2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben günde 10 saat çalışıyorum, sadece öğlen 20 dk yemeğe gidiyoruz o kadar :) 2 gün tatilim var ama neyse ki

iyi geceler canım

ben de yatsam ya hazır uyudu ama nerdeee zırnık uyku yok bende şimdi

ben cıkıyom kızlar hepınıze ıyı nöbetler bnmkı uyandı ısallah cok gec vakıte kalmaz of

tam 24 saattir uyumuyorummmm
dün 2. ay aşımız vardı ve kızım ondan dolayı çok huysuzz
oda uyumadı bzide uyutmadı
yaklaşık 8 saattirde meme ağzında
şuanda da ağlıyooo
bayılmk üzereyim başım dönüyoooo

Son düzenleme:

canım allah yardımcımız olsun alahım güç kuvvet versin bizee baş dönmesini bilirim benim kafada 3 gündür bende değill basım dalgalanır gibi dönüyor ..

bugun şükürler olsun 40.mız çıktıııı..yanlız ben dün yıkadım bebegı bugun tekrar yıkayamam valla yarın cıkarırım 40 mızı :)

dogumdan sonra evden sadece hastane ve saglık ocagına cıkıyordum her cıktıgımda basım dönuyor. logusalıktan oluyor diyor kime sorsam yada kalabalıkmı tutuyor evde durmaktn anlamadım..

Son düzenleme:
bend edelıksız uyamak ıstıyorum kızm suan uyuyo ama neye yarar ben yatacam tam o kalakcak o yuzden hıc uyuuyom bıleeem

bend edelıksız uyamak ıstıyorum kızm suan uyuyo ama neye yarar ben yatacam tam o kalakcak o yuzden hıc uyuuyom bıleeem

:)) allah yardımıcız olsun mervammm bende delıksız uyumak ıstıyorum aynen ama gece bazen hayalet gıbı kalkıyorum besıkten alıyorum oğlanıı ama onun yüzünü görünce uyku falan gidiyorr ...sen tecrubelıısın :) 3 aydan sonra beslenmelerı azalıyordu geceleri

bugun 40.gün ama hala çoookk az leke gelıyor bitmedi bi yaaaaa gerçi özür sayılır artıkk.. güzelce abdestimi alıp kuran okumak istiyorum bugun

balsuratcım kırkınız hayırlı olsun :)

benim kızım 5-6 saat uyuyordu geceleri, ne değiştiyse artık 2 saatte bir emmeye kalkıyor

tekrar başa döndük

slm kızlar balsuratcım hayırlı olsun kırkınız .. evliliginide gör inş yavrunun
kızlar bende yarın sınava gircem kpss dua edin bana iyi puan alayım off bebek olduktan sonra hiç bakamamıştım stres başladı bende

selam kızlar çoktandır hatta tam anlamı ile 52 gündür nete girememiştim. Hepinize selamlar geçmişte okurken gördüm bebişlerinizin 3-4 hatta 5 saat uyudugunu söyleyenler var nasıl oluyo mama mı veriyosunuz ben sadece emziriyorum anca 2,5 saat uyuyo ( benmi bişiyi yanlış yapıyorum 58:

slm kızlar bende delı oldum bu gece ege yarım saatte bır kalktı hatta gece gülücük saçıodu etrafa sabahta dogru durust uyumadı yeni uyudu uyku düzenlerımı değisıo acaba

balsuratcım kırkınız hayırlı olsun :)

benim kızım 5-6 saat uyuyordu geceleri, ne değiştiyse artık 2 saatte bir emmeye kalkıyor

tekrar başa döndük

amin kızlar sağolasınızzz :80:

Arkadaşlar human atea çayını nerden ve kaça aldınızz
bana dünn çocukk doktoru 2 tane hipp natap granül çay verdii
onuu içince gerçekten işe yaradıı sütüm bol olduu
bu çayıı duyann oldumu
hangisii daha iyii

Bende bebeğim kalksınn uyumasınn diye delii oluyorumm
çünküü sarılıkk olmuşızz ve bu yüzden çok uyuması beni üzüyoru

bundan al canim faydasini gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…