2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

adamla dizi zilicektik güya sızdı yaa aman be yaa sıkıldım dürüm yaptım kendime güzel olmuş bitane daha yapsammı

yok bndede var nosu yaricanın
sanırım istanbuldadır daha
rahatsız etmeyelim hani sen biliyonrmusun die sormuştım

huhu nabersiniz. off pike iyi cesaret nasıl sürdün arabayı. burda amir var yanlız çıkma annesin sonuçta aklın bebekte kalır ağlarsa falan panik olursun dio

huhu nabersiniz. off pike iyi cesaret nasıl sürdün arabayı. burda amir var yanlız çıkma annesin sonuçta aklın bebekte kalır ağlarsa falan panik olursun dio

heheh o kadar çok ağladı ki zaten, eve varmak üzereyiz diye kenara çekip bakmadım da, o da susmadı sağolsun, nasıl park ettiğimi bilemedim zati :)

ama bu işi çözmemiz lazım, ayna alcam inşallah işte, bakamadım daha

ya benim kız genelde arabada hep uyuyor ama ben genede cesaret edemiom zate uzun sürmem anca anneme giderim oda 5 dak bile değil.

heey ahali nasılsınız kızım nerdeyse 7saat emme harici uyanmadı 1damla uykum gelmedi 3saattir uyanık ve ağlıyo ama feci uykum var olacak iş değil

heey ahali nasılsınız kızım nerdeyse 7saat emme harici uyanmadı 1damla uykum gelmedi 3saattir uyanık ve ağlıyo ama feci uykum var olacak iş değil

dedik size bol bol uyuyun diye di mi ? sen buralara uğrarıysın bebekim. san ageçmiş olsun. sıkıca sar emziği verağzına ayağında salla. belki denemişsindir yine de. analık zor iş wesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…