2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aaa evet canım aynısını söyledi ismini unutmuştum. inşallah gecer ya.. bana da demişlerdi hem adetli hemde abdestsiz biri bakarsa olurmuş. sen her bakana içinden annen gibiyim dicekmişin. bana cok sacma geldi:44:
gunaydın bu aradaa

yüzdeki kızarıklıklara bepanthen krem çok iyi geliyo bilginiz olsun allahım ne zaman geçer bu ağrı ya oğlumu kucağıma alamıyorum deliricem ağlıyorum zırıl zırıl :84::84::84::84: doğumda böyle ağlamadım ya :84:

cnm doktorun verdiği kremi bile sürmeye korkuyorum kendi kendi geçsin diyorum ama geçiyor terlediğinde ağladığında gaz sancıları olduğında yine nüksediyor. zaten hep pütür pütür

kızlar birde kıyafet sorunumuz var. 0-3 aylıklar kısa geliyor artık oğluşuma 3-6 aylılarda büyük daha emanet gşbş duruyorlar, belden katlıyoruz lastikleri. siz nasıl bi çözüm buldunuz....

geçmiş olsun aperpil,o emzirme odalarına bi çare bulmaları gerekir,dar,çok havasız..zaten emzirmeyle alt değiştirmenin aynı yerde olması çok saçma,emzirirken bi de kokuya katlanmak zorunda kalıyosun,1 yaş civarı bebeklerde alt değiştiriyo,odada durulmuyo valla kokudan,annede kendini kötü hissediyo emzirene karşı,mikropta yayılır o odada,hastalıkta..

evet gönülcelen gecen gun gecmişti o gun cok sıktı kendini ve agladı tekrar cıktı
simdi kafasına zeytinyagı sürücem 1saat bekleticem kremimizle şampuanımızı babam almaya gitti hazırlanmış . inşallah faydasını görürürz

rezene vermeyın dıyor ya ben hep verdım

rezeneyi bende veriyordum ilk ay her gün. doktora sordum günde 100cc vermediğin sürece bi işe yaramaz dedi ben çay kaşığıyla bikaç kere veriyordum. sonra kestim vermiyorum o günden beri. minicik çocuk günde 100cc rezeneyi nasıl içsin....

bende vermem artık kendımde ıcemıyorumkı ya ben bıtkı cayı yesıl cay felan hıc sevmem normal cayı bıle ıcmem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…