2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aaa nası bişey yaa inşallah geçici bişeydir sürekli sağ sütü gökçe dr antibiyotik verir emziremezsin sen de verme sütünü ama sağ ki sütün çekilmesin geçmiş olsun

maşallah de kızına ecrin :)

artık 2-3 saatte bir emzircem

bıraktırmak için de planlarım var bakalım

tüh ya sana yaramadı bu emzik üzüldüm. cnm bıraktırmada az az unutsada dışarda yada bi yere gittiğinde zor olur. gündüzleri gezmekte yada dışarda ağlayınca veriyorum. alıyor. çok aç değilse. ama sanırım dün yokluğumuda hissettimi nedir kucağıma alınca hı hı hı dio sanki sen nerdeydin beni nie bıraktın der gibi

sagolun kızlar ya emzirdikçe gitti bugünde baktım rengi düzelmiş iyice ilk zamanlarsagıyordum böyle bişey ilk defa gördüm neyseyarın gidicem bakalım

bende istiyorum uyku tulumu benim kızında kollar açık olcak yoksa uyumuo bu seferde gece omuzları falan tutulur die korkuom. örtünce hemen kolları kaldırıo. hooop battaniye yüzünde kendini boğcak :S kollar iki yandayken altına kundak seriom hafiften kapıom kollarını kafasını çevreliom. hanfendi şapkata taktırmıo :)

bu beli napçaz ben masaj aleti aldım dün gece eşim onla masaj yyaptı dalmışım adamıda uyutmadım. yüzüstü yatamıom acaip batıo.

ağladığında kendi mememi verirsem daha çok ağlıyor :) ama dediğin gibi yapıyorum, genelde kendi mememi veriyorum, çekiyor, süt gelince ağzına yutmadan ağlamaya başlıyor. ama dayanabildiğim kadar ağlamasına, kendi mememi vercem.

bi de sütümün tadından şüphelendim şimdi, yediklerimi bi düzenleyeyim bakalım. 2-3 gündür acılı cips yiyorum. çok dikkat etmiyorum yediklerime. şimdi dikkat edeyim bakalım.

uyku tulumu bilmiyorum canım, ben kullanmıyorum

pike ağlasın bişe olmaz ben duyuyom ağladığını hemen gitmiom bekliomki iiice ağlasın bazen gazı oluo çıkaramayınca ağlıo ıkınıp çıkarıo susuyor sonra. bazende baya uğraşıo yavrum çıkaramayınca uzun ağlıyor o zmn gidiyorum help ediom azıcık her gık dediğinde gidersek işimiz iş. dün ufak kız kardeşim birce ağlıo abla duymuomusun çocuk ağlıo dio koşturuo. hep onun kucağındaydı bırakmadı hiç. diom çok ağlarsa al yatarken ağlamıosa alma. sonra ben işleirmi nasıl yapçam. ama dinleyen kim. bi erkek kardşeim alıo bi kız kardeşim. çocuk sersemlemişti iice kendi kendine kucaklarda sızdı kaldı :) eve geldik evdede kolay uyudu :)

nerden de verdim

ben de işe başlayınca mecbur dursun diye emzik verilcek, onu düşündüm ama neyse

kızın senin yokluğunu anlıyodur herhalde canım ya, bi de alışkın devamlı senin kokunu almaya ondandır

sagolun kızlar ya emzirdikçe gitti bugünde baktım rengi düzelmiş iyice ilk zamanlarsagıyordum böyle bişey ilk defa gördüm neyseyarın gidicem bakalım

canım tam sebebini öğrenirsen bize de yazsana, acaba yediklerinden mi geçmiş, yara gibi bişeymiymiş, ben de merak ettim

aynıııııı benim oğlan kundak yapıyor babası kıyamet kopuyor ellerini çıkarana kadar eşim çıkarıyor ellerini susuyor uyurken yapıyoruz emzirmek için kalkıyorum hoppp eller fora korkuyorum göğüsünü üşütecek
acılı yediğindendir ben de de oldu çünkü tatlı şeyler ye canım

Son düzenleme:

heee iyi diyon da benimki mıkırdanmıyo, mızıldanmıyo

öyle bi ağlamak ki, yırtıyo kendini, böyle katılıyo, surat kıpkırmızı, nasıl bağırıyo, bu ağlamayı sadece canı acıdığında yapıyo, aşı da falan biraz daha fazla katılıyo.

bizimki fena diyom anlamıyon, mıkırdanması başka, ona bişey demiyoruz, baktı ki istediği olmuyo çoook fena yırtınıyo

ya verilcekte senin kız abartmış her dakka ağzında istio galiba. senin bıraktırman iyi olcak. benim arkadaşın bebeği iki yaşındaydı hala ağzında emzik bide hiç çıkarmıodu çocuk ağzının kenarları emzikten yara olmuştu. kesip atıodu ağlayınca dayanamayıp gene veriyordu. şükür bıraktırdı zorla. bende ondan korktuğumdan uyku dışında yada mecbur kalmadıkça vermiyorum emziği

aynen bende üşütçek diye korkuyorum. bazen kundak yapınca uyuyor ağrısı falan oluyo heralde. ama uyanınca çıkarmaya çalışırken gene yüzünü kapar die korkuom bi kaç kere öyle yaptı çünkü. evimde soğuk. yatak odasında yatıoz ufo full açlışıo. sabah eşim kızıp kapatıp gidio. hala kayımpeder kaleriferleri yakmadı. hava güzelmiş :S gece ağrıdan uyuyamayınca kalktım kociş salonda yatıodu kaldırdım onu ben uyuyamıom sende uyumucan dedim. çocukta hasta olursa ne sana ne babana hakkım hella değil dedim bu bi celallendi sinir etti beni daha çok.

:) benimkide canı acıdığında öyle ağlıo gözlerini şişirio damarlar çıkıo böle surat kıpkırmızı dur öle bi fotosu vardı face e koyim :) gerçi o fotoda çok kötü değil. :)

biz de ufo kullanıyoruz içerisi iyi olunca söndürüyoruz eller bir bakıyorum buzz
eldiven giydirir oldum gece yatarken uyku tulumu alsak mı ya bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…