benım kızım 12gunlukken 3400gramdı .46günlükken 5000gram doktor boyle gıderse obez olur dedı :44:
gece 12den sonra değştirme bi de bezi açtığında pipisi dikleşmişse işeyecek demek ona dikkat et ben 3-4 saate değiştiriyorum çok steril olmasın alışkın olsun diye bekletiyorumkızlar ka. satte bir alt değişiyosunuzz. ben 2-3 satte değişiyorum gecede dahill bütün gün alt açma ile geçiyor :)
oğluşta altını açnca işiyince ben sinirimden bagırınıyorum sonrada pişman oluyorum ama ne yapım tepem atıo rahatca alt değişmek istiyrum peçete ile kapayıncada çok ağlıyorrr bu sfr bezi bir türlü takamıyorum top oluyo ayak popo :84::86:
hızlar bebişler dönmeye basladı hastanede hemsıre 3 ay yan yatıcak demiştii.. bugun baktım kaç defa dönmüş hafif düz arkasında yastıkts var :86:
yok canım izmirdeyim ben :)
kızlar ka. satte bir alt değişiyosunuzz. ben 2-3 satte değişiyorum gecede dahill bütün gün alt açma ile geçiyor :)
oğluşta altını açnca işiyince ben sinirimden bagırınıyorum sonrada pişman oluyorum ama ne yapım tepem atıo rahatca alt değişmek istiyrum peçete ile kapayıncada çok ağlıyorrr bu sfr bezi bir türlü takamıyorum top oluyo ayak popo :84::86:
benım kızım 12gunlukken 3400gramdı .46günlükken 5000gram doktor boyle gıderse obez olur dedı :44:
makina da yıkamadan önce kalıpsabunla ovala o şekilde makina ya at çıkıyo bende çok uğraştım başlarda sonra bunu söylediler işe yarıyo
tüh :)) 15 karakter olsun bunu da yazayım da heueh
benim oğlum bugün beni mahvetti altını açarken tatasını yapıncatam bacaklarını kaldırmış bezi değiştirirken sağolsun üstüm başım mahvoldu valla istemeyerek ama bende bağardımnapıyım refleks
sınır oldum dr a zatenncnm benım oglum 2860 la hastaneden cıktı 33 gunlukken 4600 du doktor hıc de obez olur fln demedı :) maşallah dedı :))senınkıne de maşallah
kaç kilo doğdu senin kuzu
aa deneyelim
anne sütünden obez olanıda hiç görmedik ama bu hocalar nerede eğitim alıyo çok mrk ediyomsınır oldum dr a zatenn
3240 dogdu canım sarılık olunca 2940a dusmustu
Ben ariel suya batırıyordum hacişakirle çıkmaz diye sağolasın bidaha öyle denerim :86:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?