selm kızlar sımdı eve geldık bgn cok yoruldum ya hastaneye gttık gecede uyumadı kalça testı temız cıktı ama kulagının arkası egzama olmuş saclar terletıp enfeksıyona sebeb oluyomus sımdı 2 krem verdı 1 hafta ıcınde gecmezse getr dedı dıkkat edın terletmeyın yawrunuzu bn hıc terletmedıgım halde kulak arkası terlemiş sacda grınce araya böle oldu ...kulagının arkasında bezede var doğdugundan berı oda buyurse önmli ama buyumezse dert etme dedı...sımdı uyandı tekrara gelcem....
ben yatmadan önce giydiriyorum hiç problem etmıyo kzum ...bizimkı buna benzıyo ama örgü degıl havlu gibi bizimki
bundan da geçen gun bıyerdde gördüm şimdi bundan almayı düşünüyorum
benimkide böyle ama elleri ayakları kafası açıkta ben şapkalımı olsa diorum. boynu falan üşümezmiki
bizde öle yapıyoruz ama ben emzırdıgım sırada eşim topluyo sagolsun bana bişi bırkmıyo yaza kadar mecbur böle devam...
geçmiş olsun cnm benım kızımında boynu be kulak arkası pişik gibi olmutu losyon ve krem verdı dr ben zeytın yagı sürüyodum şimdi kremlere başlıcam iyi olur kuzular inşallah
gecmis olsun fatmacım hadi atlattınız kalça çıkıklığınıda.
geçmiş olsun cnm. bizim saç olmadığı iin sorun olmuoama bende ne dediyseniz artık kotrol eder oldum bişe olur die
acıktımmmmmmmm:84: :84:
sen nerdesinki cnm sıcakmı oralar biz ufo yada klimayı açmasak baya soğuk oluyor ev.
nihaha senin kız fena ağlasın boşver memeyi ver ağzınasussun :) öle cuk cuk sürekli emilmezki boş emzik :)
selm kızlar sımdı eve geldık bgn cok yoruldum ya hastaneye gttık gecede uyumadı kalça testı temız cıktı ama kulagının arkası egzama olmuş saclar terletıp enfeksıyona sebeb oluyomus sımdı 2 krem verdı 1 hafta ıcınde gecmezse getr dedı dıkkat edın terletmeyın yawrunuzu bn hıc terletmedıgım halde kulak arkası terlemiş sacda grınce araya böle oldu ...kulagının arkasında bezede var doğdugundan berı oda buyurse önmli ama buyumezse dert etme dedı...sımdı uyandı tekrara gelcem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?