canım bende çok inanırım ama ben başıma bunların geleceğini biliyodum çünkü çok kalabalıktı ve herkes oğluma bakıyodu hep o kırmızı tulumun yüzünden çok dikkat çekti aman benim sıpada bir edepsiz nasıl ağlıyolavinya ben nazara çok fazla inanırım
benim kızımında yıldızı çok düşük 2gözden hemen deliriyo hatta dün çarşıya çıktık benim kızında komik bi tulumu var bide babasının kucağında çok minnoş görünüyo heralde herkes yanındakine ay şuna bak ay şuna bak eve geldik sebepsiz ağlıyo hemde nasıl saat 1de yattık ama yok hala ağlıyo ayetel kürsi okuyo okuyo bi hal oldum bende esnedim kocamda sustu ama buı seferde uykuya dalamıyo çocuk
kızlar nazara ne okuyorsunuz. ben 3 ihlas bir fatiha bi ayetel kürsi birer de nas ve felak okuyorum. bildiğim ayrıca bi nazar duası olmadığı için
nazar var canım benımkıne de goz degdı ogunun gecesı nasıl aglıyor anlatamam kendını yırta yırta bır yerı krılmıs gıbı sacı bası ustu kıyafetlerı ter ıcınde kaldı o derece ne yaptıysak susmadı hemen ınternetten nazar duaları bulduk defalarca okuduk sakınlestırmeye calıstık esım o gece uykusuz gıttı ıse
nazar duasını kucuk bı kagıda sarıp yatagına koydum uzerıne de nazar boncugu taktım dualar ettım ayy nası kotu =(
bende onları okuyorum nazar duasını aslında bulup öğrenmek lazım
bide benim kız uykuda çok sıçrıyo sizlerdede varmı onadamı okutmak lazım acaba
bende onları okuyorum nazar duasını aslında bulup öğrenmek lazım
bide benim kız uykuda çok sıçrıyo sizlerdede varmı onadamı okutmak lazım acaba
arkadaşlar merhaba. benimde 1 aylık bir kızım var. dark geçmişi okuduğumda kalça çıkığı hakkında bi rahatsızlık yasadığınızı anladım. benım kızımdada gelişim geriliği görüldü. çift bez bağlıyorum. sizin durumunuz nedir. çok huzursuzum.
selam kızlar eğer nazara hala inanmayanlar varsa lütfen okuyun :75 dün oğlumun dr kontrolü vardı bende daha önce güzel kırmızı içi yülü bir tulum almıştım şapkasıda var giydirdim çok yakıştı ciddi hangi bebeğe giydirsen yakışır benim oğlumun güzelliğinden değil neyse herşey normaldişükürler olsun hastanede oğlumun üzerinde bekışları hissetim aldırmadım ordan benim doğumumu yapan dr ziyaret edelim dedik hediye almıştık dr um daha çok tüp bebek hastalarına bakıyor onu ziyaret ettim eşim arabayı getirmeye gitti bende bekledim Allah isteyen herkese versin ama orda yaşı biraz geçmiş bekleyen hastalar vardı birbirlerine oğlumu gösterip bişeyler diyolar benim oğlan bir huzursuz nasıl neyse evimize geldik akşam emzirdim kustu ve çocuk sanki canına iğneler batırıyolarmış gibi nasıl ağlıyor anlatamam eşimle şok olduk susturamıyoruz pişik mi oldu baktım yok çocuk elimde baygınlık geçirecek nerdeyse bende başladım ağlamaya gaz sorununun en çok olduğu zamanlarda bile oğlum böyle ağlamamıştı iğne yaptılarında bile iki buçuk aylık oğlumu ilk kez böyle çatlayacakmış gibi bağırırken ve ağlarken gördüm halada ara ara huysuzluk yapıyo Allahım gözü olandan koru yavrularımızı
canım benim kızda üst komşum nezaman bize gelip gitse sanki etlerini koparıyolar gece yarısına kadar aglayıp duruyo ne emiyo ne duruyo geçen bi geldi senin kız gece hiçmi aglamıyo sesini duymuyoruz dedi bütün gece aglamasını dindirmeye çalıştık eşimde gene kim söyledi deyip duruyo nezamanki sakinleşiyo ancak uyuyo
selam kızlar..
3 haftadır yeni girebiliyorum siteye, gayet güzel olmuş :))
sizde ne var ne yok, herkes iyimi? biz kızımla doyduk tatile, şükür korktugum gibi olmadı, biraz kucaga alıstı ama olsun o kadar :))
2 gündür hastayım bende feci grip oldum sürekli hapşırıp duruyorum, bogazım şişti
umarım kızıma gecmez ya[/QU
geçmiş lsun emziriyorsan sorun yok bene bu arada ne güzel ya keşke bende uzaklaşsam kendi memleketimden sıkıldım
kalca cıkıklığı testi yaptıran oldumu arkadaşlar, nasıl yapıyolar, kendi dr'umuzmu yapıyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?