2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

allah yawrularımızı korusun neden oluyomus bu rota vırusı ya ne bas belası bu ya

gidem büyük aşkım Keremime bakam okuyamadım nasılsınız diye artık ne zaman kısmet olursa güzel haberlerle dönerim inş.
Duanızı beklerim

bebeklerın ıshal oldugunu nasıl anlıcaz yeşil kaka yaparsamı yoksa cok sulu yaparsamı ?

kızlar belimin sağ tarafında bi nokta çok ağrıyo.. doğumdan sonra oldu bez değiştirirken emziriğrken sallarken..fıtıkmı oldum acaba...

canım banyo yaptıgı sudan bile oluyormus yok kaynatın sogutun yaptırın diolar napıcaz artık bilmem

artık kaynatıp öle yaptırım ya yazık yawrulara zaten hassaslar işallah hemen atlatır annesı dısardan gelen herkese elını yıka dıyemıyosunkı bn elımı yıkamadan kızımı kucagıma almamaya calısıyom hep yıkıyom bolbol cunku heryer vırus gercekten ...

kızlar belimin sağ tarafında bi nokta çok ağrıyo.. doğumdan sonra oldu bez değiştirirken emziriğrken sallarken..fıtıkmı oldum acaba...

aman allah korusun bnmde bagzen egıldıgımde kalkarken cok zorlanıyom egıl kalk yoruluyoruz belkı ondandır gecmezse ıhmal etme ama

Kızlar biz geldik doktordan. Bugun doktora gitmeden önce oğluşumun kulaklarının arkasına bi baktım ki kıpkırmızı orasıda.. bide kafasında konak olduu,kaşlarında da böyle vardı.
neyse ki gittik doktora, o kızarıklıkları kafasındaki konakla alakalıymış bi hastalık dedi ama garip bişidi ismi unuttum şimdi vallahi. her bebekte olabilir dedi. banyodan önce zeytin yagı sür dedi. sonra karıştırılacak bir krem yazdı(ezacı hazırlıcak) birde konağı cabuk geciren sampuan yazdı btkisel.kalça çıkıklığmıza da bakıldı cok sukur bir problemimiz yok. kilo alımımızda gayet normalmiş boyuda uzun maşallah 57cm olmuş
eğer geçmezse dedi 15gün sonra gel cildiyeye gösterelim bide dedi. pütür pütür cocugun yuzu ve kırmızı.
sağlık ocağındaki dr alerji demişti bide.. allahtan vermemişim o ilaçları,dr gösterdim bunlarla alakası yok iyi ki vermemişsin dedi

fatma canım ishal diyemem öle su gibi degil ama sümüksü kaka oranı cok. Ya istedigin kadar temiz tut canım avmlerde o emzirme odaları alt degiştirme yerleri berbat. Solunumla geciyor bu virüs birde yaygın yani. Bundan sonra inş. arabada emzirir arabada alt degişirim tiksindim simdiden o odalardan

canım çok geçmiş olsun inşallah iyi olur moralini bozma
tatlım geçmiş olsun dualarım seninle
benm alt komşumun kızı haftasonu ishal olmuş test yapmışlar rota virüsü çıkmış
bebek şuanda 10 aaylık rota aşısı yaptırmıştı annesi
genede oldu işte
olacağı varsa oluyo ama hafif atlatıyo aşılı bebekler
sende anne sütü ile hafif atlatır oğluşun üzülme canım

kızlar bıraz önce kızı yuz ustu yatrdım öle rahat gazını cıkarıyo dıye mutfaktan bı geldımkı yuzu yana değil önune bakıyodu kapamıstı yanı ayyyyyyyyy cok korktum normalde kafasını cevırırdı hıc böle yapmazdı yataga kapatmıs suratını aman dıkket edın kızlar

aperpilcim cok gecmis olsun canııım.
fatma canım sizede gecmis olsun birşey cıkmaz inşlalh cnm dualarım seninle.
şu rota virüsü aşısını yaptırıcam bende ama ne zaman yapılıyo bilmorum.

bnmkıdesumuksu yapıo ama gunde en fazla 2 kere dun bı kere yesıl yaptı snra turuncu gıbı oldu snra hardal rengıne dndu ewet dısarları berbat gercekten

aperpilcim cok gecmis olsun canııım.
fatma canım sizede gecmis olsun birşey cıkmaz inşlalh cnm dualarım seninle.
şu rota virüsü aşısını yaptırıcam bende ama ne zaman yapılıyo bilmorum.

saol canım 2 ayda kımı 3 ayda yaptırıyo canım ya he doktor farklı bıse dıyo gaıba

“Aşının ilk dozuna bebek 6-12 haftalıkken başlanır. Sonraki dozlar 4-10 hafta ara ile 2 veya 3 doz halinde ağız yoluyla uygulanır. 6 aylık olmadan aşılamanın bitirilmiş olması gerekiyor.Diğer aşılarla birlikte uygulanmasında bir sakınca yoktur.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…