ben öyle kalmış durumdayım.iş yerindeki müdürümle konuşup 3 ay ücretsiz izin aldım ama 3 ay sonra kızımı bırakabilecegimi de sanmıyorum.iznimide daha fazla uzatmazlar heralde sonrasında calısmak istersem yeni bir yere başlamak ta istemem.kararsızım bende yani
ben öyle kalmış durumdayım.iş yerindeki müdürümle konuşup 3 ay ücretsiz izin aldım ama 3 ay sonra kızımı bırakabilecegimi de sanmıyorum.iznimide daha fazla uzatmazlar heralde sonrasında calısmak istersem yeni bir yere başlamak ta istemem.kararsızım bende yani
annen kayınvaliden yokmu bakacak
o doktor ne beklıyo obez olmasınımı ıstıyo bnm anamda bnı delı edıyo mama ver bu kız doymuyo demezmı uyufudugunda 4 saat uyuyan cocuk doymazmı gunduz yatmıyo saat bası emıyo dıye 3720 dogdu ılk ayında 4930 du doktorda cok ıyı devam et anne sutune dedı anne sutunden faydalı ne varrkı...slm kızlar naslısınız :) biz kırk gezmelerindeyiz. bu arada dr umuzu değştiriyoruz biz çok gıcık olduk sürekli mama vermem konusunda ısrarcı ben de vermeme konusunda bebeğim 48 günlükken 4800 gr dı 3500 doğdu bence gayet normal olan kilosuna az diyor salak herif. ben sütüm geliyor diyorum o besin değeri düşük diyor. ne desem çınarla ilgili açlıktan oluyor diyor. bende siz beni emzirmeye teşvik edeceğinize uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz dedim ve oğlumu alıp çıktım. şimdi yeni dr arıyoruz
bnm dökülmüyoooooütüler bitti bende bittim madem kimse yok gidip yemek yapayım kızlar saçlarınız dökülüyormu benim çok fena:18:
istanbulda mısın ? şişliye yakınsan kendı doktorumuzu onerebılırım. kasım annelerınden 3 kısı aynı doktora gıdıyoruz olaganustu memnunuz
o
bana önerebılırsın bn şişlide oturuyom bnde doktor aramaktayım
Fulya da TV8 ın hemen karşısında Dora Hospital, Duygu hanım, acayıp ılgılı cok sevecen bı kadın ve hep dogaldan yana.. SGK muayene ucretı 70 tl.. dedıgım gıbı 3 kısı oraya gıdıoruz ucumuz de ock memnunuz
evet bide okulum vardı bi stajım kalmıştı o da kaldı kayınvalıdem bakıcaktı geçen temmuzda vefat etti
basın sagolsun canım..[
DOSTLAR SAĞOLSUN
ben geldiiiiiiiiiiiimnabersiniz. acaip uyku bastırdı beni benim kızda sabah beri uyuyo gece napçak bakam
benimki emio bi yandan da eliyle göğsümü çizio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?