2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Kızlar prima çok sızdırıyor yaa deli olucam 2 satte bir gündüz alt alıyorum.. gece 2 defa değişiyorum bazen sızma oluyor çişteee. ne iğnreç bez yaaa

evet bende bu konuda dertliyim. hep geciyo üstüne basına gunde kac posta değiştiriyorum .

dediginiz gibi pipiyi de düzeltiyorum. cok işiyo benim velet bez ve üst değiştirmekten gına geldi valla

deliricem vallahi bıcı bıcı yaptırdık uyuması gerek uyumuyo bas bas bagırıyo. papatya cayı verdim simdi rahatlasın diye sardım sarmaladım yatırdım ama yine mıkırdanıyo. gunduz hiç bi iş yapamıyorummmm annem bakıyoda öyle vallaaaa.

Seninki daha zor h.içi düzene koysan h.sonu bozulur bide her hafta..Ama o kucaklamaların sonunda bütün hafta olan sana olur canım ya..
aynen öle oluyo tam alışıyo hadi gene kucak delisi bişede diyemiyorum çıldırıyolar mesela gittiğimde uyuyo oluyo kaynanam hop alıyo hemen borozon sesiyle uyandırıyo sora yalandan üzülüyo uyandırdım huysuzluk yapıyo die gene kucakta ama
Kızlar evde nasıl giyiniyorsunuz, ben askılı kısa taytlayım normalmi ya bu mevsimde.
terlesende iyi giyin bende uzun tayt kısa kol geziyorum sıcak ama bebeğe gaz olurmuş süte geçermiş üşüdümüzü hissetmezmişiz ama süt çekermiş falan

burası sıcak ama ayağımda çorap tam kol ince hırka var düğmeli diye altına giymiyorum

valla nevyascım ben, ayagımda bi cift corap,patik,esofman, sweet,yelek. kısacası kat kat giyiniyorum. bazen ateş basıyo cıkartıyorum annemden ve eşimden fırça yiyorum. zaten cocuk durmuyo üşütme diyorlar.

dün akşam kimsede durmadı ben aldım noldu annem bak benim kucağımdasın dedim anında uyudu nese anakucağına koydum herkes odada ne ara aldıysa çocuğu kaynım edi nie aldın kucağına ağladı aldım bak uyudu gene diyo kimse duymamış ondan başka ağladığını aynı odada

Benim giyinmem anormal o zaman evin ısısıda 26-30 derece arasındaymış kombi en kısıkta ama petekleri kapatacağım artık 1 petek yansın..

forumunda bu halinihiççç sevmedim yazdıklarınızı zor bela görüyorum sayfalar atlanıyo sanki..

benimde her yer yanıyor sıcaktan bunalıyorum resmen fırça yiyince napim giyiniyorum
hele bide kayınvalidemler geldiginde sıcacık eve soguk burası demiyorlar mı. fıttırıyorum! gidip yükseltiyolar ev fırın gibi oluyo hepten ölüyorum resmen. oglumda cok sevmiyo sıcağı acıkcası johny seninde dedigin gibi cook sıcaga alıstırmak istemiyorum.

hava çok güzel kombi açık değil ve kızımın üstünde sadece pijaması var içinde kısa kollu çıtçıtlı badi salıncağında ne üzerinde yelek ne battaniye var uyurken örtüyorum sadece onu bile istemiyo kuş uykusundayken derin uykuda farkında değil neseki

Kızlar emzirirken yastık kullanıyormusunuz ?

ben kullanıyorum rahat oluyo

aynen benimkide öyle canım kanguruda derin uyuyor yerine bırak gözler açlıyor. hiç bir iş yapamıyorum (

ah canım yaa bende anneme bırakığ öyle iş yapıyorum yoksa imkansız. hep kucağımda kanguruda olsun istiyor. dün gezmeye gitti avm ye bütün gün deliksiz uyudu kanguruda gezerken.

Kızlar prima çok sızdırıyor yaa deli olucam 2 satte bir gündüz alt alıyorum.. gece 2 defa değişiyorum bazen sızma oluyor çişteee. ne iğnreç bez yaaa

aaa neden ben hiç problem yaşamıyorum hemde oğlumda çeşme gibi pipi olmasına rağmen. daha sıkı bağla canım

aynen bende o şekil alıyorm johnycim. geçen ağzımın içine kadar girdi çişler.

benim kızım en fazla 5dk emiyo normalmi oda zorla

anaaam benimkiinı bırak bütün gün ağzında tutar delimi ne :) 7/24 entegre süt tesisi sanıyo beni

evet bende bu konuda dertliyim. hep geciyo üstüne basına gunde kac posta değiştiriyorum .

canım biraz sıkı bağla bezi

ben hergün yıkıyorum ama uyumayınca uyumuyo işte sıpalar. bende anneme bıraktım bugün yukarı çıkıp yemeklerimi yaptım sildim toz aldım çamaşırları as topla derken tel çaldı koşa koşa aşağı tabi ee bunda şükür napalım

valla nevyascım ben, ayagımda bi cift corap,patik,esofman, sweet,yelek. kısacası kat kat giyiniyorum. bazen ateş basıyo cıkartıyorum annemden ve eşimden fırça yiyorum. zaten cocuk durmuyo üşütme diyorlar.

aynen çorapsız yeleksiz gördülermi feryad figan bağırıyolar

dediginiz gibi pipiyi de düzeltiyorum. cok işiyo benim velet bez ve üst değiştirmekten gına geldi valla

Daha yeni kahvaltı ediyorum ve oğlum hala uyumadıııı..Balsurat 2 satte bir sızdırmaz canım gevşek bağlıyor olabilirsin..

Ne bilim kızlar ya iyice sıkıldım bu bezden özellikle pipisiaşağıya bakıyor güzelce sıkıcada bağlıyorum cırt cırtlarını popodanda göbektende güzelce yüksekce baglıyorumm .fırfırlarıda düzeltiyorumm.. cocugun bacaklarına lastık izi cıkıyor artıkk.. çok işiyorr yaa :)) sepeti dolmuş oluyor şiş şekilde... yaa ne guzel gece alt almıyorsunuzz..denemeye kalksam sabaha çiş içinde ıslanmış olur yavrummm..gece kalkar kalkmaz emzirmeden önce alt açıyorum.emzırdıkten sonra alınca kusuyor dr öyle yapma demiştii.. bu aksam almasammı bezini :) denesemmkkiii korkuyorum cocuk ıslak kalıp hasta olck diye...kk dan bir arkadaşımda sızdırmadan şikayetciii..

Kızlar bebişler uyanınca emzirirken vs. üzerine yelek.batanıye vs giydiriyormusunuzz.. sonra tekrar uyurken yeleği çıkarmak gerekiyorrr ben battnıye kullanıyorumm.. birde gece peluş ve penye battaniye örtüyorum çokmu abartıyorum ne üşücek diye korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…