bence kk anasayfa da yer verebilr nevyas
vay anamm :)Ben oğlumda ilişkinin ertesi günü farklı şeyler yaşamıştım canım ağrılar sancılar vs. ve hemen anlamıştım aynı şeyler şimdide var daha 6 gün oldu haftaya bugün varsa yada yoksa kesin belli olur :)
ay kafayı yerim herhalde ayyyy peki bişiy sorcam ekimde doğum yapıp hastalanan varmı ??? ben 3 ekimde yaptım ama daha hiç hastalanmadımsorun mu var bende yani
noliy burda bakem newyas ne bu hız
Ya geçenlerde bi kaza yaşadıko günden beri ilk hamileliğimde yaşadığım şeyleri hissediyorum ve tırsıyorum inşallah değilimdir.:84:
ya kızlar ben bu çizelgeden bişe anlamadım ben pazartesi günü doğum yaptım 2 days dio. 4 days demesi gerekmezmi
kızlar annemdeyim... mevlüt okuttum yarında kendi evimde okutcam....kocamın tarafına... şu am çok kötüyüm gözümde kocaman bi arpacık çıktı kızım huzursuz şu anda annemler içerde beze koyup sallıyolar... bide fitil attım sakinleşssin diye... delircemmm yani.. gözüm acıyo yorgunum...kocamı bekliyorum gelip beni alsın diye beyefendinin halı saha maçı varmış...offf offfff... nazarmı değdi acaba kızımla bize
kızlar annemdeyim... mevlüt okuttum yarında kendi evimde okutcam....kocamın tarafına... şu am çok kötüyüm gözümde kocaman bi arpacık çıktı kızım huzursuz şu anda annemler içerde beze koyup sallıyolar... bide fitil attım sakinleşssin diye... delircemmm yani.. gözüm acıyo yorgunum...kocamı bekliyorum gelip beni alsın diye beyefendinin halı saha maçı varmış...offf offfff... nazarmı değdi acaba kızımla bize
Ne gülin kızımgülme ekim annene gelir başına demişler :76:
Bende bilmiyorum canım ne olduysa bu hız tutkusu yüzünden oldu
aynn bnde hıc bısey anlamadım
kocam geçen gün ikinci çocuk zamanını soruyo bende asla ve katiyen dedim ucunu yalandan patlatırmış aaayy yatakta resmen koptuuuk
ecrin hafta gününde atlamazki çizelge doğru benimki senden 6gün önce doğru yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?