2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

annen kayınvaliden yok mu bakacak

annen kayınvaliden yokmu bakacak

o doktor ne beklıyo obez olmasınımı ıstıyo bnm anamda bnı delı edıyo mama ver bu kız doymuyo demezmı uyufudugunda 4 saat uyuyan cocuk doymazmı gunduz yatmıyo saat bası emıyo dıye 3720 dogdu ılk ayında 4930 du doktorda cok ıyı devam et anne sutune dedı anne sutunden faydalı ne varrkı...

ütüler bitti bende bittim madem kimse yok gidip yemek yapayım kızlar saçlarınız dökülüyormu benim çok fena:18:
bnm dökülmüyooooo

istanbulda mısın ? şişliye yakınsan kendı doktorumuzu onerebılırım. kasım annelerınden 3 kısı aynı doktora gıdıyoruz olaganustu memnunuz

bana önerebılırsın bn şişlide oturuyom bnde doktor aramaktayım

tmzlik btti bgn bnm kız hıc uyumadı sadece yarımsaat uyudu saat 1den berı uyanıkkkkkk saat bası emıyo şimdi doydu dılıyle ıtıyo mememı :)

uyumaz bu kız saat kacı beklıyo acaba :)buralarada bgnkımse ugramamış offff canım sıkılıyo evımı temız görmeyı özlemişim ya :)

ben geldiiiiiiiiiiiim nabersiniz. acaip uyku bastırdı beni benim kızda sabah beri uyuyo gece napçak bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…