2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hSTANEDEN TABURCU OLDUGUMUZDAN BERİ ÖNCE BEBE SABUNUYLA SONRADA ŞAMPUANLA YIKIYORUZ KIZIMI...BU ARADA BIZIM KIZ DA KAFASINI TUTABILIYOR YÜZ ÜSTÜ YATIRDIGIMIZDA SAGA SOLA RAHAÇA ÇEVIRIYOR KAFASINI ....SANIRIM NORMAL BI REFLEXS BU...
SİZİN BEBEKLERDE UYKU ARASINDA ÇOK INLIYORMU BENIM KIZIM HASTAYMIŞ GİBİ IHH IHH YAPIP DURUYOR AMA HER UYUDUGUNDA ANLAM VEREMIYORUM....

ya benim kızda gece uyurken aslında her uyudugunda ıh ıhh edp duruyo inmliyo agrısı mı var yoksa tüm bebekelr mi böyle bilmiyorum artık :) bende bebek sampuanı ile yıkıyorum

ben bebe sabunu ve şampuanı kullanıyorum
dün eşimle ilk defa yıkadık hep annem yıkadı gitmeden öğretti bize dün de yıkadık

bzi yenidoğanda bir erkek adını hatırlamıyorum beşevlerde ki...ama memnun diliz...artık gitmicez...nilgün hanımın eşi çocuk doktoruymuş..ona devam etmeyi düşünüyorum...bizde 2300 verdik de çok geldi bana o yüzden sordum tatlım....

kızlar bebe sampuanına gectiniz mi?

ben doğduğundan beri kullanıyorum...sebamed..vücudunu da onla yıkıyorum...ama her banyoda kafasına şampuan sürmedim...

bugun götürdüm cisini aldilar cok saglikli bir bebek dedi biraz kg vermis düne göre onun icin yarinda gidicez eger gene vermisse kg hastaneye yatircaklarmis bakalim ins hersey iyi cikar en azindan icim rahat olur
canım cok gecmiş olsun umarım bi sorun cıkmamıstır

Valla artık anason çayına başlıcam...yetti gari:)))
yalnız dikkat et canm çok fazla verme anason bebeği uyuşturur.

yenidoğanlar sadece emerken anne yüzü mesafesi kadar görebiliyor. yani 20 30 cm arası. oda çok net değil. 1 ay sonra yavaş görüş mesafesi artıyor. tam anlamıyla yetişkin kadar 6 aylıkken görmeye başlıyor.

kızlar bebe sampuanına gectiniz mi?

ben ilk banyodan sonra kullanmaya başladım.

kızlar bide size bana tanıdık tavsiyesiyle kullandığım bişe tavsiye etcem:
bebeğin altını gülsuyuyla siliyorum ve pişik olmuyo. ıslak mendil hiç kullanmadım. halbuki bisürü almıştım doğumdan önce. yalnız içinde alkol olanlardan değil. gül kolonyası var bide karışmasın. gülsuyu olacak a.s.

bende bebe sabunu ve şampuanını kulllanıyorum kızımı hp öyle yıkadım
benm kızım da hep ıhhh yapıyo ıhıhıkıkı yapıyo bide canım

bende bebe sabunu ve şampuanını kulllanıyorum kızımı hp öyle yıkadım
benm kızım da hep ıhhh yapıyo ıhıhıkıkı yapıyo bide canım

her halde bebeklerin ihhh ihhh diye ses cikarmasi normalmi benim kizimda öyle ses cikariyor icim gidiyor bir yerimi agriyor acaba nesi var neden böyle ses ciakriyor aklimdan bir cok soru geciyor

kızlar ben humananın kimyonlu rezene çayını aldım bugün deniycem bakalım
memnun kalırsam yazarım
bebeğede içirilebilirmiş ama ben kendim içicem annede içebiliyomuş

Son düzenleme:
slm kıslar bol sut ıcın ıncır tavsıye edebılırım.1.ay yaptırılacak ası ne var arkadaslar hastanede hepatıt b nın ılk dozu yapıldı baska varmı.ozel ası olarak ne var arastran var mı kıslarrrrrrrrrr

kayısı suyu ve uzum suyuda cok sut yapıyormus ama ben ıcemıyorum ıkısınıde meyve sularını hıc sevmem.bol su ve humana ıcıyorum esımde helva almıs eve gelırken alma onlara ınanmıyorum dedım ama dınlememıs yıycem bakalım sut yapacakmı.

kanamalarınız devam edıyormu kızlar kesılen varmı ve kacıncı gunde.merak edıyorum 40 gunmu surecek acaba.

e cnm bebegi sallamanın beyin hücrelerini öldürdügünü söylüyorlar kimi doktor 10 aya kadar yasaklıyor.
bu yazdıkların sonraki büyük bebekler için olabilir mi? bende sallamak istiom ama korkuomda

bu söyledigine benimki yeni basladı. ıkınma gaz cıkarmaya calısma yada esneme canım aglamadıgı sürece sorun yok

kanamalarınız devam edıyormu kızlar kesılen varmı ve kacıncı gunde.merak edıyorum 40 gunmu surecek acaba.

sezaryenim benimki devam edio etsin valla sevinyom 40. ına kadar sürsün isterse ohhh içim temizlensin kilolarda gitsin dicemde acaip yiyom istah o biçim kompostolar sekerli seyler recel bile yiyom aman allahım

canım bence yakındaki sağlık ocağına sor en ii onlar bilir bizim burda ben sağlık ocağına yaptırcam onlar takip ediolar aşı takip kartıda verdiler bana

kızlar hiç bir tatlı süt yapmazmış eskiden lohusa tatlı yesin içi yansın bol su içsin die her ziyaretçi tatlı alıp gidermiş bu yüzden herkes nedense tatlının süt yaptığını düşünüo süt yapması için önce moralimiz çok güsel olcak özellikle sebze meyve YEŞİLLİKK çok önemli vee içebildiğimiz kadar su ve sıvı gıdalar ki bu ilk dönemlerde vücudumuzun çoğu sıvısı bebeğe geçtiği için saç ve cilt kuruluğu kabızlık yorgunluk vs oluo hiç dikkat ettinizmi yani her halukarda bebek o sütü çekio bizden önemli olan kasmamak özel bi çabaya gerek yokmuş zaten allahu teala bu döngüyü sağlıo yeterki biz emzirelim.. ay yazarken yoruldum aslında hepimizin bildiği şeler ama burda okudukça üzülüorum hiç kasmayalım nolur çünkü herşey bebişlerimiz için :) biz ne yaşarsak hissedio

dadlummm muhakkak öledir ama süt olsun diye yemiom ben mesela. canım hamile iken zerre istemezken simdi acaip cekio hiç sevmedigim cikolatayı nasıl iştahla yedim bugun pessss istedigini yemeli bence engel yoksa.

ya kızlar ben acaip su döküyorum wc de. diom e ben bukadar su içmiom hadi ictim süte gitmiomu? cok sasıryorum ya hayatımda hamilelikte bile bu kadar idrar dökmedim heralde.
yaglarım mı eriyor acaba? yoksa sütüm koyumu olyor ondan mı bebeiş kakada bazen zorlanyor? merak ediom sütümü tahlilmi ettirsem nerde edilio?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…