kızlar birde altını değişirken kullandıgımız ıslak mendilleri direkmi kullanıosunuz?
Ben önce ketılda su ısıtyom üzerine döküp ısıtyom ıslak mendilleri öle silyom bebişin popoyu. Diğer sekilde soguk olyor gibime gelyor hemen hapsıryor. hani yaz olsa tamamda kısın bana soguk gelyor gibi
kızlar beni yalancı emzik niyetine kullandığı için emzik vermeye karar verdim aldı emziği çok fazla sevmedi ama gene emiyo
şimdi beni bırakmaz dimi sora meme verdim çok fazla emmedi emdiğinide geri çıkardı çünkü
Valla artık anason çayına başlıcam...yetti gari:)))
kıslar bısı sorcaktım yenedgan bebeklerın gunluk alması gereken anne sutu mıktarı nedır bılen varmı ben baktım bulamadım bısı
uyumuyor sürekli mız mız...
kızlar ya gözlerinin gördüğünü nasıl anlıyosunuz??
canım henüz anlamlı bir şekilde görmüyorlar herhalde ama biz kucağımıza alıp evde dolaştığımızda tavanlara bakıyor. ışığı farkediyor, lambaya dikiyor gözlerini. bir de benim mutfak dolaplarım kırmızı, direk onlara dikiyor gözlerini, renkten ayırt ediyor olabilir.
bir de yüzümüze baktığı oluyor o zaman anlamlı bakıyor, yani biz onla konuşurken sanki dinliyormuş gibi gözleriyle bize kilitleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?