2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ınsanın bebegıne yettıgını hıssetmesı kadar guzel bı duygu olamaz heralde ıns hep boyle olur da o duyguyu bende doya doya tadarım

amin canim o kadar icten diyorumki amin insallah biz ve diger tüm anneler bebeklerine yetme duygusu ve emdirmenin gercekten ne kadar güzel bir duygu oldugunu bilirler ben cünkü bir kac kisi taniyorum 3 aylikken kestiler ahhh ahhh anne olunca anladim nasil yapabilmisler diyorum

o da ayrı bi dert cnım ya elinde oynasın diye şu çıngındayan şeylerden alayım dedim nereye baktıysam çin malıı evdeki fishin price bile çin malıymıışş çok üzüldüm yaaa

pinguu sen mama mı veriyorsun
neden neye göre karar veriyoe kilo alımınabakıyorum demişti benm dr
şimdi ben yılbaşında parise gitcem korkuyorum ya oralarda emmezse beni diye mama alsam mı yanıma diyorum yarın dra gitcez sorcam da bakalım

o da ayrı bi dert cnım ya elinde oynasın diye şu çıngındayan şeylerden alayım dedim nereye baktıysam çin malıı evdeki fishin price bile çin malıymıışş çok üzüldüm yaaa

evet hepsi cin mali fishin price marka ama o da dedigin gibi cin mali ben bir kactane alldim en cok kelebek seklinde degisik renklerde ve cingirakli poset sesi cikarandan hoslaniyor ona cok gülüyor

ayıptır sölemesi

pirinç pilavı
bulgur pilavı
patates yemeği
bezelye
kuru fasulye
ıspanak

evde yapılabilecek ne varsa yaptık işte
oo afiyet olsun ne güzel benim koca bir gün yedigini ikinci gün yemiyor birde bana mutfakta yardim etmeyi birak hic bir sey yapmiyor

kızlar kaslarında ve basında az az döküntüleer var konakmı?

canım konaktır herhalde, bizim de başımızda çıkacak gibi

canım tek göğüsle doyabilir, benimki hep tekini emiyor bir seferde, inşallah mamayı bırakırsınız canım :)

Kızz sorma kırk yılın başında yurtdışına çıkalım yılbası dedik 17 yılın soğuğu yaşanıyor avrupada bende şans olsa oğlum gazlı olmazdı hahahahahah

Pinguuu kız cevap verrrrrr

Kızz sorma kırk yılın başında yurtdışına çıkalım yılbası dedik 17 yılın soğuğu yaşanıyor avrupada bende şans olsa oğlum gazlı olmazdı hahahahahah

Pinguuu kız cevap verrrrrr

kız emzirme örtüsü al, her yerde emzirirsin sorun olmaz :)

kızlar bende haftya kayseriye gitmeyi düşünüyorum 6 ocakta döncem eğer gidersem
soğuklar geliyo diyolar o bi dert
bide uçakta durcakmı kızım
emmek isterse o dar koltuklarda nasıl emzircem
eşimde yok tek başına gitcem
becerebilcemmi o valizi şuyu byuuu pöööfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…