2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benım valıde hep calısıyodu bıldım bılelı öel zorkı anneneyı anne bılmısım kardeslerımde öle hep bılmıstı ılk seferde hep ıcımde acısı vardır yanı benı okula gtrsun toplantılarıma annem gelsın hep özlem vardır o yuzden bırakmak cok zor ınan hafta da 1 gun oda pazar kadın dınlensınmı benlemı ılgılensın biraz daha konusursam aglıcam allah saglık versın yeterkı ne yapalım hersey yawrularımız ıcın

fatma kafanıgözünü yarmak istiyorum siyah bolerolu elbiseye aşık oldum nerde bulcam şimdi onu :84::84::84:

(( eve çok zor. allah sağlık sıhhat versin hepimize bebişleirmiz için.

ben yavrumu da götürsem ofise nolur ki :)

hem yardım ederler iş arkadaşlarım

zamanı gelince de odaya girer emziririm

uyuyunca da anakucağına pusete falan koyarım, nolcak ki ah ah hayal kurdum şimdi

selam kizlar bende sayfalr cok gec acilyior bilgisayar yavas calisyior girmiyeli kacinci sayfaya gelmissiniz cok sey kacirdim sanirim

uyuyunca da anakucağına pusete falan koyarım, nolcak ki ah ah hayal kurdum şimdi

izin verirlerse mıkemmel olur

hahah sen nerde çalışıon cnm ne iş yapiyin

selam kizlar bende sayfalr cok gec acilyior bilgisayar yavas calisyior girmiyeli kacinci sayfaya gelmissiniz cok sey kacirdim sanirim

uzun zamndır yoksun çok konusuyoruz paso sıte agır calısıyo benımde öle nasıl yavrun sen nasılsın yarında bızım 40ımız cıkıyo sonunda cok sukur

hahah sen nerde çalışıon cnm ne iş yapiyin

marks and spencer da calışıyom hem satış katında hem arka ofisde tüm iş bnde anlıcağın gunde 9 saat calısıyom 2 gun ıznı var ama gunde 9 saat calıştıgım için izin alıyorm daha az saat olsa idi mıkemmel olurdu ...

kızlar geçmişi okurken saat aldı başını gitti ya uykum geldi sohbet etmek istiyorum ama kızım açıkmıştır gidip doyurayım altını değiştireyim yatırayım yatağına bende yatayım hepinize iyi geceler bol muhabbetler..:78:

tekstil firmasında çalışıyorum ben, yurtdışı satınalma yapıyorum

işyerinin kreşi var, büroya yanıma götüremem de kreşe bırakcam inşallah :) arada emzirmeye giderim diye düşünüyorum

bakalım nasıl yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…