2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

amaaan bana devamlı misafir geliyo, her akşam ev toparlıyorum

ev toplamaktan yemek yapamıyorum hiç

göğsümü ılık su ve sabunla ovdum biraz yumuşadı ama hala zonkluyor allah'ım ben böyle çaresizliği doğumda yaşamadım oğlumu habire sallıyorum beşiğinde al beni diyo ama kolumu kaldırınca ağlıyorum dua ediyorum akşam eşim erken gelsin :84::84:

selam kızlar

benimki emziği alana kadar susmadı, yırttı kendini. nerden de denedim şu emziği ya

peki sizinkiler de emziği arıyo mu yoksa siz ne zaman verirseniz o zaman mı alıyo ?

benimki alısssa diye gözünün içine bakıyorum uykusu geldimi hep meme ağzında bekle dalsında işi bitireyim diye büyük oğlum hemen almıstı emziği uyurken helede gece uykusunda cok ii oluyordu.9 aylıkkende kendi bırakmıstı

rezeneyi oğluma hep veriridim ufaklığada gece yatmadan50 ml veriyorum gece gaz cıkarmak sorun oluyo,uykusu bölünmesin diye veriyorum drumda 50ml demişti 4.aydan sonra 100 ml verebilirsin demişti

canım çok geçmiş olsun, göğüs acısı da zordur

ben de ilk defa deneyeyim dedim. daha birinci verişimde tuttu cok cok. şimdi göğsümü birazcık emip bırakıyor. sonra emziği vermem için ağlayıp duruyor, beni emmesi azaldı yani 2 günde tutuldu emziğe şaşkın yaa

ben de ilk defa deneyeyim dedim. daha birinci verişimde tuttu cok cok. şimdi göğsümü birazcık emip bırakıyor. sonra emziği vermem için ağlayıp duruyor, beni emmesi azaldı yani 2 günde tutuldu emziğe şaşkın yaa[/QUOTE]
memeyi emmeyi azaltıysa kötü.ac kalsa aglar cnm zaten takma kafanaa

memeyi emmeyi azaltıysa kötü.ac kalsa aglar cnm zaten takma kafanaa[/QUOTE]

ya acıkınca beni emiyor ama eskiye göre daha az süt çekiyor. doydum sanıyor herhalde yaa ne bileyim.

beni emdikten sonra öbür emziği arıyor, verene kadar da susmuyor cadı. çok ağladı bugün de dayanamadım verdim hemen susup uykuya daldı, uyuyunca çektim aldım ağzından :)

bende alıştırmaya çalışıyorum,almıyo bitürlü,hangi marka emzik kullanıyosunuz?

ben rastgele almıştım aventin yarı damaklısını :) tam bizimkinin ağzına göreymiş herhalde

markayla alakası yok bence hangisibi beyenirse:) birini beyense 50 tl olsun gene alcam ya alışşşsaaaaaaaaaaa keskeeee

bızımkıde anca acken alıyor yoksa almıyor öksürüyor mıdesı bulanıyor

ahhh ben de tuttu diye üzülüyom işe bak :) ama gerçekten anneyi çok rahat ettiriyor, kucak aramaz oldu, dışardayken falan çok uslu duruyo emzikle.

acken bile almıyor diliyle itiyoo.elini emiyo meme gibi geliyo DDkaucuk meme denicem belki alırrr:44::44::44::44::44::44::44::44:

ben 1 ay ugrastım emzıgı tutturmak ıcın sonunda basardım mıdesı bulalna bulana verdım sımdı alıo bırde uykusu gelınce hemen tututo valla yolda falan ıyı oluo hemen agzına verıorum susuo

ben cok sevıyorum emzık alan bebegı çok tatlı oluyolar bızımkıde bı alıssa gercı bıyandanda korkuyorum memeyı bırakır dıye

kızlar biri bana ticker yapabilir mi. ay ne becceriksizim yaaafff. oğlum berke cihan 7 ekim de doğdu

ben cok sevıyorum emzık alan bebegı çok tatlı oluyolar bızımkıde bı alıssa gercı bıyandanda korkuyorum memeyı bırakır dıye

evet canım, memeyi bırakmaması lazım, yani sen ne zaman verirse o zaman almalı emziği :) öyle olursa güzel olur

önceden uyumak için benim mememi arardı, emerken az da olsa süt yutuyordu sonuçta, şimdi mememde uyumuyo yırtınıyo, uyumak için emziği alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…