2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pikecim aldım örtüyü zaten emziririm sorun olmaz da ya huysuzluk yapar emmese diyorum ne yaparım o yüzden mama yöntemlerini de öğrenmem lazım

epack bizi de kayseriye götürr:)))))

zaten emzirmek zorundasın uçak kalkarken ve inerken basınç kulaklarını rahatsız etmesin bebişin diyee bunu da yeni öğrendim araştırmalardayım şuan

epack bizi de kayseriye götürr:)))))

zaten emzirmek zorundasın uçak kalkarken ve inerken basınç kulaklarını rahatsız etmesin bebişin diyee bunu da yeni öğrendim araştırmalardayım şuan

kayseride napcan kız paris iyiymiş bizi sen parise götür
sorması ayıp napcan pariste aşkmı tazeliyeceksiniz kocişlenn

ay kemer veriyolar ya bebeğede nasıl emzircez pöff napacaksam valla ??
ama emzirmek lazımsa mecburuz işte
bilgileri paylaş burdada olurmu

crazy hoşgeldin sen deneyimli annesin ne alalım bebişe?
yaa alalımmmı geçmi kaldık yani

bebekler dönenceyi çok sever..hele bu aylarda...kesin dönence alın...bizim yatağımızda var..bi tanede küçük gezginci dönencemiz var pusete takılıyo...ilk başta bunlar...dokunmaya başladıkça ilk kitabım gibi elledikçe hışırdıyan oyuncaklar bezden oluya...durun size link yollıyayım...

benim emzirme önlüğüm var...oğlumda almıştım daha...şimdi kızda da kullanıyorum...her yerde emziriyorum vallahi çok rahat...

bnm kız hıc drmuyo ya nazar degdırdıler kesın hıc böle agladıgını bılmem okuya okuya bı hal oldum

tşkler cnm
bebişler ne zmn tutmaya başlıyoki böyle elinle tuttuğun seyi almaya çalışması falan ne zmnm olcak

tşkler cnm
bebişler ne zmn tutmaya başlıyoki böyle elinle tuttuğun seyi almaya çalışması falan ne zmnm olcak

o tarz oyuncaklar için acele etmeyin en az bi 4 aylık olunca tutmaya başlıyolar, o da oldukça kontrolsüz...oyuncakları kafalarına gözlerine vurup ağlıyolar :)) onun için ağır oyuncak almamak gerekli..

selam kızlar..

Annemdeyiz yine cumartesi dilımden bı operasyon gecırcem kaldık burda..

Oyuncak ssormussunnuz ben chıcco cıngırak aldım sımdı aktıvıte oyuncagı arastırmasındayız kac yer gezdık hep cınde ımal edılmıs.

Gecenlerde bı pelus hayvan sıtesı kesfettım turk malı ve bebekler ıcın zararsız maddelerden uretılmıs
cıngıraklı peluslar,muzıklı ve muzıksız peluslar 7-8 tane siparıs ettım geldıler cok begendım fıyatlarıda cok uygun tavsıye ederım. Yanlıs hatırlamıyorsam nybaby olması lazım google yazarsanız cıkar sayfası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…