ecrinece allah iyiliğini versin :)
bizde de kaloriferler yanmıyor ama ev sıcak yine de
3 dk süt emdi yine ağladı, sıkıyosa verme emzik diyo bana
hmm benım kız en fazla bölümünde kalıyo rejım mı yaptırsam ne
ben sordum cnm birşey olmaz dediler...ayrıca 3 gün banyo yasak....of off kokucaz yınee anca silebilicem ıslak bezle
ben gun aşırı yıkıyodum ecrın alıştı bıde onun huzursuzlugunu yapcak bana zilli şimdi
bizde öle yapıyoruz ama ben emzırdıgım sırada eşim topluyo sagolsun bana bişi bırkmıyo yaza kadar mecbur böle devam...evet aynen öle olcak. fazla kaçırdımmı yıkamama işini benimkide rahatsız oluo. bide banyoda değil salonda yıkıoz mecbur. salona taşın sona banyoya götür çok zor oluo. kapıyı aç kapa gene oda soğuyor zaten. ben eşime elleme diom giydirim emzirim uyusun öle toplarız. bayada öyle duruyor oda. biri çat kapı yapsa rezil durumda oluoz.
geçmiş olsun cnm benım kızımında boynu be kulak arkası pişik gibi olmutu losyon ve krem verdı dr ben zeytın yagı sürüyodum şimdi kremlere başlıcam iyi olur kuzular inşallahselm kızlar sımdı eve geldık bgn cok yoruldum ya hastaneye gttık gecede uyumadı kalça testı temız cıktı ama kulagının arkası egzama olmuş saclar terletıp enfeksıyona sebeb oluyomus sımdı 2 krem verdı 1 hafta ıcınde gecmezse getr dedı dıkkat edın terletmeyın yawrunuzu bn hıc terletmedıgım halde kulak arkası terlemiş sacda grınce araya böle oldu ...kulagının arkasında bezede var doğdugundan berı oda buyurse önmli ama buyumezse dert etme dedı...sımdı uyandı tekrara gelcem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?