kızlar eşimle 6 çeşit yemek yapıyoz şu an, ocak yetişmiyo :)
bir haftalık yemeğimizi şimdiden yapıyoruz bakalım, hayırlısı :)
bu arada ben uyku tulumu falan kullanmıcam, bu sefer çocuk alışır hep tulum mu giydircem, üstünü açmamayı öğrensin, öyle büyütcem
ahaha emziğe dönmesin bu uyku tulumu da
canım çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsınız
kızlar bnm kız bgn ewe gelırkn bı aglma krızıne grdı acıkmıs ondn mılletı basımıza topladı yaaaaa esımın yanına gttımde orda emınce sustu ne yas geldı ya göznden
allah yawrularımızı nazardan korusun bnm kız asla emzık almıyo ya delı edıyo bnı gunduz ayagımda sallayarak uyuyo gece uyudugunda kndı basına yatıyo bn bu hıc bıseyden anlamadım gece uykusu olduguda nadır ama
benimkisidiyim 12 diyince yatiyor cat patlasin 1 bazen bir kac kere kalkyior emiyor yatiyor zaten. ben simdilik daha baslamadim sallamaya emdiriyxorum sepetine birakyorum. geceleri yanimda yatiriyorum bazen besigine koyuyorum elimde olsa o kadar ki sarilip yatayim öyle rahat bir yatisi varki yanimda sepetine koyamyiorum
oh masallah bnmkı besıgınde en fazla 10 dakka duruyo yaramaz ya bnm kz hep oyun ıstıyo
sen yandin desene ama sen sen o bacaginda sallamaya alistirma nasil oyun oynatiyorsun ben uyanik oldugu zamanlar ayaklarna kolarina masaj yapyiorum birde sesli oyuncakalrini saga sola götürüyorum gözüyle takip ediyor
ayyyyyyy çok mutluyummm coookkk kızım ılk kez 1 göğsümü hiç durmadan ıkınmadan tepişmeden tam 10 dk emdiAllahım herzaman böyle olsun herzaman ne olur gogsumu emsın doysun mamayı vermek zorunda kalmayımmm şimdi gaz çıkarma seansındayız inşallah otekını de emer
insallah hep öyle olur canim emdirince bende hep diyorum allahim ne kadar güzel bir duygu diye
ınsanın bebegıne yettıgını hıssetmesı kadar guzel bı duygu olamaz heralde ıns hep boyle olur da o duyguyu bende doya doya tadarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?