yazdıklarınızı okuyorum ama bu göğüs ağrısı ben öldürücek hem sağıyorum hem emzirmeye çalışıyorum ama yok hafiflemyor bile Allah'ım yardım et lütfen annişler ne olur dua edin geçsin ölüyorum oğlumu kucağıma alamıyorum altını değiştirip emzirip yatırıyorum böyle giderse gece de uyku uyumıycak off Allah'ım yardım et başına gelen varsa ne olur ne iyi gelir yazsın deliricem ateşim 38,5 a çıktı
nasıl anlatsam kürek kemiğimin aşası ağrıyor. sanki bıçak saplıolar :S çocuğu kucaklamaktanmıdır nedir. ama bu ağrı sürekli yer değiştirio bi sağ bi sol dün eğilip kalkamadım kolumu uzatamadım.
kızlar deliricem benimki biberona değil de emziğe alıştı
almıyo mememi almıyo almıyo
aç kalacak diye korkuyorum, emziği vermezsek asla susmuyor, o inat ben inat ağlayıp duruyor
nerden de denedim şu emziği ya
canım sen süt sıtması mı oldun acaba, burada bir iki arkadaş geçirmişti, ateşin de varmış
çok geçmiş olsun
noluyooo dökülüyoz artık herhalde, geçmiş olsun canım
cnm geçmişi okurken gördüm. acaba baştan beri vermediğinden mi oldu :S
benimki walla aç oldumu iktirio emziği meme istio. annem bu çok fena dio. dün pazara giderken bıraktım emizkle falan susturamamışlar. iktiriomuş emziğ. az daha susmasadı icabına bakçaktık dio.ben emziği sadece uyutacağımda veriyorum emdikten sonra falan yada gündüz hiç vermiyorum.
ben de bugün vermicektim ama susmuyo, hiç bu kadar ağlamazdı benim kız
ilginç walla aşık olmuş emziğe. şimdi benim kız sersemledi yüz üstü yatırdım sırtına iki pış pış uyudu emziksiz. ama gece arıyor nedense. emzikle uyumak istio. beşiğe koyuyorum ışığıda kapıyorum tamaman kapkaranlık oluyor bi sıkıntısı yoksa öyle kendi kendine uyuyor. uykusu yoksa belli oluo zaten gözler cin gibi bakıo o zmn bende oturuom az tv az müzik derken hemen sersemlio zate
sık sık emzirsen nasıl olurki aç kalmaması için saat başı emzir bari.
slm kızlar nasılsınız
benim canım sıkkın yineee
geçen gün sölemesi ayıpmı bilmim ciger yedim içinede baharat koydum karabiberle kimyon azda acı biber akşam kızım emdi başladı aglamaya dedim gaz yaptı galiba sonra vermeyi denedim mememii almadı vazgeçtim artık gece emzirmedim mama verdim sabahda gögsümü sagdım bi baktım sütüm grimsi birenkte ve içinde tanecikler var siyah bugün genelcerahhi ile görüştüm gögüste yara olabilir saglık ocagına git dedi yarın gidicem ya böyle bişey yaşadınız mı???
canım çok sıkıldı acaba ondan öncede mi vardı gögsümde ilk zamanlar yara olmuştu çünkü
slm kızlar nasılsınız
benim canım sıkkın yineee
geçen gün sölemesi ayıpmı bilmim ciger yedim içinede baharat koydum karabiberle kimyon azda acı biber akşam kızım emdi başladı aglamaya dedim gaz yaptı galiba sonra vermeyi denedim mememii almadı vazgeçtim artık gece emzirmedim mama verdim sabahda gögsümü sagdım bi baktım sütüm grimsi birenkte ve içinde tanecikler var siyah bugün genelcerahhi ile görüştüm gögüste yara olabilir saglık ocagına git dedi yarın gidicem ya böyle bişey yaşadınız mı???
canım çok sıkıldı acaba ondan öncede mi vardı gögsümde ilk zamanlar yara olmuştu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?