2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

peki ne yapyiorsunuz bende kararsizim yarin ne yapayim diye

kızlar bnm kız bgn ewe gelırkn bı aglma krızıne grdı acıkmıs ondn mılletı basımıza topladı yaaaaa esımın yanına gttımde orda emınce sustu ne yas geldı ya göznden
allah yawrularımızı nazardan korusun bnm kız asla emzık almıyo ya delı edıyo bnı gunduz ayagımda sallayarak uyuyo gece uyudugunda kndı basına yatıyo bn bu hıc bıseyden anlamadım gece uykusu olduguda nadır ama

canım çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsınız

çok saol canım sacını bıde alabılsem ordan ızın vermıyo senın kız yapışmış emzıge ohda senı az emmesı kötu olmuş
kızlar adet olcam galıba karnım agrıyo 3 gundur hadi işallah olurum

benimkisi diyim 12 diyince yatiyor cat patlasin 1 bazen bir kac kere kalkyior emiyor yatiyor zaten. ben simdilik daha baslamadim sallamaya emdiriyxorum sepetine birakyorum. geceleri yanimda yatiriyorum bazen besigine koyuyorum elimde olsa o kadar ki sarilip yatayim öyle rahat bir yatisi varki yanimda sepetine koyamyiorum

oh masallah bnmkı besıgınde en fazla 10 dakka duruyo yaramaz ya bnm kz hep oyun ıstıyo

oh masallah bnmkı besıgınde en fazla 10 dakka duruyo yaramaz ya bnm kz hep oyun ıstıyo

sen yandin desene ama sen sen o bacaginda sallamaya alistirma nasil oyun oynatiyorsun ben uyanik oldugu zamanlar ayaklarna kolarina masaj yapyiorum birde sesli oyuncakalrini saga sola götürüyorum gözüyle takip ediyor

tşkler kızlar uyku tulumu resimleri için
ama ne anladıkki bunların elleri açık benm kuzum kollar dışarda uyuyo hep
almayayım en iyisi

sen yandin desene ama sen sen o bacaginda sallamaya alistirma nasil oyun oynatiyorsun ben uyanik oldugu zamanlar ayaklarna kolarina masaj yapyiorum birde sesli oyuncakalrini saga sola götürüyorum gözüyle takip ediyor

hep konusuyorum onunla konusnca ne aglıyo nede kucagıma gelmek istıyo oyuncagı öle bnde yapıom ama nereye kadar konusuyım ya cenem yoruluyo bak emdı suan yatakda durmuyo aglıyo ama almıyom kucagıma bıde uykuya dalmakda problem yasıyoruz ya

gecen gun dızımın uzerınde uyumusdu ah ne mutlu olmustum ama yatagına koydum bastı cıglıgı of dıyorum

bende konusuyorum ama bir yere kadar sonra aklima bir sey gelmyior oyuncagini saga sola kolum yorulyuor artik müzik birakyiorum allahdan müzikle biraz duruyor dünden beri uyuma problemi cekiyor bende almyiorum kucagima yoksa her defasinda agladikca kucagima gelcek diye korkuyorum. biliyorsun cok fenalar her seyi hemen kapiyorlar

ayyyyyyy çok mutluyummm coookkk kızım ılk kez 1 göğsümü hiç durmadan ıkınmadan tepişmeden tam 10 dk emdi Allahım herzaman böyle olsun herzaman ne olur gogsumu emsın doysun mamayı vermek zorunda kalmayımmm şimdi gaz çıkarma seansındayız inşallah otekını de emer

Son düzenleme:

insallah hep öyle olur canim emdirince bende hep diyorum allahim ne kadar güzel bir duygu diye

altını acık bırakıyım saatlerce sesı cıkmıyo tam ayaklı pıjamayı takıyom aglıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…