2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

rezene zararlimiymis kizlar?
benim oglan cok icerdi bebekken günde 3 ögün hemde 50.bazen 100 cok sever bitirdi.gündüzleri o yüzden bol bol uyurdu.

benim kiza 62 kiyafetleri giydiriyorum. 2 ve 4 aylik olanlar icin oluyor.badiler 62 ve 68 giydiriyorum.tulumlari sevmiyor kasiliyor

slm kızlar
rezene bende verıyorum 1-2 kaşık günlük ben hatta yedıgım herseyden 1 çay kasıgı verıyorum yemeklerden...dün hatta kendi bağımızın kırmızı erikleri vardı komposto yaptım ve 3 tatlı kaşığı verdım nasıl yalandı sıpa ve maaaşallh su ana kadarda hıc sıkıntısı olmadı....bence yavas yavas baslayın yıyeceklere sonra kabızlık problemı cıkıo...birden baslayıncada

acamadım ki tv dorukla cebelleşmktn. ben rezene veriyorum zararlımıymış? dr rezene yada papatya ver demişti genelde papatya veriyorum ama rezenede verdigim oluyo

dün doktora gittik kızlar kilomuz 5,500 gr boyumuz 58cm 56günlüğz normal değilmi ama bu ay az kilo almış geçen ay 1,250 gr almıştı buay 700 gr

arkadaşlar merhaba. benimde 1 aylık bir kızım var. dark geçmişi okuduğumda kalça çıkığı hakkında bi rahatsızlık yasadığınızı anladım. benım kızımdada gelişim geriliği görüldü. çift bez bağlıyorum. sizin durumunuz nedir. çok huzursuzum.

canım bizim bir sorunumuz yok cok sukur kalça cıkıklığıyla ilgili.dün bakıldı bişi cıkmadı sen baska birisiyle karıştırdın herhalde. sizede cok gecms olsun

birde anne sütünü biberonla verip aynı zamanda emziren varmı. ben biberona alışır diye korkuyorum.
ben hem emziriyorum hemde mama veriyorum. mamayı önce kaşıkla veriyordum ama yoruluyordu şimdi biberonla veriyorum artık. doktorum bu damlatmayan biberonlardan kullanmamı söylemişti. öyle yaptım. bebek anneden emer gibi kendisi ne çekerse o geliyor.

ewet karıstırdım sanırım. yalnız dışarıdan muayeneyle belli olmuyor. ultrason çektirmekte fayda var. geç kalındığında tedavisi çok zor. özellikle makat gelişi doğan bebeklerde sık görülüyor.

aynennnnnn.. ablam yarın bakıyım da temizligini yap dedi sagolsun birileri bakıyoda öyle yapabiliyorum yoksa daha bi beter olcak

başladı söylenmeyeeee yine bıdır bıdırrrr velet bunlar :)))
gideyim şu sacını tarayım yavaş yavaş(olmayan saçı )

her kim her gece gizlice gelip bizim yatak odamızı savaş alanına çeviriyorsa bilsin ki çok kızıyorum

bizim da salonumuzu dağıtıyor, hem de gece gündüz tatlım.. bulunca haber ver ben de çok kızıyorum..

biz de aynen öyle yapıyoruz.. maşallah kuzularımıza..

al bendende o kadar yetişemiyoum kafayı yiycem

:))

kızlar uyanıyor, ben kaçar..

selam kızlar

benimki emziği alana kadar susmadı, yırttı kendini. nerden de denedim şu emziği ya

peki sizinkiler de emziği arıyo mu yoksa siz ne zaman verirseniz o zaman mı alıyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…