2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ne biliim yaa ayarlarını bozmuştum şimdi yasak kalktı ben yine giremiyorum

canım ben de psikolojik olarak kötüüm aslında ama unutmaya çalışıyorum. sen de kendini iyi etmeye bak. ve bence çocuğunla dışarı çıkmaya çalış. al kucağına 10 dk dolaş gir. böyle böyle dışarı çıkmaya alışırsınız her istediğini yaparsın. bir an önce bebekle hayata kaldığımız yerden devam etmeye alışmalıyız

ohh iyi etmişsin canım vala, başka doktor mu yok

benimde ilk kızımda sütüm çoktu bol bol emziriyodum ayda 600 gr alıyodu 4 aydan itibaran tamamen kilo alımı durdu şimdi 3,5 yaşında hala çok zayıf 13 kilo. iyi beslenmesi iyi kilo alıyo demek ayda en az 700 800 gr

bence doktorunun dediğini kulak ardı etme az almış bende sadece emziriyorum 30 günde 1600 almış

iyi de canım seninki çok fazla almış, onunki az değil

benim doktorum da sadece anne sütü alanlarda 600-800 arası normal diyo. benimki 850 alınca beklediğimizin üstünde diyo. 600 alt sınır baharınki de almış gayet maşallah

canım benim oğlım da ilk aylar çok güzel aldı anne stüyle ama aynen seninki gibi 4. aydan sonra alımı yavaşladı..ek gıda da zor yerdi hala da öyle...2 yaşında yemekle boğuşur..seni anlayabiliyorum canım

ama baharın dr u çok net konuşmuşş..ben mamaya karsı değilim..ama 4800 güzel bir kilo aya göre..doktorun bende kilo alımı yavaşlarsa mamaya geö demesi gerekirdi..benim fikrim bu..şimdi kızıma ben de ara sıra veriyorum mama..ama benim ki iyi uysun diye akşam son öğünü oluyor sadece

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)yani üye sadece ben kimse yok kendimi çok yalnız hissetim

ütüler bitti bende bittim madem kimse yok gidip yemek yapayım kızlar saçlarınız dökülüyormu benim çok fena:18:

benim için öyle oldu.

eve kapandım, eşim de yanımda olmuyor.
ben de yanlızlık yasıyorum canım sabah ıse gıdıyo ondan ılgılenemıyor eve kapandım tum hayatım bebek uzerıne yogunlastı herseyden soyutlandım ozgur ve rahat yasamaya alısmıs bırı olarak cok zorlanıyorum bebekle bır yere gıtmek de cok zoralıscaz nabalım
ahhh ahhh

ben de oyle dıyorum hep canım valla bı sınır krızı gecırttırıyo bana kolık.sona sabır cekıyorum tövbe tövbe dıyorum

benim adamda sabah gidio akşam gelio uzatıom çocuğu almıo yorgunum dio. bazen akşamda gelmediği oluyor.

canım 3500 doğdu benim oğlum 3250 düştü ilk hafta 48 günlükken 4800 bence gayet iyi oğlumun kilosu hiç almasa tamam dicem 1300 almış boyuda 57 cm olmuş daha ne beklio 1,5 aylık bebekten

kesinlikle katılıyorum canım. birde sütün kalteli değil demezmi bana salak nerden biliosun sırf onun için gidip test yaptırcamda eşim izin vermiyo sen delimisin bir adamın sözüyle hareket ediyorsun diyor.

bence doktorunun dediğini kulak ardı etme az almış bende sadece emziriyorum 30 günde 1600 almış

30 günde 1600 azmı canım bence çok iyi ayda 800-900 civarı iyi diye okuyoruz heryerde günde 20-40 arası almsı çok normal bebeklerin.

istanbulda mısın ? şişliye yakınsan kendı doktorumuzu onerebılırım. kasım annelerınden 3 kısı aynı doktora gıdıyoruz olaganustu memnunuz

slm kızllarr ay bu işler hiç bitmiyor bazen yemek yemeğe fırsat bulamıyorum hızlı hızlı yiyincede yediğimden birşey anlamıyorum :)
ütüler var ama hiç halim yok
oğluşta kakası sırtından çıktı badisi mahvoldu uff işin yoksa çıkarr çıkmıyodaaa.

kızlar ka. satte bir alt değişiyosunuzz. ben 2-3 satte değişiyorum gecede dahill bütün gün alt açma ile geçiyor :)
oğluşta altını açnca işiyince ben sinirimden bagırınıyorum sonrada pişman oluyorum ama ne yapım tepem atıo rahatca alt değişmek istiyrum peçete ile kapayıncada çok ağlıyorrr bu sfr bezi bir türlü takamıyorum top oluyo ayak popo :84::86:

hızlar bebişler dönmeye basladı hastanede hemsıre 3 ay yan yatıcak demiştii.. bugun baktım kaç defa dönmüş hafif düz arkasında yastıkts var :86:

cn ben hacı şakirli suda bekletiom makinaya öle atıom çıkıo

makina da yıkamadan önce kalıpsabunla ovala o şekilde makina ya at çıkıyo bende çok uğraştım başlarda sonra bunu söylediler işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…