2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ayyy valla bende öleyim sürekli ne yesem tatlı olarak çikolatalar gözümde uçuşuo hangi tatlıyı yapsamda yesem diorum :)) bu su dökme bende de var içimiz temizlenio sanırım bazen kanlı oluo bazen kansız ödemler gidio vücuttan mama falan veriomusun ek olarak oda yapabilir ama aklına takılıosa bi çocuk doktoruna danış bence

kızlar bu takıp cızelgesını nasıl degıstırıyosunuz bana acıklamalı yazarmısınız ben bılememedımdeee

bende ayniyim hamilelikte bile o kadar cikolata tatli yemek yeme cok acikma yoktu simdi agzim bos durmasin istiyorum cikolata yemiyeyim dioyorum kendimi 5 dak sonra mutfakta kocamdan gizli yiyorum sonra demesin ne kadar cok tatli yiyorsun diye :ecrin_bebek:

e cnm bebegi sallamanın beyin hücrelerini öldürdügünü söylüyorlar kimi doktor 10 aya kadar yasaklıyor.
bu yazdıkların sonraki büyük bebekler için olabilir mi? bende sallamak istiom ama korkuomda
???bilmiyorum ki...küçük insanm diye bir site de vardı...ben sallıyorum valla....

bende öle ya sürekli tatlı yiyorum canım istiyor napim...hamilelikten fazla kilo alıcam sanırım:))

yok canım mama vermiom ama dediğin gibi ödemler gidio olabilir. yada aldıgımız yaglar süt yapımında kullanılıo sonucta su ortaya cıkıo olabilir. Aman cok dökelimde tek :)

kızzzzzzz ben senin bu oğlanaaaaaaaa hastayımmmmmmmm bana bir fotunu gönderseneeeee
hayalimdeki cocuk bu Maşallah yaaaaaaa cok tatlıııııııı

:roflol: ye ya nolcak emziren kadınsın
bende emzirdikce susuom emmesinin bitmesini bile bekleyemiom esime cıgırıom getirio sagolsun

Mervam canım sen bebişin dogum tarihini yaz ben sana hazırliim bir kaç çizelge hangisini istersen kullanırsın

Merva
7 ekim di dimi dogumu söyle bir kaç tane hazırladım dener dener begendigini kullanırsın

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;94/st/20101007/n/G%FCzel+Melegim/dt/2/k/e4b4/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10729;41/st/20101007/n/Melegim/dt/2/k/0b06/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10730;103/st/20101007/n/Melegim/dt/-6/k/83b6/age.png

canım bu kodlardan her hangi birini profil ayarlarında ilgili yere yapıstırcan bulamazsan o yeri yaz bana simdi aklıma gelmedi

aperpılcım ben sutumun olup olmadıgını gogsumun agrılıgından alıyom bıdee bebgın yutkunmasındaan tam emerken cıkartıp bakıyom sut gelıyomudıye sonra bıdeha agzına

biri bana kızımı nasıl uyutacağımı sölesin çıldırcam 5saattir gözleri felfecir okuyo
1dk emiyo 5dk kusuyo üstüm başım kusmuk oldu
açlıktan midem bulanıyo
hala kucağımda keyif yapıyo
delircem sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

benım elıfımde gotunun bokuyla halen uyuyoooo karnını doyur ama canım yoksa sut uretmez olursun

canım kucana al hafif sallayarak gezin ninni söylen
daha uyumazsa cocugun ya gaz sorunu var yada kaka. Rezene cayı içir bir kaç çay kasıgı, bir havlu ütüle ayaklarına sar midesine koy sakinleşir belki uyur.
aklıma baska bişi gelmiyor. Uyumuyorsa bir sorunu var annesi sana anlatmaya calısıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…