2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

5 ay ücretsiz nasıl alcan cnm, kamuda mı çalışıyosun?

profilde yazdığım cevapar kısmı var ordan gidiyim son mesaja ay varmıydı o benmi yeni gördüm sayfalara ger geri gitmekten beyniim döndüydü :)

ben görmedım ya canım yorgunluktan yada unutdum :)çok pardon ya :)

:))) şaka kız bi doğru dürüst oturamıoz ki bende çoğu zmn geçmişi fln okuyamıom. okuyim dediğim zaman ya kız ağlıo ya bişi luo kalkıom ben geçmişte takıldıkça millet habire yazıo

:))) şaka kız bi doğru dürüst oturamıoz ki bende çoğu zmn geçmişi fln okuyamıom. okuyim dediğim zaman ya kız ağlıo ya bişi luo kalkıom ben geçmişte takıldıkça millet habire yazıo

öle valla guzel yorgunluklar bagzen cıldrsamda :)işe gtmeye kalksamda kayınvalıdem bakamam dedı zaten bnde bakamıcagını bılıyom ama zora kalırsa mecbur

bir ğöğsü boşaltdıgını nasıl anlıcaz kızlar ?cunku sıkıyom sut gelıyo suan 15 dakkadır emıyo tek göğsümü....

ben epeydir giremiyorum,girdiğimde de bebiş ağlıyor hemen çıkıyorum,hepinize sevgilerimi gönderiyorum şimdiden ,cevap veremezsem bilin ki kızım durmuyordur,çünkü yaramaz bir kızım var benim:))

İki Ay
2-4 aylar arası bebeğiniz büyüme atakları yapacak ve bu dönemlerde de artmış bir beslenme talebi olacaktır. Kilo alımı iyiyse, halen istedikçe beslemeniz uygundur. En azından 4 ay dolmadan önce hiçbir ek gıda almamalıdır. Bazen anneler bebeğe birşeyler yedirmek istiyor, sabırsız davranıyorlar, ancak bunun yararı değil zararı olacağı unutulmamalıdır. Doktorun önermediği birşeyi bebeğinize vermeyin!

Uyku:
Artık bebeğiniz, gündüzleri daha uzun sürelerle uyanık kalacaktır. Yaklaşık saatte bir fazla derin olmayan bir uykuya dalabilir. Geceleri, bazen 7 saate dek süren uykular olabilir.

Uygun alışkanlıklar geliştirmek için; bebek uykulu haldeyken ama uykuya dalmadan, yatağına koyun. Bırakması güç alışkanlıklara döneceği için, bu sırada sallamayın, emzik vermeyin veya beslemeyin.

Eğer halen aynı odada yatıyorsanız, bebeği kendi odasına geçirebilirsiniz.

En ufak bir sesini duyunca, hemen yanına koşup onu uyandırmayın. Belki de kendi kendine tekrar uykuya dalmayı başaracaktır.

Gece beslemelerinin mümkün olduğunca sıkıcı olmasını sağlayın, bebekle oynamayın, ona uyarı vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…