2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok şükür iyiyim tatlım rüya nasıl sen nslsın ?
görüşemiyoruz hiç özledim valla

tatlım kusura bakma, sana yazdıktan sonra uyandı yine.. tam bir kucak delisi oldu rüya, bırakır bırakmaz basıyo çığlığı, benden başka kimsede de durmuyo..
ben toparlandım çok şükür ama ev işine hala yetişemiyorum (

ben de çok özledim, eskiden deli gibi nasıl eğleniyorduk değil mi? biraz büyüsünler yine toplanmaya başlarız inşalah.. nilsumu kokla benim için..

kız bunlar neee boşver gül gec millette neler var gülemezsin bile ben kendiminkini saymıom bile benim yatak odama girmek gectim halı malı aldılar kendilerine göre hediye falan degil ha. Sanki benim aklım yoktu alacak.

iki gündür nerelerdesin, merak ettim.. faceden yoklayayım diyordum...
seninkilere de la havle çektim okur okumaz..

yom tatlım hiç evden cıkmamaktan degil haklısın sonuna kadar ama boşver cık hava al gez cok ii geliyor.
Yarın tatil koçiş bizimle cok seviniom :) bir hafadır bir yere cıkmadık zor yani :)

evet evet gezmek çok iyi geliyor :)

selaaaam

kızlar süt yapan tarifleriniz var mı ya sütüm azaldı gibi

canım biraz yukarda e pack yazdı sanki, aperpilin verdiği bi tarifi denedi, çok iyi gelmiş ona, incirli bişey bi bak canım, artar merak etme

ben de dha yeni kahvaltı yapıyorum anca uyudu kuzum

nerde oldumu bende bilmiom platin
Önceki gün misafirim vardı. Dunde iş miş bir iki online dizi seyrettim keyif yaptım anlıcan

Senden naber hala dısarı cıakrmıomu sizin baba, gezin ya ama dikkatli olun rota virüsü salgını mı ne varmıs hasta bebeklere pek yaklasmayın

aperpil sen yazınca aklıma geldi nazar diye

ben de kızımın resimlerini face'e koyuyorum, millet koyma nazar değer diyor da

kızlar bu nazar göz ışınlarıyla alakalı diye biliyorum ben, bazı gözlerin bakışından nazar oluyo, artık kötü enerjiyle mi bakıyolar falan öyle de bir açıklaması var. hatta mavi boncuk o ışınları çeksin falan diye takılır (ne kadar işe yarar bilmiyorum)

yani böyle resime bakmakla falan nazar değmemesi lazım?

ben nazara inanırım ama açıklaması olması lazım mutlaka bir şeyin, inanabilmem için :) benim arkadaşlarım vardı, acayip nazarları değerdi, bakar bakmaz ne varsa kırılıp, düşer, parçalanırdı falan

yani gerçekten bakmaları lazım diye biliyorum?

haklısın canım nazar aslında negatif enerji oluyor sanırım daha önce bu konuda uzman birinden bilgi almıstım. İnsanların Auraları oluyor yani kendi enerjileri. Bir kişi digerine artık nasıl bakıyorsa enerjisini mi cekio artık ters enerjimi veriyor öyle birsey.

Biz küçük kardeşimde nazardan cok cektik. yasıtı oglu olan bir komsumuz vardı kadının bişi demesi sn sürmüo etkiliodu kendi ble sasırıyordu. Aman sizinki böle benimki söle al cocuk ertesi gün tam tersi oluyor yada hasta oluyordu. O yüzden cok cektik onda bundada korkuom belkide abartıyorumdur ama insanlar baskalarının olanlara pek bi özenerek bakıolar hani komsunun tavugu misali.

Bu resim olayına gelince ya yinede cekinio insan hani görmeye gerek yok birbirine cok yakısan cok iyi anlasan ciftler yada arkadaslar vardır hep dillerdedir bir bakarsın cok kötü olurlar ben onlarında nazara geldigini düşünürüm.

Birde bizde söyle bişi vardır misal suya sure dua okursun okuyan okurken cok esnersen nazar olmus derler. O suda içirilir nazar olana.

iyi yapmışsın canım, iyi gelmiştir..
pek çıkmıyoruz hala ama yarın amcamızın nişanı var, bana kıyafet almaya çıkıcaz mecburen :) pazardan beri bakkala bile çıkmadım valla

kızlar slm ben her seferinde mevzuya böle dalıp çıkıyom ama mecbur kalıyuorum kusura bakmayın daha doktor kontrolüne gitmedim 33 günlük de lohusayım şimdi benim akıntım sarı su renginde geliyodu 3 gün önce bildiğin adet kanaması gibi tekrar başladı adet desem ağrı falan olmadı bide kırkın iç,inde adet gelirmi bilmiom annemde bilmiom bend e olmadı öle dedi nette de öyle bi bilgi bulamadım doktordan randevuyu pazartesi alcam da böle olan varmı şimdi beni acık bilgilendirseniz

evet yine de insan ya değerse diyor, resimden de olsa :)

esneme bizde de bilinir bu arada

bu bioenerji işinede yasamasam inanmam. İnsanların auralarını inceleyerek tedavi ediyorlar. Böyle merkezler var. Hani insanın enerjisi bir yerde cok birikmişse orada hastalık oluyor kalp böbrek gibi. İşin uzmanları bu enerjiyi tekrar orantılı dagıtıyor düzeliyor hastalık.
Ben hasta olmadım o derece sükür. Rusca ögrenmem gerekiyordu bir dönem kursa baslamıstım hocamda kmoğol asıllıydı. Bir gün cok fena basım agrıyor ailevi bazı sıkıntılar var üstesinden gelemiom çözemiom falan kara kara düşünüom dersi dinlememiştim hocamın dikkatini cekmiş. Neyin var dedi bende basım agrıo dedim. Arada yanıma gel dedi. Bende heralde agrıkesici bir ilaç verecek dedim gitti. Dedi müsade edersen bir kaç şey uygulucam aurana. Dedim neee o neee
Sen dedi dediklerimi yap. Kadını tanımasam yaptırmam bişi hani. Ok dedim birde güldüm emraktan hani. Kadın avuclarını kapat dedi kapadım oturyom sandalyede. bana dokunmadan şöle avucu acık iki elini cevremde doladı doladı bişiler toplar gibi kafama topladı yukarıdada hani büyücüler yapar ya yine doladı doladı anacım bunları yaparken benden asagıdan yukarı bişi aktı töbe inanmazdım yasamasam sonra avuclarımıa ctırdı puf bişi kalmadı gittimi agrın dedi agzım acık kaldı vallahide super hissediodum agrı ne kelime gecti gitti.

Dedim hocam bu ne ise bana ögretcen dedi bu böle bir iki saatte ögrenilecek bişi diil. Çinde bu bir ilimmiş. Küçükten ögrenilirmiş. İnsanlar ilaç almaz bunları yaparmıs. Arastırabilirsin dedi bioenerji ile aglantılı bişidi unuttum gitti. Ama uzmanına yaptırmak alzımmıs tam bilmeyen adam daha kötü edermiş miş mişşş böle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…