arkadaşlar merhaba bende 26 ekımde doğum yaptım. kırkımız çıkmak üzere. sizlere danışmak istediğim birşey var. kızım emdıkten sonra göğsümü sağıyorum boşaltmak için. sondan gelen süt yağlı ve doyurucu kısım diye biliyorum. onuda içiriyorum ama tabi biberonla. şimdi alışacak diye korkuyorum. aranızda sağdığı sütü içirip aynı zamanda emzirenler tecrubelerini paylaşırsa sevinirim.
pike allah kolaylık versin canım..
enjektörün iğnesini çıkarıp emziğin yanından süt sıkmayı denemek geldi aklıma..
belki işe yarar, ne dersin??
kızlar deliricem benimki biberona değil de emziğe alıştı
almıyo mememi almıyo almıyo
aç kalacak diye korkuyorum, emziği vermezsek asla susmuyor, o inat ben inat ağlayıp duruyor
nerden de denedim şu emziği ya
yok inat ettim unutturcam emziği, acıkınca beni emiyor yine ama azaldı emmesi. daha az süt çekiyor.
unutturmam lazım emziği
eyancım bu konu ciddi aslında.
kalça çıkığı olanlarda alçıya alıyorlar bebeği, size 2 bez bağlayın demiş doktorun, o da emin olamadığından sanırım. değer biraz riskli çıkmış herhalde. anladığım kadarıyla sizde kalça çıkığı yok, allah korusun zaten olmasın. sadece değer biraz sınırda herhalde. ama bana kalırsa bir müddet sonra bir doktora daha gösterin. belki de o anlık ölçümlerde öyle çıkmış olabilir.
bu tip konularda bir doktora daha görünmekte fayda var bence.
Kızlar biz geldik doktordan. Bugun doktora gitmeden önce oğluşumun kulaklarının arkasına bi baktım ki kıpkırmızı orasıda.. bide kafasında konak olduu,kaşlarında da böyle vardı.
neyse ki gittik doktora, o kızarıklıkları kafasındaki konakla alakalıymış bi hastalık dedi ama garip bişidi ismi unuttum şimdi vallahi. her bebekte olabilir dedi. banyodan önce zeytin yagı sür dedi. sonra karıştırılacak bir krem yazdı(ezacı hazırlıcak) birde konağı cabuk geciren sampuan yazdı btkisel.kalça çıkıklığmıza da bakıldı cok sukur bir problemimiz yok. kilo alımımızda gayet normalmiş boyuda uzun maşallah 57cm olmuş
eğer geçmezse dedi 15gün sonra gel cildiyeye gösterelim bide dedi. pütür pütür cocugun yuzu ve kırmızı.
sağlık ocağındaki dr alerji demişti bide.. allahtan vermemişim o ilaçları,dr gösterdim bunlarla alakası yok iyi ki vermemişsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?