selam kızlar 2 gun girmedik dolmus sayfalar
gecmişi okuom ne var ne yok sizden ya bizim adam kanguru alalım diyor bende hiç istemiom kambur kalcaz gerci kendi kullanmak istiyor ama bilemiom.
Birde bu rota asısı neki emin olamıyorsunuz yapırıp yaptırmamakta?
bu arada epack tatlım incir elma ise yaradımı? 2 gundur seni dusunuom kızzz
vallaha yaradı tatlım
allah razı olsun senden
onu içip yatınca taş gibi oluyo göüsler
bu arada epack tatlım incir elma ise yaradımı? 2 gundur seni dusunuom kızzz
kızlar sizin bebeklerde hiçç gözü yarı kapalı uyuyormu? benimki takip bile edio nesneyi arada gülüo ama uyyor
benm kızıımmmmm öyle uyuyo cnm aradakızlar sizin bebeklerde hiçç gözü yarı kapalı uyuyormu? benimki takip bile edio nesneyi arada gülüo ama uyyor
evet cnm çok şüküray gercekten mi ah canımmmmmm cok sevindim Görüomusun bebenin rızkı demekki daha var
herkese selammm...
kızlar dvit çocuğun bıngıldağının erken kapanmasına sebep olabikiyormuş hiç duydunuz mu böyle birşey. bana arkadaşım söyledi
slm kızlar
tatlım banada versene tarşifini..
ben de bugün kızımla ilk defa yalnız dışarı çıktım.
oto koltuğuna oturttum ama çok kötü ya, ben önde o arkada, yüzünü bile göremiyorum, nefes alıyo mu göremiyorum çok sinir oldum. neyse gezdik ettik, dönüşte de eve varana kadar ağladı, arabada hep uyurdu önceden. yırttı kendini varana kadar.
çok mu cadı olacak yoksa ya, sizin kızlar da böyle yırtıyo mu kendini, katılıyo benimki resmen, ölümüne ağlıyo töbe töbe
kucağa alınınca da anınnnda susuyor
benim de bugün moralim acayip bozuk
kayınvalidem yüzünden eşimle aram çok kötü
dün bize geldiklerinde kızımı yatak odamızda yatırmıştım, uyuyordu. görmek istediği için on defa yatak odasına gitti geldi, uyandıysa alacak ya. ama benden izin almadı zaten hiçbir şey için izin almaz evimde. ben de yatıyordum onlar bize geldiklerinde kalkmıştım, yatak odam da dağınıktı, canım sıkıldı niye izinsiz girip çıkıyor diye.
bir de kahve yapacak, ben buzluktadır dedim, hayır dedi alt tarafı açtı burada vardı bitirmişsiniz dedi. ben bile bilmiyorum orada kahve olduğunu, ne zaman gördü onu da ne zaman aklında tuttu anlamadım.
baklava vardı tepsiyle, onlara ikram edicez diye eşim çıkardı tepsiyi, annesi diyo ki heee iyi baya yemişsiniz, çok vardı. yahu sen nerden hatırlıyorsun önceki geldiğinde ne kadar baklava olduğunu.
dolaplarımın hepsini izinsiz açar kapar, odaların hepsine izinsiz girer çıkar. beni seviyor iyi niyetli bi kadın ama benim kendi annem olsa sokuveririm lafı.
eşimin annesine ben laf edemedim, gelinim sonuçta, bu sefer eşime patladım
of ya
canım bunun için aynalar var bebek magazalarında satılıyor. Bebegi görecek sekilde sabitliyorsun bir yere öndeyken görüosun bir arastır istersen ben chicconun ürünlerinin satıldıgı bir yerde görmüştüm bulamazsan ben gönderirim
kız bunlar neee boşver gül gec millette neler var gülemezsin bile ben kendiminkini saymıom bile benim yatak odama girmek gectim halı malı aldılar kendilerine göre hediye falan degil ha. Sanki benim aklım yoktu alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?