2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar 2 gun girmedik dolmus sayfalar

gecmişi okuom ne var ne yok sizden ya bizim adam kanguru alalım diyor bende hiç istemiom kambur kalcaz gerci kendi kullanmak istiyor ama bilemiom.

Birde bu rota asısı neki emin olamıyorsunuz yapırıp yaptırmamakta?

hg cnm
rota aşısı isal için
bizim doktor yapalım dedi
ben yaptırcam diğer ay

kızlar sizin bebeklerde hiçç gözü yarı kapalı uyuyormu? benimki takip bile edio nesneyi arada gülüo ama uyyor

canım benimkide yapıyor bazen gülmesi ise meleklere gülüyor derler benimkide güüyor uykusunda..canım ben geçen bebişten önce düşük yaptım bazen diyorumki kardeşinemi gülüyor ayyy manyak mıyım..

kızlar dvit çocuğun bıngıldağının erken kapanmasına sebep olabikiyormuş hiç duydunuz mu böyle birşey. bana arkadaşım söyledi

böyle şeylere inanmayın allahınızı severseniz...benim oğlumda hiçte erken kapanmadı...dvit'in içinde başka vitaminlerde var...çocuğunuzun sağlığıyla oynamayın...

canım bunun için aynalar var bebek magazalarında satılıyor. Bebegi görecek sekilde sabitliyorsun bir yere öndeyken görüosun bir arastır istersen ben chicconun ürünlerinin satıldıgı bir yerde görmüştüm bulamazsan ben gönderirim

kızlar nasılsınız tahin helvasıda sütü arttırıyormuş bileniniz varmı hiç duydunuzmu..
ben kuru incirle kayısı biliyorum ablama yapmıştım doğumunda sütü arttırıyor iyi gazın çıkmasınada fayda ediyo..

kız bunlar neee boşver gül gec millette neler var gülemezsin bile ben kendiminkini saymıom bile benim yatak odama girmek gectim halı malı aldılar kendilerine göre hediye falan degil ha. Sanki benim aklım yoktu alacak.

ayna nasıl koyarım die düşünüodum hazırı var mı yani süper ya

bulur alırım ben canım çok sağol :) iyi ki dedin

kızlar birde ben hiç bişi elemiom aman gaz yapar falan ne olsa aldırmadan yiyom bebemde bir gazlı anacım tüüüüüüüüüüüüü
bilmiom baskalarıda ölemi ama aldırmıom cıkarıo ya mühim diil birde ben kilosunu söylemiom artık hani burda yazılanlara bakıom ya hiç yazmıom artık nazar deger diye cok korkuom cunku baya farkedio tombul mu degil ama iri yapılı olcakki öle ne bilem...

Gazlı mazlı ama saglıklı ya sükür

kız bunlar neee boşver gül gec millette neler var gülemezsin bile ben kendiminkini saymıom bile benim yatak odama girmek gectim halı malı aldılar kendilerine göre hediye falan degil ha. Sanki benim aklım yoktu alacak.

amaaan akşam barıştık zaten :) unuttum gitti

bu ara hep evdeyim belki çatacak yer aradım

sağolasın allah başka dert göstermesin de

slm herkese
ya bu kalça usg ve işitme testini izmirde yaptıran varmı sgk karşılıyormu yoksa özel mi

yom tatlım hiç evden cıkmamaktan degil haklısın sonuna kadar ama boşver cık hava al gez cok ii geliyor.
Yarın tatil koçiş bizimle cok seviniom :) bir hafadır bir yere cıkmadık zor yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…