2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım bende çok inanırım ama ben başıma bunların geleceğini biliyodum çünkü çok kalabalıktı ve herkes oğluma bakıyodu hep o kırmızı tulumun yüzünden çok dikkat çekti aman benim sıpada bir edepsiz nasıl ağlıyo

kızlar nazara ne okuyorsunuz. ben 3 ihlas bir fatiha bi ayetel kürsi birer de nas ve felak okuyorum. bildiğim ayrıca bi nazar duası olmadığı için

bende onları okuyorum nazar duasını aslında bulup öğrenmek lazım
bide benim kız uykuda çok sıçrıyo sizlerdede varmı onadamı okutmak lazım acaba

aslında iyi fikir benim oğlumun nazar boncuğu kırıldı o gün eve misafir geldi yine çocuğu olmayan biriydi tövbe tövbe ama öyle elbisesinden çokardım diğerine takarken kırıldı buyur burdan yak ne drsiniz bu işe

bende onları okuyorum nazar duasını aslında bulup öğrenmek lazım
bide benim kız uykuda çok sıçrıyo sizlerdede varmı onadamı okutmak lazım acaba

uykuda değil de birden yanına gidince seslewnince falan sıçrıyor dalgın olduğundan herhalde. bende çok üzülüyorum sonra

sanırım beni okudun canım sen.bizdede sağ bacakta değer düşük çıktı biraz ne anlama geldiğini pek bilmiorum ama bizde iki bez bağlıoruz.2 ay böle devam edicez.sonra yine ultrasona gircez.ama başka birinde duydum düzeliomuş iki bezle inşallah bizimkilerde düzelir canım.dua etmekten başka çare yok.

canım benim kızda üst komşum nezaman bize gelip gitse sanki etlerini koparıyolar gece yarısına kadar aglayıp duruyo ne emiyo ne duruyo geçen bi geldi senin kız gece hiçmi aglamıyo sesini duymuyoruz dedi bütün gece aglamasını dindirmeye çalıştık eşimde gene kim söyledi deyip duruyo nezamanki sakinleşiyo ancak uyuyo

selam kızlar..
3 haftadır yeni girebiliyorum siteye, gayet güzel olmuş :))
sizde ne var ne yok, herkes iyimi? biz kızımla doyduk tatile, şükür korktugum gibi olmadı, biraz kucaga alıstı ama olsun o kadar :))
2 gündür hastayım bende feci grip oldum sürekli hapşırıp duruyorum, bogazım şişti
umarım kızıma gecmez ya

kem gözlerden sakınsın ALLAHIM ne diyeyim gözü olanın gözünden korusun ALLAH

lavinya44 oaydiner22 gonulcelen10 loveli asualp pike platin_06 Dark yarican ades79 meryemtaze bu kadar kişi nerdesiniz huhuuuuuuuuuuuuuuu

inş canım, sık sık emzirmeye calışıyorum..
emzirip altını degiştirip koyuyorum beşiğine, öpmeden koklamadan

merhabalar kızlar burdayız kızımı banyo yaptırdım uyuyor. bende bi tarftan ütü yapıyorum. nazardan konuşmuşsunuz. benim kızımda 2 gün 2 geceyi nerdeyse hiç uyumadan sebepsiz yere ağlayarak geçirdi. babasıda bende bildiğimiz tüm duaları okuduk nerdeyse ama bir türlü düzelmedi. dün sabah babamlara gittim babam gidince okudu ondan beri çok şükür rahatız. çocuğu insan içine çıkarmaya korkar oldum. nazarlaşınca çok kötü oluyorlar.

kalca cıkıklığı testi yaptıran oldumu arkadaşlar, nasıl yapıyolar, kendi dr'umuzmu yapıyo acaba?

canım ultrasonla bakıyolar her iki taratan yani hem sağ kalçaya hem sol kalçaya 5 dk almıyor bizim dr istedi ultrasona gönderdiler kağıdı ordaki hemşireye verdim sonucu hemen alıyosun dr gösteriyorsun bukadar yazdığımdan daha kısa sürer inan

kızlar ben kadınlar kulübüne sadece ekim annelerine bide eylül annelerine oda arada bakar çıkardım eskiden geçen biraz gezdim yok yok maşallah neler neler buldum baktı m ama üzülüyorum zamanım yok Van da çalıştığımda ne çok zamanım vardı sıkılıyodum ama siteden haberim yoktu şimdi siteden haberim var zamanım yok :44ben kaçar kendinize çok iyi bakın:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…