2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben uyuması için banyo yaptırıyorum 12de yatırıyorum, uyuyor bi güzel

ertesi gün yine aynı saatte uyumasını bekliyorum ama gece 3e kadar oturduk yine

her akşam banyo mu yaptırcam yani 12 gibi uyusun diye ya

düzen müzen yok bunlarda

2günlük uykusuzluktan sora geçen akşam banyo yaptırdım bi uyuduki sorma soraki gün gene uykusuz dün gece yıkadık biraz daha rahat etti
uyusunlar die her akşam yıkıcazmı sora yıkanmayada alışacak sora ne taktik uygulucaz bilemiyorum yaniii neyyse
dayak cennetten çıkma

canım benımkıde aynı gece uyutmuyor hıc kaç saattır uyuyor kaldırsammı acaba

kaldırmayın kızlar uyusun 5,6 saat uyumalarında bı sakınca yok doktor demişdi daha 20 gunlukken kalktıklarında cok acıkıyolar okadar:)

allah rahatlık versın hep öle oluuyo bnmkıde nezamn ymk yesem uyusam gözler acılıyo

slm
ya sizin kuzu da çok kusuyormu
bir de çok terliyorher sabah üstümüzü değiştiriyoruz sırılsıklam bir de emerken çok terliyor o doğal galiba...

emerken enerji kaybediyorlarmis o yüzden hem anne hemde bebek terliyor canim
benimkide her sabah uyaninca terlemis oluyor üst degistiriyoruz.bir uyku tulumu giydiriyorum pijama üstüne üstüne de birsey örtmüyorum.yine de ayni terliyor.
kusmasida karni tok oldugu halde emerse cok oluyor emdigi öylece cikiyor

canım benımkıde aynı gece uyutmuyor hıc kaç saattır uyuyor kaldırsammı acaba

benımkı buraya yazdıgım an uyandı yaa beslendı gazını cıkartmaya calıstım ama uyudu kucagımda baya dırendım uyutmamak ıcın muzık actım yuksek ses evde dolastırdım hoplattım altını actım fılan yokk bayıldı uyuyor gene daha naabım valla gece yıne dıkecek bızı bence uyandır canım ben uyanık dursun dıye neler yapıyom uyuyo gunduz gece mahvedıyo bızı

kaldırmayın kızlar uyusun 5,6 saat uyumalarında bı sakınca yok doktor demişdi daha 20 gunlukken kalktıklarında cok acıkıyolar okadar:)

benımkının suana kadarkı en uzun uyuma rekoru bugun gerceklestı 11.30dan 16ya kadar 4.5 saat ah ahhh daha uzun uyudugu gunler de gelse bı

kızlar ben bunalımdayım galiba... nasıl akşam oluyo anlamıyorum artık... evin içinde geçiyo bütün vakit ve kızım beni hiç bırakmıyor...hep yanında istiyo hiç bişey yapamıyorum...ne iş ne yemek..az önce yemek yapıyım dedim dibi tuttu...uyurken bile saç kurutma makinesi açıyorum...kapatınca hemen uyanıyor..bu sefer al dizlerine salla dur...kusuyo ...ve böle akşam oluyo kendimi çok kötü hissediyorum bu aralar...inanın yemek bile yiyemiyorummm...hemen mıkırdanıyo...sizinkiler nasıl...emzikte almıyo...beşiği yatak odasında kusuyo diye ordada yatıramıyorum...zaten beşiğinde hiç yatmadı..gecede yanımda yatıyor... aynalara küstüm...saçları kestirdim rahat ediyim diye beslemeler gibi... ne yapıyım yardm edin sizdemi bölesinizz

kızlar bende gündüz uyumasın gece uyur diyordum ama öyle değilmiş
bebekler uyudukça dinlenir ve dinlendikçe daha ii uyurlarmış bırakın uyusunlar yani
gündüz uyuyor gece uyumaz diyorum uyuyor gündüz uyumuyor gece uyur diyorum uyumuyor...
hem uyku düzeni için erken..

aynen canım yaaa benımkı de oyle psıkolojım bozuldu ne kadar daha boyle devam edecek bılmıyorum her dk onunla ılgılenıyorum uykusunda bıle mıkırdanıp ıkınıyor heran aglayabılır modunda gecelerı uyumuyo aglayıp duruyoo kusuyo hapsırıyo oksuruyo emmek ıstıyo emınce hemen cıkarıyo cok huysuz off

canım komsum da dogum yaptı suan bebegı 2 haftalık ve uyku duzenı kurmuslar yaa bızımkı nerdeyse 7haftalık hala huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…