2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bn ılk ay hep rezene verırken bıberonla verdım mememı almkta problm olmadı 2 hafta hıc vermedım bıberonu sımdı almıyo ıcınde sutumde olsa dahı ama işe baslamama 1 ay kala alıştırmm gerek

bagzı bebekler bıberonahmn alışaabılıyo oyuzden dıkkat etmk lagzım hmsıre haftada bır kez verdıgınde alışmaz ama hergun verırsen alışbılır demişti...

kızlar deliricem benimki biberona değil de emziğe alıştı

almıyo mememi almıyo almıyo

aç kalacak diye korkuyorum, emziği vermezsek asla susmuyor, o inat ben inat ağlayıp duruyor

nerden de denedim şu emziği ya

pike allah kolaylık versin canım..

enjektörün iğnesini çıkarıp emziğin yanından süt sıkmayı denemek geldi aklıma..
belki işe yarar, ne dersin??

pike allah kolaylık versin canım..

enjektörün iğnesini çıkarıp emziğin yanından süt sıkmayı denemek geldi aklıma..
belki işe yarar, ne dersin??

yok inat ettim unutturcam emziği, acıkınca beni emiyor yine ama azaldı emmesi. daha az süt çekiyor.

unutturmam lazım emziği

ay canım inan güldürdün beni gülemisin ağlayamısın bu duruma allah kolaylık versin

ewet canım çıkık yok ama değerlerin biraz altında çıkan bi raakam var birinden duydum düzeliomuş iki bezle ama nedir ne değildir pek bilgim yok umarımm çok ciddi bişi değildir zaten iki ay sonra tekrar ultrasona giricez inşallah bizimkide düzelir.

artık kızım ılk uyudugunda 3 saat delıksız uyuyoo oda bana cok ii gelıyooo eskıden 1 saatte bı kalkıyoduk yavas yavas ınş duzene gırcek uykusu

merhaba arkadaşlar benim bebeğim beni emmiyor hemde ilk günden bu güne 2 aylık oldu kızım 2 ekimde doğdu ben ona sürekli süt sağıyorum biberonla besleniyoruz gecede aynı şekilde gecede altını değiştiriyorum gece uykuya dalmakta problem yok ben gece doyururken ve altını acarken sadece hafif gece lambasıyla yapıyorum ve onunla konusmuyorum ki hala gece oldugunu anlasın diye beslenmemiz ve alt temizliğimiz bitince gazınıda cıkarıp yatağına yatırıyorum kendisi tekrar uykuya dalıyor gece 2 sefer kalkıyoruz beslenmek için bende o kalkmadan süt sağıyorum demem o ki bebeklerinize gecenin gece olduğunu ve gündüzde karanlık oda da uyutmaayınki gündüz oldugunu bilsin ben çocuk gelişimciyim denedim oldu doğduğu günden beri aynı gidiyor keşke emseydi beni sezeyanla doğum yaptım herkese iyi günler bebeklerinize iyi bakın sağlıklı günler geçirin

doğduğu günden beri böyle yapıyorum ben de ama altını gece açmıyorum 12 gibi değiştiriyorum sabah uyandığında besledikten sonra değiştiriyorum
gece altını değiştirme alışkanlık olur zaten gece kaka yapmıyorlar
burda nerdeyse hiçbirimiz gece altını açmıyoruzsen de dene

günaydın kızlar çok kötüyüm sağ göğsüm kopacak derecede çok ağrıyor allah'ım resmen ağlıyorum ağrısından ne yapsam iyi gelir bilen varmı sağdım göğsümü boş ama yok ağrısı dinmiyor kolumu kaldıramıyorum

evet canım bende senın gıbı gece hafııf bı gece lambasıyla kızımı besleyıp altını acıyoruummm benımkıde geceyı gunduzden ayırt edıyo sadece emmeye kalkıyoo masallah yavruma o konuda sorun yokkk

ah canım gecen bende oyle oldummm ama zaman lazım onun gecmesı ıcın baska turlu gecmıyoo bekleyceeeennn agrısıda bıseye benzeme bılırım

kızlar ılgınc olan benım kzım gece çiş yapmıyo gnduzlerını altını o kadar sık acmama ragmeeeeeen bezı sıdık dolu oluyo ama gece acıyomm bez nerdeyse tertemız gıbıı belkı 1 kere yapıyoo ılgınc deılmı sızcedeee hıç işemıyo bezıne geceee acaba sımdıden terbıyelı mı ocak kızm gece altına kacırmıycaaak

cnm benim oğlumda da oolmuştu doktora götürdük seboreik dermatit dedi(kafasındaki konaklardanmış) aynı durum sanıyorum. fito diye bi krem verdi bize geçmişti arada yine oluyor ama. sıcaktan dedi doktor. önümüzdeki hafta rutin kont var tekrar soracağım. birde bizim komşular yüzünü görünce bu çocuğa adetli biri bakmış dediler. hiç duymamıştım böyle birşeyi, ama hamilelikte ve doğum sonrası bu hurafeler çok etkiler oldu beni. ne yapıcaz yaaa offff. sonucu bana yazarmısın dark merak ettim geçek mi verdiği kremm sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…