o neden
kızlar bana birşeyler söyleyin ne olur....
çok çok sıkıntılı bir hamilelikten sonra kızımı erken doğumla kucağıma aldım,çok şükür sağlıklı doğdu...hamileliğimdede depresyon yaşadım...
kızım bugün 7 haftalık oldu...yine ben sıkıntılıyım...sanki bir daha kendime hiç vakit ayıramayacakmış gibi hissediyorum,şeytan habire vesvese veriyor...sizde bebeğinizin günlerini sayıyormusunuz hergün.
dışarıya çıkmayı özledim...şükretmem gerektiğini biliyorum ,ama ne yapayım elimde değil,şimdi bir kşık passiflora içtim...birde 8 yaşında kızım var,asla kendimi bırakmamam lazım,söyleyecekleriniz benim için çok önemli,benim için...
slm kızlar naslısınız :) biz kırk gezmelerindeyiz. bu arada dr umuzu değştiriyoruz biz çok gıcık olduk sürekli mama vermem konusunda ısrarcı ben de vermeme konusunda bebeğim 48 günlükken 4800 gr dı 3500 doğdu bence gayet normal olan kilosuna az diyor salak herif. ben sütüm geliyor diyorum o besin değeri düşük diyor. ne desem çınarla ilgili açlıktan oluyor diyor. bende siz beni emzirmeye teşvik edeceğinize uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz dedim ve oğlumu alıp çıktım. şimdi yeni dr arıyoruz
bence doktorunun dediğini kulak ardı etme az almış bende sadece emziriyorum 30 günde 1600 almış
ben de yanlızlık yasıyorum canım sabah ıse gıdıyo ondan ılgılenemıyor eve kapandım tum hayatım bebek uzerıne yogunlastı herseyden soyutlandım ozgur ve rahat yasamaya alısmıs bırı olarak cok zorlanıyorum bebekle bır yere gıtmek de cok zorbenim için öyle oldu.
eve kapandım, eşim de yanımda olmuyor.
ahhh ahhhhala uyanık uyumuyoooo pöfff
eşlerle ilişki sorulmuş
bende kocamla beraber uyumayı özledimpaar öğlene kadar uyuyup sonra üzerimize eşofmanlarımızı giyip güzelbahcede denizkenarında kahvaltı yapmayı çok özledim
sinemaya gitmeyi özledim
mesela eyvah eyvah2 yakında vizyona gircek nası gitcez ki
ayy ay saysam daha okadar şey varkiiiii
evet mervam ne güzel yazmışsınn.. çok şükürsüz ve doyumsusuz biz insanlar ..çocuk olsun diye kuduruyordum 3 yıldır tedaviler neler yaşadımm sonra rabbim doğla yoldan verdi mucizemi söyleniyorum şimdide ..günaha giriyrum valla boşuna söylenme diyorum kendime şeytan giriyor aklıma şükür ediceğime söyleniyorum tövbe allahım effet bir daha şikayetci olmuycamm..
ne insanlar varrr cocuk için yıllarca ugrasann biz yatıp kalkıp mucizelerimize şükretmemız lazım yoktan var edildiler
slm baharçelik bende ilk başta sadece emziriyodum ve 1600 gr ald
bence dokrorun dediğine kulakver bende senin gibi büyük kızıma öle yapmiştım şimdi çok pişmanım herşey zamanında bebekken kilo alamadı sonra çok çektik
aman canım bırakmakta gecikme....anne sütü allahın mucizesidir,bebeğin gelişimide iyi,mamaya sakın alıştırma,
anne sütünün bilinen onlarca üstün özelliği var...ekonomik,steril,herzaman hazır,istenen sıcaklıkta,çok yararlı vs...
o nasıl doktormuş öyle anlamadım...
bence doktorunun dediğini kulak ardı etme az almış bende sadece emziriyorum 30 günde 1600 almış
slm kızlar naslısınız :) biz kırk gezmelerindeyiz. bu arada dr umuzu değştiriyoruz biz çok gıcık olduk sürekli mama vermem konusunda ısrarcı ben de vermeme konusunda bebeğim 48 günlükken 4800 gr dı 3500 doğdu bence gayet normal olan kilosuna az diyor salak herif. ben sütüm geliyor diyorum o besin değeri düşük diyor. ne desem çınarla ilgili açlıktan oluyor diyor. bende siz beni emzirmeye teşvik edeceğinize uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz dedim ve oğlumu alıp çıktım. şimdi yeni dr arıyoruz
cn ben hacı şakirli suda bekletiom makinaya öle atıom çıkıoslm kızllarr ay bu işler hiç bitmiyor bazen yemek yemeğe fırsat bulamıyorum hızlı hızlı yiyincede yediğimden birşey anlamıyorum :)
ütüler var ama hiç halim yok
oğluşta kakası sırtından çıktı badisi mahvoldu uff işin yoksa çıkarr çıkmıyodaaa.
cn ben hacı şakirli suda bekletiom makinaya öle atıom çıkıo
slm kızllarr ay bu işler hiç bitmiyor bazen yemek yemeğe fırsat bulamıyorum hızlı hızlı yiyincede yediğimden birşey anlamıyorum :)
ütüler var ama hiç halim yok
oğluşta kakası sırtından çıktı badisi mahvoldu uff işin yoksa çıkarr çıkmıyodaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?