Kızlar prima çok sızdırıyor yaa deli olucam 2 satte bir gündüz alt alıyorum.. gece 2 defa değişiyorum bazen sızma oluyor çişteee. ne iğnreç bez yaaa
aynen öle oluyo tam alışıyo hadi gene kucak delisi bişede diyemiyorum çıldırıyolar mesela gittiğimde uyuyo oluyo kaynanam hop alıyo hemen borozon sesiyle uyandırıyo sora yalandan üzülüyo uyandırdım huysuzluk yapıyo die gene kucakta amaSeninki daha zor h.içi düzene koysan h.sonu bozulur bide her hafta..Ama o kucaklamaların sonunda bütün hafta olan sana olur canım ya..
terlesende iyi giyin bende uzun tayt kısa kol geziyorum sıcak ama bebeğe gaz olurmuş süte geçermiş üşüdümüzü hissetmezmişiz ama süt çekermiş falanKızlar evde nasıl giyiniyorsunuz, ben askılı kısa taytlayım normalmi ya bu mevsimde.
Benim giyinmem anormal o zaman evin ısısıda 26-30 derece arasındaymış kombi en kısıkta ama petekleri kapatacağım artık 1 petek yansın..
kızalr bütün suç pipidee 2 oğlum oldugundan biliyorum yani acarken pipiye selpakkkk :))))
Kızlar emzirirken yastık kullanıyormusunuz ?
slm kızlar hayırlı günler bu saat oldu daha hiçbirşey yapamadımm sadece bebegın ütüleri vardı onları hallettım ..Oğlan 1-2 gündür gündüz uykya dalma problemi yaşıyor yaa biderin uykuya geçemiyor bu satte kadar ..akşama 3 sat kaldı yemek yapılcak ve 10 gündür yerlerde silinmedi çok yorgunummbaşımda dönüyor kaç gündür ....
kızlar benim kızım beni hiç bırakmıyo hiç bi iş yapamıyorum uyutuyorum bırakıyorum hemen uyanıyo sürekli ilgi istiyo.. güya bugün temizliğe başlıycaktım hafta sonu mevlütüm var anca yaparım yavaş yavaş diyodum... ama yok ben yapamıycam annemi aradım gel deidim temizliğe dedim... napcam ben ya....şu anda bile içi uyuyo ama gözler kapalı resmen oynuyo benle
Kızlar prima çok sızdırıyor yaa deli olucam 2 satte bir gündüz alt alıyorum.. gece 2 defa değişiyorum bazen sızma oluyor çişteee. ne iğnreç bez yaaa
erkeklerin altını değişmek cidden zor ya yeğenlerimden hatırlıyorumnasıl kapattığımı şaşırıyodum temiz bezi kirli bezin altına koyuyodum öle çekip hemen kapıyodum zar zor siliyodum ama çok ıslanmışlığımız var sıcak sıcak
benim kızım en fazla 5dk emiyo normalmi oda zorla
evet bende bu konuda dertliyim. hep geciyo üstüne basına gunde kac posta değiştiriyorum .
deliricem vallahi bıcı bıcı yaptırdık uyuması gerek uyumuyo bas bas bagırıyo. papatya cayı verdim simdi rahatlasın diye sardım sarmaladım yatırdım ama yine mıkırdanıyo. gunduz hiç bi iş yapamıyorummmm annem bakıyoda öyle vallaaaa.
valla nevyascım ben, ayagımda bi cift corap,patik,esofman, sweet,yelek. kısacası kat kat giyiniyorum. bazen ateş basıyo cıkartıyorum annemden ve eşimden fırça yiyorum. zaten cocuk durmuyo üşütme diyorlar.
dediginiz gibi pipiyi de düzeltiyorum. cok işiyo benim velet bez ve üst değiştirmekten gına geldi valla
evet bende bu konuda dertliyim. hep geciyo üstüne basına gunde kac posta değiştiriyorum .
Daha yeni kahvaltı ediyorum ve oğlum hala uyumadıııı..Balsurat 2 satte bir sızdırmaz canım gevşek bağlıyor olabilirsin..
balsurat o primadan değildir
ben bazen gece 12de değiştiriyorum sabah 8de açıyorum çok fazla dolmuş oluyo fakat sızdırma hiç yok
sen bebişin pipisini kontrol et aşağı doğru baksın yeğenlerime ben öle yapıyodum pipiyi aşağı doğru yapıştırıyodum yoksa dediğin gibi üstten sızdırabilir çişini yukarı doğru yaparsa olabilir yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?