dadlummm muhakkak öledir ama süt olsun diye yemiom ben mesela. canım hamile iken zerre istemezken simdi acaip cekio hiç sevmedigim cikolatayı nasıl iştahla yedim bugun pessss istedigini yemeli bence engel yoksa.
ya kızlar ben acaip su döküyorum wc de. diom e ben bukadar su içmiom hadi ictim süte gitmiomu? cok sasıryorum ya hayatımda hamilelikte bile bu kadar idrar dökmedim heralde.
yaglarım mı eriyor acaba? yoksa sütüm koyumu olyor ondan mı bebeiş kakada bazen zorlanyor? merak ediom sütümü tahlilmi ettirsem nerde edilio?
dadlummm muhakkak öledir ama süt olsun diye yemiom ben mesela. canım hamile iken zerre istemezken simdi acaip cekio hiç sevmedigim cikolatayı nasıl iştahla yedim bugun pessss istedigini yemeli bence engel yoksa.
ya kızlar ben acaip su döküyorum wc de. diom e ben bukadar su içmiom hadi ictim süte gitmiomu? cok sasıryorum ya hayatımda hamilelikte bile bu kadar idrar dökmedim heralde.
yaglarım mı eriyor acaba? yoksa sütüm koyumu olyor ondan mı bebeiş kakada bazen zorlanyor? merak ediom sütümü tahlilmi ettirsem nerde edilio?
???bilmiyorum ki...küçük insanm diye bir site de vardı...ben sallıyorum valla....e cnm bebegi sallamanın beyin hücrelerini öldürdügünü söylüyorlar kimi doktor 10 aya kadar yasaklıyor.
bu yazdıkların sonraki büyük bebekler için olabilir mi? bende sallamak istiom ama korkuomda
ya bu cızelge nasıl degısyo bırı bana anlatsın lutfen
ayyy valla bende öleyim sürekli ne yesem tatlı olarak çikolatalar gözümde uçuşuo hangi tatlıyı yapsamda yesem diorum :)) bu su dökme bende de var içimiz temizlenio sanırım bazen kanlı oluo bazen kansız ödemler gidio vücuttan mama falan veriomusun ek olarak oda yapabilir ama aklına takılıosa bi çocuk doktoruna danış bence
:ecrin_bebek:
bende ayniyim hamilelikte bile o kadar cikolata tatli yemek yeme cok acikma yoktu simdi agzim bos durmasin istiyorum cikolata yemiyeyim dioyorum kendimi 5 dak sonra mutfakta kocamdan gizli yiyorum sonra demesin ne kadar cok tatli yiyorsun diye :ecrin_bebek:
yukarıdan hangisini begenirsen kodu gönderiim böle gönderince link atıo
biri bana kızımı nasıl uyutacağımı sölesin çıldırcam 5saattir gözleri felfecir okuyo
1dk emiyo 5dk kusuyo üstüm başım kusmuk oldu
açlıktan midem bulanıyo
hala kucağımda keyif yapıyo
delircem sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?