ınsanın bebegıne yettıgını hıssetmesı kadar guzel bı duygu olamaz heralde ıns hep boyle olur da o duyguyu bende doya doya tadarım
o da ayrı bi dert cnım ya elinde oynasın diye şu çıngındayan şeylerden alayım dedim nereye baktıysam çin malıı evdeki fishin price bile çin malıymıışş çok üzüldüm yaaa
peki ne yapyiorsunuz bende kararsizim yarin ne yapayim diye
oo afiyet olsun ne güzel benim koca bir gün yedigini ikinci gün yemiyor birde bana mutfakta yardim etmeyi birak hic bir sey yapmiyorayıptır sölemesi
pirinç pilavı
bulgur pilavı
patates yemeği
bezelye
kuru fasulye
ıspanak
evde yapılabilecek ne varsa yaptık işte
ayıptır sölemesi
pirinç pilavı
bulgur pilavı
patates yemeği
bezelye
kuru fasulye
ıspanak
evde yapılabilecek ne varsa yaptık işte
kızlar kaslarında ve basında az az döküntüleer var konakmı?
ayyyyyyy çok mutluyummm coookkk kızım ılk kez 1 göğsümü hiç durmadan ıkınmadan tepişmeden tam 10 dk emdiAllahım herzaman böyle olsun herzaman ne olur gogsumu emsın doysun mamayı vermek zorunda kalmayımmm şimdi gaz çıkarma seansındayız inşallah otekını de emer
oo afiyet olsun ne güzel benim koca bir gün yedigini ikinci gün yemiyor birde bana mutfakta yardim etmeyi birak hic bir sey yapmiyor
Kızz sorma kırk yılın başında yurtdışına çıkalım yılbası dedik 17 yılın soğuğu yaşanıyor avrupada bende şans olsa oğlum gazlı olmazdı hahahahahah
Pinguuu kız cevap verrrrrr
crazy hoşgeldin sen deneyimli annesin ne alalım bebişe?kızlar siz bebeğinize oyuncak aldınızmı
???
kanyat bizide parise götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?