2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben kalorıferın uzerınde tutuyom paketı boylece mendıller ılık olyo

kıslar d vıtamınını dktr bana 15.gun basla dedı ama nekadar kullanacagmı soylemedı sızlerın bı bılgısı var mı

baylemur ben 1 cc veriyorum...yani ortalama 20 damla yapıyor...ama ilçatan ilaca değişir...sen doktoruna ya da eczacıya sor canım...

kızlarr nasılsınız benim tontiş uyuyo dedim doğum hikayemi yazıyım o arada bütün gün uyumadı kızım saat 6 da bi uyudu 10 da kaldırdım 5 dk emdi gene uyudu dün bütün gecede uyumuştu bakalım bu gece napcak merakla bekliorum

kızlar beni yalancı emzik niyetine kullandığı için emzik vermeye karar verdim aldı emziği çok fazla sevmedi ama gene emiyo
şimdi beni bırakmaz dimi sora meme verdim çok fazla emmedi emdiğinide geri çıkardı çünkü

benimki beni emio cnm bırakmaz merak etme ben çok fazla vermiyorum emziği. bende düşünmüyordum emzik vermeyi ama dışarda rahat etmek adına verdim. bide gece gaz sancısı oldukça emmek istiyor. o zmn verdim. gazın üstüne emince daha kötü oluyo çünkü. hiç durduramıyorum.

bende verdim emziği..hemde ilk günden...şükür bırakmadı beni..ama emzik çokk iyioluyor...en azından biraz nefes alıyorum....oğlumda gaz sancısından emmek istediği zaman onu veriyorum...

ben iyice yaklaşıyorum ona hareket ediyorum beni takşp ediyorsa görüyordur diyorum

ben de emzik verdim valla ilk günden

benımkı pek sevmesedee tutoyo azcık gene ama memeye bayılıyo bıde emdıkden sonra bı agzını şapurdatması var ıstahlı ıstahlııı

kıslar bısı sorcaktım yenedgan bebeklerın gunluk alması gereken anne sutu mıktarı nedır bılen varmı ben baktım bulamadım bısı

canım miktarı ben de bilmiyorum ama doyduğunu anlamak için kakasını sayacaksınız dediler bana hastaneden. 8-10 kaka normal yenidoğanlarda, doyuyor demektir.

benimkinin kaka sayısı 12leri buluyordu çoğunlukla, çok sık yapıyordu. şimdilerde 8 kere falan sanırım günde. biraz geçtikçe azalıyor sayısı yani.

uyumuyor sürekli mız mız...
kızlar ya gözlerinin gördüğünü nasıl anlıyosunuz??

canım henüz anlamlı bir şekilde görmüyorlar herhalde ama biz kucağımıza alıp evde dolaştığımızda tavanlara bakıyor. ışığı farkediyor, lambaya dikiyor gözlerini. bir de benim mutfak dolaplarım kırmızı, direk onlara dikiyor gözlerini, renkten ayırt ediyor olabilir.

bir de yüzümüze baktığı oluyor o zaman anlamlı bakıyor, yani biz onla konuşurken sanki dinliyormuş gibi gözleriyle bize kilitleniyor.

loveli parmak takip edebiliyor mu senn??
pike bizim ki de ışığa duarlı ama parmağımı takip etmiyor...renkli şeylere bakıyor aa bide tavanlarda gözü sürekli:))istikbal göklerde oğluşum biliyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…