2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar erken degil mi uyku tulumları için ? hem daha havalar sogumadı hem de bebişler daha ufak. ben de aldım ama şöyle biiii 4-5 aylık olsun öyle giydiririm bide havalar daha bi soğuyunca. onları giyince bebekler astranot gibi oluyorlar

ben yatmadan önce giydiriyorum hiç problem etmıyo kzum ...bizimkı buna benzıyo ama örgü degıl havlu gibi bizimki

bundan da geçen gun bıyerdde gördüm şimdi bundan almayı düşünüyorum

geçmiş olsun cnm. bizim saç olmadığı iin sorun olmuo ama bende ne dediyseniz artık kotrol eder oldum bişe olur die

tam soguk havalarda iyi olur aslında 4-5aylıkken giyebileceği gibi alayım bende. neden bu kadar büyük aldım anlamadım valla :)))))))

ben yatmadan önce giydiriyorum hiç problem etmıyo kzum ...bizimkı buna benzıyo ama örgü degıl havlu gibi bizimki

bundan da geçen gun bıyerdde gördüm şimdi bundan almayı düşünüyorum

benimkide ikinci gönderdiğine benziyor kanzdan almıştım.

canım bizimki böyle.
benimkide böyle ama elleri ayakları kafası açıkta ben şapkalımı olsa diorum. boynu falan üşümezmiki

gecmis olsun fatmacım hadi atlattınız kalça çıkıklığınıda.

geçmiş olsun cnm. bizim saç olmadığı iin sorun olmuo ama bende ne dediyseniz artık kotrol eder oldum bişe olur die

saolun kızlar bıraz önce temızlemeye calıştım çok agladı içim gttı bnde krem surdum yumusar öle temılerım artık sacları cok yapışmıs saclarını kes dedı doktor uyusnda o kulak arkası saclarını kesıyım offff ne zor ya boncuk bunlar ya nazardan bnce bgn hastanede bkmayan kalmadı uyuz oldum ya artk hıc cıkarmıcm ya

tek tarafna yatıyo yamuk olmaz işallah kafası kulagı cok acıyo dıye yatınca aglıyo bgnhıc gecmısı okumadım ya :)

selam kizlar gecmisi okurken buna cevap yazyim dedim ay fatma hic sorma aynisi benimde basimdan gecti resmen bayilacaktim korkudan onun icin simdi yüz üstü yatiriyorum ama yanindan ayrilmiyorum ayrilirsam hep kontrol ediyorum benimde dün kaynanam ve misafirler geldi iyidir iyidir kanyannam huyu hos degil kadinin kizi tam uyutum geldi misafirlerle kizi giti kaldirdi hemen uyuyali 5 dak olmamisti kiz sabah 2 den aksam 12 ye kadar uyumadi o huzursuz oldukca benim moralde sifir olyuor birde en sevmedigim huyu seviyorsan sen sev misafirlerin kucagina al al al diye veriyor ama konuscam kendisiyle hep ayni seyi yapiyor

sen nerdesinki cnm sıcakmı oralar biz ufo yada klimayı açmasak baya soğuk oluyor ev.
nihaha senin kız fena ağlasın boşver memeyi ver ağzına sussun :) öle cuk cuk sürekli emilmezki boş emzik :)

bursadayım ben, soğuk memleketteyim ama bu aralar ılık havalar

canım çok geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsınız

kızlar eşimle 6 çeşit yemek yapıyoz şu an, ocak yetişmiyo :)
bir haftalık yemeğimizi şimdiden yapıyoruz bakalım, hayırlısı :)

bu arada ben uyku tulumu falan kullanmıcam, bu sefer çocuk alışır hep tulum mu giydircem, üstünü açmamayı öğrensin, öyle büyütcem

ahaha emziğe dönmesin bu uyku tulumu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…