selam kızlar
benimki emziği alana kadar susmadı, yırttı kendini. nerden de denedim şu emziği ya
peki sizinkiler de emziği arıyo mu yoksa siz ne zaman verirseniz o zaman mı alıyo ?
göğsümü ılık su ve sabunla ovdum biraz yumuşadı ama hala zonkluyor allah'ım ben böyle çaresizliği doğumda yaşamadım oğlumu habire sallıyorum beşiğinde al beni diyo ama kolumu kaldırınca ağlıyorum dua ediyorum akşam eşim erken gelsin :84::84:
benimki alısssa diye gözünün içine bakıyorum uykusu geldimi hep meme ağzında bekle dalsında işi bitireyim diye büyük oğlum hemen almıstı emziği uyurken helede gece uykusunda cok ii oluyordu.9 aylıkkende kendi bırakmıstı
bende alıştırmaya çalışıyorum,almıyo bitürlü,hangi marka emzik kullanıyosunuz?
bızımkıde anca acken alıyor yoksa almıyor öksürüyor mıdesı bulanıyor
memeyi emmeyi azaltıysa kötü.ac kalsa aglar cnm zaten takma kafanaa[/QUOTE]ben de ilk defa deneyeyim dedim. daha birinci verişimde tuttu cok cok. şimdi göğsümü birazcık emip bırakıyor. sonra emziği vermem için ağlayıp duruyor, beni emmesi azaldı yani2 günde tutuldu emziğe şaşkın yaa
bende alıştırmaya çalışıyorum,almıyo bitürlü,hangi marka emzik kullanıyosunuz?
markayla alakası yok bence hangisibi beyenirse:) birini beyense 50 tl olsun gene alcam ya alışşşsaaaaaaaaaaa keskeeee
bızımkıde anca acken alıyor yoksa almıyor öksürüyor mıdesı bulanıyor
acken bile almıyor diliyle itiyoo.elini emiyo meme gibi geliyoDDkaucuk meme denicem belki alırrr:44::44::44::44::44::44::44::44:
ben cok sevıyorum emzık alan bebegı çok tatlı oluyolar bızımkıde bı alıssa gercı bıyandanda korkuyorum memeyı bırakır dıye
kızlar biri bana ticker yapabilir mi. ay ne becceriksizim yaaafff. oğlum berke cihan 7 ekim de doğdu
dur ben deneyeyim, renkleri nasıl olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?