediği için bağırsakları dolmuyosa oyüzdenmi 3günde bi yapıyo olabilir sanki
annesine çekmiştir bana noluyo bilmem 1haftadır oyüzdende sinirim tepemde bende yapamıyorum

ya sen de yapamıyorsan yediklerinle alakalı olması lazım? allah allah

hurmayı da denesene bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…