2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gece 12den sonra değştirme bi de bezi açtığında pipisi dikleşmişse işeyecek demek ona dikkat et ben 3-4 saate değiştiriyorum çok steril olmasın alışkın olsun diye bekletiyorum
hızlar bebişler dönmeye basladı hastanede hemsıre 3 ay yan yatıcak demiştii.. bugun baktım kaç defa dönmüş hafif düz arkasında yastıkts var :86:

evet aynı benim oğlan da öyle yapıyor

benim oğlum bugün beni mahvetti altını açarken tatasını yapıncatam bacaklarını kaldırmış bezi değiştirirken sağolsun üstüm başım mahvoldu valla istemeyerek ama bende bağardım napıyım refleks

Ben ariel suya batırıyordum hacişakirle çıkmaz diye sağolasın bidaha öyle denerim :86:..

aa beyazları ben hep öyle yapıom 1 saat falan bekletiom osnra makinaya pırıl pırıl oluyorlar. yok çıkmıcak leke olursada hacışakirin sabunuyla çitiliom lekeyi. kaka lekelerinide öle yapıom hiç leke kalmıo. çünki bizim her kakamızda batırıyo heryeri çok yapıo :)

anne sütü örnek protein tani enn kaliteli protein içeriyo zaten amacı bebeği ilk bir yılda belli bir gelişime ulaştırması zaten bir yıl sonra yılda 34 kilo bişey alacak. bebişlerimiz kilo alacak büyüyecek inş

kızlar sıkılmaktan bahs etmişiniz bende sıkılıyorum bide ben evliliğimin 6. yılında anne oldum olmadığından değil şartlar eşimle iki sene ayrı şehirlerde kaldık özgürlüğe öyle alışmıştımki beni tanıyanlar dalga geçiyo sen böyle evde kalırmıydın bak bebek böyle yapıyo diyolarsorması ayıp sizler evlendikten ne kadar sü
re sonra anne oldunuz?ben hemen olsaydım şimdi 4 5 yaşında olurdu kısmet 2010 imiş

bende senin gibi özgürlüğe alışmıştım ki evlendim herşey bitti evlenir evlenmez de gebe kaldım resmen depresyona girdim 5 yılım ama hala psikolojim düzelmiş değil

baharcelik bebeğin uykusu nasıl.benim doktora ben cok hafif uyuyo dalmıyo demiştim sürekli emmek istiyo diye banada doymuyo demişti.benim kız 3000 dogdu suan 4800 oldu.iştahlı bi bebek demekki.bende karsı cıkmıstım mamaya.hiç durmuyodu benim kız ama emmeden.mamayı denedim 3-4 saat uyudu.şoktayım gercekten.vermekte istemiyorum ama.senin öyle bi problemin varmı

ben öyle kalmış durumdayım.iş yerindeki müdürümle konuşup 3 ay ücretsiz izin aldım ama 3 ay sonra kızımı bırakabilecegimi de sanmıyorum.iznimide daha fazla uzatmazlar heralde sonrasında calısmak istersem yeni bir yere başlamak ta istemem.kararsızım bende yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…