allah yawrularımızı korusun neden oluyomus bu rota vırusı ya ne bas belası bu ya
gittik canım önlemi bol bol emzir atesi cıkarsa surup ver kusarsa ve ishali cok artarsa hemen hastane serum takılır.
İşin garibi ishalimiz yok öle su gibi. Sümüksü sekilde zaten arada olur normal diolardı. Kusmada yok şükür inş. olmaz
canım banyo yaptıgı sudan bile oluyormus yok kaynatın sogutun yaptırın diolar napıcaz artık bilmem
kızlar belimin sağ tarafında bi nokta çok ağrıyo.. doğumdan sonra oldu bez değiştirirken emziriğrken sallarken..fıtıkmı oldum acaba...
gidem büyük aşkım Keremime bakam okuyamadım nasılsınız diye artık ne zaman kısmet olursa güzel haberlerle dönerim inş.
Duanızı beklerim
benim de belim ağrıyor beşikten alırken falan
canım çok geçmiş olsun inşallah iyi olur moralini bozmaemzırdıgın ıcın oluyo canım bnmde hep basım dnuyo kan sekerın dusuyo ...bgn dudu bıopsı yaptırıcaktı bnm kızkardesımdede aynı sekılde var hm bogazında hm boynunda bıopsı yapıldı tümör çıktıiyi huyluymuş doktor emar istemış kökü nerdeymiş tum vucuduna yayılabılır kötu huyluya dnebılır demıs annemle konustum moralım bozuldu ya kardesım daha 17 yasında offfffffff allah acısını gstermesın kızlar dualarnızı beklıyorum amelıyat olucak bıdahada cıkmaz vucudunun baska bı yerıne atmaz işallah....
selam arkadaşlar
rota moralim sıfırın altında bebegimin sabah atesi cıkmıstı acile gittik kaka tahlili yapıldı rota virüsü pozitif cıktı.
Evde yalnızım esim konyaya göreve gitmişti. Aksama komsular misafirliğe gelecekler. Esime de dedim gece gel nolur nolmaz ateslenir kusar. Ateş düşürücü aldım verdim.
Dua edin ne oldunu tam bilmiom inş. cabuk atlatır. Egerki tecrübeniz varsa lütfen olumlu olanları paylaşın kötü haberler duymak suan en son istedigim sey.
fatma canım ishal diyemem öle su gibi degil ama sümüksü kaka oranı cok. Ya istedigin kadar temiz tut canım avmlerde o emzirme odaları alt degiştirme yerleri berbat. Solunumla geciyor bu virüs birde yaygın yani. Bundan sonra inş. arabada emzirir arabada alt degişirim tiksindim simdiden o odalardan
kızlar komşuma salgın var demişler
dikkat edin
aperpilcim cok gecmis olsun canııım.
fatma canım sizede gecmis olsun birşey cıkmaz inşlalh cnm dualarım seninle.
şu rota virüsü aşısını yaptırıcam bende ama ne zaman yapılıyo bilmorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?