çok şükür iyiyim tatlım rüya nasıl sen nslsın ?
görüşemiyoruz hiç özledim valla
kız bunlar neee boşver gül gec millette neler var gülemezsin bile ben kendiminkini saymıom bile benim yatak odama girmek gectim halı malı aldılar kendilerine göre hediye falan degil ha. Sanki benim aklım yoktu alacak.
cnm 2 3 kuru inciri yarım elma ile 1 su bardağısuda kaynat sıonra iç ve 2 saat uyu
yom tatlım hiç evden cıkmamaktan degil haklısın sonuna kadar ama boşver cık hava al gez cok ii geliyor.
Yarın tatil koçiş bizimle cok seviniom :) bir hafadır bir yere cıkmadık zor yani :)
selam kıslar
kızlar süt yapan tarifleriniz var mı ya sütüm azaldı gibi
eskıye gore daha ıyı canım ben artık ılacfelan vermıyorum
tatlım kusura bakma, sana yazdıktan sonra uyandı yine.. tam bir kucak delisi oldu rüya, bırakır bırakmaz basıyo çığlığı, benden başka kimsede de durmuyo..
ben toparlandım çok şükür ama ev işine hala yetişemiyorum(
ben de çok özledim, eskiden deli gibi nasıl eğleniyorduk değil mi? biraz büyüsünler yine toplanmaya başlarız inşalah.. nilsumu kokla benim için..
iki gündür nerelerdesin, merak ettim.. faceden yoklayayım diyordum...
seninkilere de la havle çektim okur okumaz..
aperpil sen yazınca aklıma geldi nazar diye
ben de kızımın resimlerini face'e koyuyorum, millet koyma nazar değer diyor da
kızlar bu nazar göz ışınlarıyla alakalı diye biliyorum ben, bazı gözlerin bakışından nazar oluyo, artık kötü enerjiyle mi bakıyolar falan öyle de bir açıklaması var. hatta mavi boncuk o ışınları çeksin falan diye takılır (ne kadar işe yarar bilmiyorum)
yani böyle resime bakmakla falan nazar değmemesi lazım?
ben nazara inanırım ama açıklaması olması lazım mutlaka bir şeyin, inanabilmem için :) benim arkadaşlarım vardı, acayip nazarları değerdi, bakar bakmaz ne varsa kırılıp, düşer, parçalanırdı falan
yani gerçekten bakmaları lazım diye biliyorum?
nerde oldumu bende bilmiom platin
Önceki gün misafirim vardı. Dunde iş miş bir iki online dizi seyrettim keyif yaptım anlıcan
Senden naber hala dısarı cıakrmıomu sizin baba, gezin ya ama dikkatli olun rota virüsü salgını mı ne varmıs hasta bebeklere pek yaklasmayın
haklısın canım nazar aslında negatif enerji oluyor sanırım daha önce bu konuda uzman birinden bilgi almıstım. İnsanların Auraları oluyor yani kendi enerjileri. Bir kişi digerine artık nasıl bakıyorsa enerjisini mi cekio artık ters enerjimi veriyor öyle birsey.
Biz küçük kardeşimde nazardan cok cektik. yasıtı oglu olan bir komsumuz vardı kadının bişi demesi sn sürmüo etkiliodu kendi ble sasırıyordu. Aman sizinki böle benimki söle al cocuk ertesi gün tam tersi oluyor yada hasta oluyordu. O yüzden cok cektik onda bundada korkuom belkide abartıyorumdur ama insanlar baskalarının olanlara pek bi özenerek bakıolar hani komsunun tavugu misali.
Bu resim olayına gelince ya yinede cekinio insan hani görmeye gerek yok birbirine cok yakısan cok iyi anlasan ciftler yada arkadaslar vardır hep dillerdedir bir bakarsın cok kötü olurlar ben onlarında nazara geldigini düşünürüm.
Birde bizde söyle bişi vardır misal suya sure dua okursun okuyan okurken cok esnersen nazar olmus derler. O suda içirilir nazar olana.
iyi yapmışsın canım, iyi gelmiştir..
pek çıkmıyoruz hala ama yarın amcamızın nişanı var, bana kıyafet almaya çıkıcaz mecburen :) pazardan beri bakkala bile çıkmadım valla
Çok güzel kilolar gitti o zaman ben şimdilik eski formuma gelmeden bişi almıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?