2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pike ben hastanede buzlukta bekletilen sütün sıcak suda eritilmesi gerektiğini okumuştum
hatta bunu bebek sölüyodu anne böle böle yap die :)))

e pack ;yatarak emzır ama yan dondugu surece bısey olmaz canım bnde hep yatarak emzırıyom gece :)

pike ben hastanede buzlukta bekletilen sütün sıcak suda eritilmesi gerektiğini okumuştum

eger bırden erırse sıcakta bakterı olusur demişlerdı banada acba hngısını yapcaz ya :)bn bı arastırıyım :)

ayrıca kızlar prımanın yesıl paketınden kullanıyom pişik gectı cok sukur olmuyoda

bizim pişik de geçti nihayet ama bepanthene buluyorum resmen totosunu :)

hacı hurmasını dene bakalım bi, eğer denemediysen, benim kızımda fark etti çünkü.

ben de ılık suda çözdürdüm ama tadı berbattı, kusacaktım resmen.

haydee bi de çözdürme denemeleri yapcaz. herşey deneme yanılma yöntemi bu bebek bakma olayında pıf

bizim pişik de geçti nihayet ama bepanthene buluyorum resmen totosunu :)

cok sukur gecmiş

hacı hurmasını dene bakalım bi, eğer denemediysen, benim kızımda fark etti çünkü.

bnde hurma yıyınce kızım daha cok kaka yapıo :)

Donmuş sütü eritme

-Buzdolabında yavaş olarak eritiniz (100 cc sütün erimesi birkaç saat sürebilir).
-Sıcak suyun altında bir kap içinde daha hızlı olarak eritme de yapılabilir.
-Donmuş sütü oda sıcaklığında bekleterek eritmeyin.

alman hastanesının sayfasından aldım canım

Yatarak emzirme pozisyonu

Bir yastığı başınızın altına, diğerini de bebeğin altına koyun. Bebeği, karnı sizin karnınıza değecek şekilde yan yatırın. Gerekirse iki yastıkla destekleyip ağzı tam göğüs ucunuzun önünde olacak şekilde yatırın. Bir elinizle de göğsünüzü destekleyin. Bu pozisyonda sezeryan dan sonra tercih edilebilir.

Tüm Eylül-Ekim annelerine merhaba!
Siteye yeni üye oldum. Google aramalarında hep burada yazılanlar karşıma çıkıyodu bide ben üye olayım dedim.
Bende Eylül annesiyim. 2 aylık bi oğlum var.
Evimiz 24derece. Ama bir haftadır oğlum geceleri terliyo. Boynu hep terli daha ince örtüyorum üstünü ama yine de terliyo. Babasıda çok terler. Acaba genetik mi? Başka bu problemi yaşayan var mı?
Birde ben öğretmenim ve yaz tatiline geldiği için doğum öncesi iznimi saymadılar. Başka bu sorunu yaşayan var mı? Mersinde bi arkadaşım aktarabildi ama ben Ankara'da aktaramadım. Rapor almaya başladım artık 2. döneme kadar almaya çalışcam.
Birde Ankara'da Güven hastanesine gidiyoruz doktora ve orada 2. ayda birde rotavirüs aşısı yaptılar (ağızdan) başka yaptıran varmı? Acaba bu terleme bu aşının yan etkisi olabilir mi?

selam kızlarr
asualp hoşgeldinn. bebişine sağlıklı güzel upuzun bi ömür dilerim. bizler aslında ekim anneleriyiz yani bebişleri ekim ayında bekliyorduk ama birkaç arkadaşımız gibi benim kızım da eylülde doğdu :) bizim evimiz de 24 26 derece arası oluyo ama bizde terleme yok. belki de genetiktir bilemiyorum açıkçası. rotavirüs aşısı bize yapmadılar. o yüzden onu da bilemiyorum canım ama bilen bi arkadaş çıkar illaki gibi geliyor :)

slm kızlarrr... bebeklerde kanilacına ne zaman başlanıyor.. benim bebişin kanı düşük çıktıgı için dr şimdiden başlayalım dedi günde 10 damla :44:

bebiş ve ev işii derken oturmaya vakit bulamıyorumm.. bugun sadece yemek .supurge yapabildim..daha 2 sele ütü benı beklıyorrrrr ama cok yorgunumm..1 haftadır başım dönme dolap gbi tansıyonumda normal cıkıyor nedne böle bilmem psikojikmird bilmiyorumm yada yorgunluk aman psıkıjık olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…