maşallah de kızına ecrin :)
artık 2-3 saatte bir emzircem
bıraktırmak için de planlarım var bakalım
valla dökülüyoruz
emziği veriyorum ağladıkça
pike acaba sürekli meme versen ağladıkça tabi ağlamasına gönlün razı olursan
ya şu uyku tulumu nasıldır ya benim oğlan bi bakıyorum nerdeyse bele kadar açık
valla dökülüyoruz
emziği veriyorum ağladıkça
pike acaba sürekli meme versen ağladıkça tabi ağlamasına gönlün razı olursan
ya şu uyku tulumu nasıldır ya benim oğlan bi bakıyorum nerdeyse bele kadar açık
tüh ya sana yaramadı bu emzik üzüldüm. cnm bıraktırmada az az unutsada dışarda yada bi yere gittiğinde zor olur. gündüzleri gezmekte yada dışarda ağlayınca veriyorum. alıyor. çok aç değilse. ama sanırım dün yokluğumuda hissettimi nedir kucağıma alınca hı hı hı dio sanki sen nerdeydin beni nie bıraktın der gibi
sagolun kızlar ya emzirdikçe gitti bugünde baktım rengi düzelmiş iyice ilk zamanlarsagıyordum böyle bişey ilk defa gördüm neyseyarın gidicem bakalım
aynıııııı benim oğlan kundak yapıyor babası kıyamet kopuyor ellerini çıkarana kadar eşim çıkarıyor ellerini susuyor uyurken yapıyoruz emzirmek için kalkıyorum hoppp eller fora korkuyorum göğüsünü üşütecekbende istiyorum uyku tulumu benim kızında kollar açık olcak yoksa uyumuo bu seferde gece omuzları falan tutulur die korkuom. örtünce hemen kolları kaldırıo. hooop battaniye yüzünde kendini boğcak :S kollar iki yandayken altına kundak seriom hafiften kapıom kollarını kafasını çevreliom. hanfendi şapkata taktırmıo :)
bu beli napçaz ben masaj aleti aldım dün gece eşim onla masaj yyaptı dalmışım adamıda uyutmadım. yüzüstü yatamıom acaip batıo.
acılı yediğindendir ben de de oldu çünkü tatlı şeyler ye canımağladığında kendi mememi verirsem daha çok ağlıyor :) ama dediğin gibi yapıyorum, genelde kendi mememi veriyorum, çekiyor, süt gelince ağzına yutmadan ağlamaya başlıyor. ama dayanabildiğim kadar ağlamasına, kendi mememi vercem.
bi de sütümün tadından şüphelendim şimdi, yediklerimi bi düzenleyeyim bakalım. 2-3 gündür acılı cips yiyorum. çok dikkat etmiyorum yediklerime. şimdi dikkat edeyim bakalım.
ondandır ben acılı yemek yedim oğlan aldıkça ağladı memeyi ondan beri yemiyorum hep tatlı şeyler tüketiyorum
uyku tulumu bilmiyorum canım, ben kullanmıyorum
pike ağlasın bişe olmazben duyuyom ağladığını hemen gitmiom bekliomki iiice ağlasın bazen gazı oluo çıkaramayınca ağlıo ıkınıp çıkarıo susuyor sonra. bazende baya uğraşıo yavrum çıkaramayınca uzun ağlıyor o zmn gidiyorum help ediom azıcık her gık dediğinde gidersek işimiz iş. dün ufak kız kardeşim birce ağlıo abla duymuomusun çocuk ağlıo dio koşturuo. hep onun kucağındaydı bırakmadı hiç. diom çok ağlarsa al yatarken ağlamıosa alma. sonra ben işleirmi nasıl yapçam. ama dinleyen kim. bi erkek kardşeim alıo bi kız kardeşim. çocuk sersemlemişti iice kendi kendine kucaklarda sızdı kaldı :) eve geldik evdede kolay uyudu :)
nerden de verdim
ben de işe başlayınca mecbur dursun diye emzik verilcek, onu düşündüm ama neyse
kızın senin yokluğunu anlıyodur herhalde canım ya, bi de alışkın devamlı senin kokunu almaya ondandır
canım tam sebebini öğrenirsen bize de yazsana, acaba yediklerinden mi geçmiş, yara gibi bişeymiymiş, ben de merak ettim
aynıııııı benim oğlan kundak yapıyor babası kıyamet kopuyor ellerini çıkarana kadar eşim çıkarıyor ellerini susuyor uyurken yapıyoruz emzirmek için kalkıyorum hoppp eller fora korkuyorum göğüsünü üşütecek
acılı yediğindendir ben de de oldu çünkü tatlı şeyler ye canım
heee iyi diyon da benimki mıkırdanmıyo, mızıldanmıyo
öyle bi ağlamak ki, yırtıyo kendini, böyle katılıyo, surat kıpkırmızı, nasıl bağırıyo, bu ağlamayı sadece canı acıdığında yapıyo, aşı da falan biraz daha fazla katılıyo.
bizimki fena diyom anlamıyon, mıkırdanması başka, ona bişey demiyoruz, baktı ki istediği olmuyo çoook fena yırtınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?