2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya kızlar ben bu çizelgeden bişe anlamadım ben pazartesi günü doğum yaptım 2 days dio. 4 days demesi gerekmezmi

vay anamm :)

ay kafayı yerim herhalde ayyyy peki bişiy sorcam ekimde doğum yapıp hastalanan varmı ??? ben 3 ekimde yaptım ama daha hiç hastalanmadım sorun mu var bende yani

benıde dun knamm vardı bgn yok hıc bısey anlmdım gıttı...annem adet olmussun dedı ama damla damla taze kan gelıyo senınde sut koruyodur belkı ...

kızlar annemdeyim... mevlüt okuttum yarında kendi evimde okutcam....kocamın tarafına... şu am çok kötüyüm gözümde kocaman bi arpacık çıktı kızım huzursuz şu anda annemler içerde beze koyup sallıyolar... bide fitil attım sakinleşssin diye... delircemmm yani.. gözüm acıyo yorgunum...kocamı bekliyorum gelip beni alsın diye beyefendinin halı saha maçı varmış...offf offfff... nazarmı değdi acaba kızımla bize

Allah kabul etsin..Benim oğlumda mevlütten sonra çok huzursuz oldu 2 gün bol bol okuduk düzeldi canım.Okuyun sizde nazarlanmış olabilirsiniz..

olabılır nazar degmış olabılır allah yardımcın olsun allah kbl etsn bnde yarın mevlut okutucm işallah

kimi insanların gözu degıyo ve ınsanı hasta edıyo bnde hmn nazara gelırım yarın kımse nazar etmaz işallah

kocam geçen gün ikinci çocuk zamanını soruyo bende asla ve katiyen dedim ucunu yalandan patlatırmış aaayy yatakta resmen koptuuuk

kızlar biz prima kullanıyoruz.15 gündür biraz pişik oluyor,neler denedik neler geçmedi.bizde bezi değiştirelim dedik.realden molfix aldık. eve gelince bir açtım ki üzerinde minik minik fügürler ve molfix yazısı var. gelinimizden duymuştum sahtesi çok diye,önünde tek figür cırt yerlerinde de amblem ve minik figürler olmalıymış. kullanan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…