ayyy benım cadı kız 11.30da bı uyudu hala daha uyuyor ılk bır ıkı saat uykusunda ıkındı sımdı ıkıntı da yok naabsam gıdıp uyandırsam mı melek gıbı uyuyor valla ama gece mahvedıyo bızı ne kendı uyuyo ne bızı uyutuyo nasıl duzen kurucaz bız boyle offff
ya sen de yapamıyorsan yediklerinle alakalı olması lazım? allah allah
hurmayı da denesene bi
ayyy benım cadı kız 11.30da bı uyudu hala daha uyuyor ılk bır ıkı saat uykusunda ıkındı sımdı ıkıntı da yok naabsam gıdıp uyandırsam mı melek gıbı uyuyor valla ama gece mahvedıyo bızı ne kendı uyuyo ne bızı uyutuyo nasıl duzen kurucaz bız boyle offff
vallaha yaradı tatlım
allah razı olsun senden
onu içip yatınca taş gibi oluyo göüsler
canım 2 3 kuru inciri böl
sonra yarım elma doğra bi cezveye
1-2 su bardağıda su koy kaynat
inan felaket süt yapıyo
canım benımkıde aynı gece uyutmuyor hıc kaç saattır uyuyor kaldırsammı acaba
kaldırmayın kızlar uyusun 5,6 saat uyumalarında bı sakınca yok doktor demişdi daha 20 gunlukken kalktıklarında cok acıkıyolar okadar:)
kızlar ben bunalımdayım galiba... nasıl akşam oluyo anlamıyorum artık... evin içinde geçiyo bütün vakit ve kızım beni hiç bırakmıyor...hep yanında istiyo hiç bişey yapamıyorum...ne iş ne yemek..az önce yemek yapıyım dedim dibi tuttu...uyurken bile saç kurutma makinesi açıyorum...kapatınca hemen uyanıyor..bu sefer al dizlerine salla dur...kusuyo ...ve böle akşam oluyo kendimi çok kötü hissediyorum bu aralar...inanın yemek bile yiyemiyorummm...hemen mıkırdanıyo...sizinkiler nasıl...emzikte almıyo...beşiği yatak odasında kusuyo diye ordada yatıramıyorum...zaten beşiğinde hiç yatmadı..gecede yanımda yatıyor... aynalara küstüm...saçları kestirdim rahat ediyim diye beslemeler gibi... ne yapıyım yardm edin sizdemi bölesinizz
kızlar bende gündüz uyumasın gece uyur diyordum ama öyle değilmiş
bebekler uyudukça dinlenir ve dinlendikçe daha ii uyurlarmış bırakın uyusunlar yani
gündüz uyuyor gece uyumaz diyorum uyuyor gündüz uyumuyor gece uyur diyorum uyumuyor...
hem uyku düzeni için erken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?