2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ya geçenlerde bi kaza yaşadık o günden beri ilk hamileliğimde yaşadığım şeyleri hissediyorum ve tırsıyorum inşallah değilimdir.:84:

bnce değilsindir psikolojıkde olabılıyor ya :)olursada canı sağolsun ıkısı bırlıkte buyur

Ayy ilk hamileliğimde demişim yiğenim zaten 3 yaşında önceki gün kardeşime diyor teyzem hamile , dünde bi arkadaş oğluma sen abimi oldun diyor kimsenin yaşadığımız kazadann haberi yok tabi içlerinemi doğdu ne ya..

resmen bnm kızın gözlerı uykusuzluktan kıpkırmızı ama bırturlu uyumuyo acaba doymuyomu ya offf

Benimkide bazen öyle oluyor uyumamak için inat ediyor sanki emzik kullanıyorsanız ver canım uyumasına yardımcı olur..

keske emzık alsabnı emzık nıyetıne kullanıyo sızınkılerın ıcıne doğuyo herhalde :)ayyy cok merak etdım sımdı ya hamıleysn bomba gıbı duser ....

keske emzık alsabnı emzık nıyetıne kullanıyo sızınkılerın ıcıne doğuyo herhalde :)ayyy cok merak etdım sımdı ya hamıleysn bomba gıbı duser ....

2010 yılının son bombası olurum artık haftaya bugün dilimden ameliyat olacağım büyük ihtimal bi kitle çıktı bugün aldıracaktım dr genel anestesi yapmam lazım dedi pazartesi karar vereceğiz olursam ctesi düşünüyorum o gün kanda baktırıcam hamilemiyim diye ona göre doktorla konuşmam lazım..

ewet doktorun bılmesı lagzım haftaya ögrencez desene kc gun gctı belırtıler 20 gunden snra baslıyo ya

ewet doktorun bılmesı lagzım haftaya ögrencez desene kc gun gctı belırtıler 20 gunden snra baslıyo ya

Ben oğlumda ilişkinin ertesi günü farklı şeyler yaşamıştım canım ağrılar sancılar vs. ve hemen anlamıştım aynı şeyler şimdide var daha 6 gün oldu haftaya bugün varsa yada yoksa kesin belli olur :)

ay kafayı yerim herhalde ayyyy peki bişiy sorcam ekimde doğum yapıp hastalanan varmı ??? ben 3 ekimde yaptım ama daha hiç hastalanmadım sorun mu var bende yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…