kalça çıkığı için ultrasona girdiğimizde sağ bacağın açısı biraz düşük çıktı yani ne anlama geldiğini pek bilemedim ama iki ay boyunca iki bez bağlıcakmışızbileniniz varmı???
Tüm Eylül-Ekim annelerine merhaba!
Siteye yeni üye oldum. Google aramalarında hep burada yazılanlar karşıma çıkıyodu bide ben üye olayım dedim.
Bende Eylül annesiyim. 2 aylık bi oğlum var.
Evimiz 24derece. Ama bir haftadır oğlum geceleri terliyo. Boynu hep terli daha ince örtüyorum üstünü ama yine de terliyo. Babasıda çok terler. Acaba genetik mi? Başka bu problemi yaşayan var mı?
Birde ben öğretmenim ve yaz tatiline geldiği için doğum öncesi iznimi saymadılar. Başka bu sorunu yaşayan var mı? Mersinde bi arkadaşım aktarabildi ama ben Ankara'da aktaramadım. Rapor almaya başladım artık 2. döneme kadar almaya çalışcam.
Birde Ankara'da Güven hastanesine gidiyoruz doktora ve orada 2. ayda birde rotavirüs aşısı yaptılar (ağızdan) başka yaptıran varmı? Acaba bu terleme bu aşının yan etkisi olabilir mi?
kalça çıkığı için ultrasona girdiğimizde sağ bacağın açısı biraz düşük çıktı yani ne anlama geldiğini pek bilemedim ama iki ay boyunca iki bez bağlıcakmışızbileniniz varmı???
bebiş ve ev işii derken oturmaya vakit bulamıyorumm.. bugun sadece yemek .supurge yapabildim..daha 2 sele ütü benı beklıyorrrrr ama cok yorgunumm..1 haftadır başım dönme dolap gbi tansıyonumda normal cıkıyor nedne böle bilmem psikojikmird bilmiyorumm yada yorgunluk aman psıkıjık olmasında
moral veren tek sey 0-3 ay bebekler anne sütündeki antikorlarla daha cabuk atlatıyorlarmıs
Biz ilk hastalıgımızı olduk kızlar bebemden kan alındı içim gittiiiii gözümü kapatınca görüyorum o halini
Rabbim giderek baglandım bu melege hiç bişi görmüyor gözüm artık
geçmiş olsun aerpilcim yaaaa dr gidin hemen önlemini alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?